![]() |
Ynt: csk günlük Günaydın, mesai başlamadan yazayım istedim. özelden de slayt showu isteyenler oluyor. ancak profillerine baktığımda mail adreslerinin gizli olduğunu görüyorum. yine özelden mail adresinizi bildirirseniz slaytshowu gönderebilirim. |
Ynt: csk günlük coşkun sen bir harikasın...şimdi enerjiyi gönderdiğin hdeflere gönderiyorum..gerçekte ne istediğin hkkında net bir fikrim var artık..ben slayt ı..burcuya gönderdim bile çok teşekkür ederim.. |
Ynt: csk günlük Bana da bana da....hayal ablaaaaaaaaaaa kiss3 |
Ynt: csk günlük Alıntı:
Allah senden razı olsun. |
Ynt: csk günlük 03.08.2007 bir hedefim gerçek oldu. Yabancı dil ile ilgili telkinlere kavuştum. cilgin897 Atakan Bey sağ olsun özenerek hazırlamış. Hatta sanırım etkisi güçlü olsun diye çapa tekniği de kullanmış telkinlerde. Burada herkesin huzurunda bir kez daha kendisine teşekkür ederim. 25889 Yakında foruma ingilizce yazmaya başlarsam şaşırmayın. derty |
Ynt: csk günlük Coşkun çok yakından takip ediyorum seni sen bana harika bir örneksin çok teşekkürler 96 |
Ynt: csk günlük Teşekkürler Burcu. Bu arada radyo programın hayırlı olsun. ben bugün tesadüfen gördüm konu başlığını, henüz dinleme fırsatım olmadı. Hayal ablanın ve Atakan beyin de programları varmış. ne mutlu sizlere. |
Ynt: csk günlük 03.08.2007 cekim yasası ile ilgili küçük bir olay. akşam üzeri şefimiz tüm çalışanlar için lahmacun sipariş etmiş ve bahçedeki kamelyada bizlere ikram etmişti. bizim evin yakınlarında da nezih bir lahmacuncu vardı ve içimden 'bu akşam eşimi, annemi, ablamları, çocukları alıp oraya götüreyim' diye geçirmiştim. akşam eve geldiğimde annem telefon etti ve hazırlanın lahmacun yemeğe gidiyoruz dedi. içimden geçenler gerçek oldu, tek fark hesabı eniştemin ödemesiydi. sung66 04.08.2007 bu akşam sayısal çekiliyor. geçen gün markette para üstü olarak uzun zamandır ilk kez banknot olarak 1 ytl elime geçti. kasiyere bunlar hala geçiyor mu ki diye sordum. sonra biraz düşündüm ve her zamanki gibi demir değilde banknot 1 ytl nin elime gelmesinde bir hayır vardır deyip aynı parayla hemen sayısal oynadım. bu akşam ki lotodan epey umutluyum |
Ynt: csk günlük Alıntı:
sevgiler... |
Ynt: csk günlük ÇOŞKUNCUM MERHABA aylardır ilk defa huzurluyum mutluyum allaha şükür...isteyince herşey oluyormuş kardeşim.sen doğru yoldasın.umudunu hiç bir zaman yitirme. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:42 PM. |