Merhaba mustinet1900
teşekkür ederim gayet iyiyim günlük rutin şeylerle uğraşıyorum çok şükür ki önemli bir problemim yok, sen nasılsın umarım iyisindir.Ben telkinlerde doğa sesi hariç tümünü dinledim ve günde bir kaç saat dinlemeye devam ediyorum güne ego güçlendirici ile başlıyorum ve artık uykudan uyanınca şöyle söylüyorum ayna karşısında işe gitmeye hazırlanırken kendime,
"bugün çok güzel bir gün işyerime ben gitmeden önce sevgimi gönderiyorum hayatımda uyum ve denge var, gün tatlı sürprizlerle dolu, her geçen gün bana yeni güzellikler katıyor ve herşey için teşekkürler Allahım hayat çok güzel."
Ben önceden çok karamsardım, the secret benim hayatımda bir dönüm noktası oldu, o kitaba inanıp inanmamak arasında kalmıştım ve araştırmaya yöneldim kitabı bu kitap bazı insanların çıkarları için mi yazılmıştı yok sa gerçekmiydi diye ve araştırırken hayatım değişti sitesini keşfettim yazılanları okudum tam da aradığım konular vardı ve telkinleri indirdim dinlemeye başladım ilk dinlediğimde felaket bir ağırlık vardı başımda ilerleyen günlerde suçluluğa başlayınca mide bulantısı sonra yavaş yavaş , yan etki diyelim yan etkiler kaybolmaya başladı ve dalgalanmalar oldu çevremle uyumsuzluğa düştüğüm ve sebepsiz ağlamalarım, isyanlarım oldu bir buçuk aydan sonra gece gündüz dinlemelerimin sonucunu aldım ve şuan gerçekten sonuç mükemmel telkinler ve sitedeki yararlı bilgiler sayesinde iç sesim değişti ve şundan kurtuldum KARAMSARLIK yerine İYİMSERLİK geldi hayatıma sitedeki bilgilere bilgiler ekledim bilinçaltımızın muhteşem birşey olduğunu derinlemesine öğrendim bu güne kadar yapmış olduğum herşey boşunaymış benim, ben hep bardağın boş kısmını görmüşüm kötü şeyler düşünmüşüm içine düşmüş olduğum karamsarlık ve isyanlar beni daha kötü günlere sürüklemiş ve şükürler olsun ki ve Allah razı olsun ki bu sitenin kurucusu sevgili Atakan beyden benim gözlerim artık açıldı ben artık hayata çok geniş bir pencereden gülümseyerek bakıyorum ve iyi düşüncelerimin iyi iç sesimin cevaplarını aldım ve alıyorum hayat herşeyiyle çok güzel ve yine şükrediyorum şükürler olsun Allahım .
Sorunlar yok mu bu hayatın içinde elbette var önemli olan bu sorunlarla başa çıkabilmeyi öğrenmek ve artık bizler bunu öğrendik diye düşünüyorum ve yine söylüyorum hayat çok güzel herşeyiyle bizler yaşadıklarımızla büyüdük ve olgunlaştık
SEVGİLER SEVGİLER SEVGİLER