Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   csk günlük (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/1549-csk-gunluk.html)

csk 03-08-2007 08:31 AM

Ynt: csk günlük

Günaydın,

mesai başlamadan yazayım istedim. özelden de slayt showu isteyenler oluyor. ancak profillerine baktığımda mail adreslerinin gizli olduğunu görüyorum. yine özelden mail adresinizi bildirirseniz slaytshowu gönderebilirim.

hayalayaz 03-08-2007 11:30 AM

coşkun sen bir harikasın...şimdi enerjiyi gönderdiğin hdeflere gönderiyorum..gerçekte ne istediğin hkkında net bir fikrim var artık..ben slayt ı..burcuya gönderdim bile çok teşekkür ederim..

Bugle 03-08-2007 11:38 AM

Bana da bana da....hayal ablaaaaaaaaaaa kiss3

csk 03-08-2007 12:09 PM

Alıntı:

hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
coşkun sen bir harikasın...şimdi enerjiyi gönderdiğin hdeflere gönderiyorum..gerçekte ne istediğin hkkında net bir fikrim var artık..ben slayt ı..burcuya gönderdim bile çok teşekkür ederim..

teşekkürler Hayal Abla, kiss3

Allah senden razı olsun.

csk 03-08-2007 01:23 PM

03.08.2007

bir hedefim gerçek oldu. Yabancı dil ile ilgili telkinlere kavuştum. cilgin897

Atakan Bey sağ olsun özenerek hazırlamış. Hatta sanırım etkisi güçlü olsun diye çapa tekniği de kullanmış telkinlerde. Burada herkesin huzurunda bir kez daha kendisine teşekkür ederim. 25889

Yakında foruma ingilizce yazmaya başlarsam şaşırmayın.

derty

BURCU GELEGEN 03-08-2007 01:54 PM

Coşkun çok yakından takip ediyorum seni sen bana harika bir örneksin çok teşekkürler 96

csk 03-08-2007 04:18 PM

Teşekkürler Burcu. Bu arada radyo programın hayırlı olsun. ben bugün tesadüfen gördüm konu başlığını, henüz dinleme fırsatım olmadı.

Hayal ablanın ve Atakan beyin de programları varmış. ne mutlu sizlere.

csk 04-08-2007 11:15 AM

03.08.2007

cekim yasası ile ilgili küçük bir olay.

akşam üzeri şefimiz tüm çalışanlar için lahmacun sipariş etmiş ve bahçedeki kamelyada bizlere ikram etmişti. bizim evin yakınlarında da nezih bir lahmacuncu vardı ve içimden 'bu akşam eşimi, annemi, ablamları, çocukları alıp oraya götüreyim' diye geçirmiştim. akşam eve geldiğimde annem telefon etti ve hazırlanın lahmacun yemeğe gidiyoruz dedi. içimden geçenler gerçek oldu, tek fark hesabı eniştemin ödemesiydi.
sung66

04.08.2007

bu akşam sayısal çekiliyor. geçen gün markette para üstü olarak uzun zamandır ilk kez banknot olarak 1 ytl elime geçti.
kasiyere bunlar hala geçiyor mu ki diye sordum. sonra biraz düşündüm ve her zamanki gibi demir değilde banknot 1 ytl nin elime gelmesinde bir hayır vardır deyip aynı parayla hemen sayısal oynadım. bu akşam ki lotodan epey umutluyum

csk 04-08-2007 07:31 PM

Alıntı:

lerzan Nickli Üyeden Alıntı
duydum duydum, lahmacun diyerek kiskandiranlarin seslerini ne kadar uzaktan olsa duyarim. gelgelelim buranin da barbarlarinin onleyemedigi kultur geleneginin urettigi bir dilim lahmacunu bulmam, damagindaki tadla ayni olmasa da, o kadar da zor degil. ama once kahve.. onun icin de simdi taa sehre..ve aksama bir gelince benim gunlugum yok senin gunlugune musaade edersen eger, olmadi baska bir gunluge:)

sevgiler, otoriter arkadasimiza:)

ayıp mı ettim acaba diye düşünmeye başladım. keske açık açık yazmasaydım da yemek falan deseydim. kusura bakmayın olur mu?. ba arada bu günlüğü yazabilirsiniz.

sevgiler...

nilgün07 05-08-2007 02:40 PM

ÇOŞKUNCUM MERHABA aylardır ilk defa huzurluyum mutluyum allaha şükür...isteyince herşey oluyormuş kardeşim.sen doğru yoldasın.umudunu hiç bir zaman yitirme.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:42 PM.