![]() |
Ynt: csk günlük inşallah Burcu , hep birlikte öğreneceğiz. bir de şunu fark ettim. insan bazen başına gelenlere katlanabiliyor ancak çok sevdiği birinin zarar görmemesi için gerekirse kendinden bile vazgeçebiliyor. hani sevdiğine kendini siper edip kurşunu yiyenler misali. o an onun hayatı seninkinden daha önemli oluyor. belki o gün ben düşseydim yene birseyleri es geçecektim ama benim olumsuz düşüncem çocuğumu etkilediği için daha bir hırslandım diyebilirim. |
Ynt: csk günlük Evet maalesef haklısın ama ben bunu dengelemeyi öğrendim çok zaman aldı bir zamanlar sevdiğim adam herşeyden önce geliyordu şimdi düşünüyorumda aslında çok yanlış bir davranış sonra hayvanlarımı ön plana çıkarmıştım şimdi bunu dengelemeyi öğrendim öncelikle sensin bencillik değil bu. |
Ynt: csk günlük 07.07.07: cumartesi özel bir tarihti. ben de kendime bir iyilik yaptım. secret'in sitesindeki çeki indirdim ve üzerine 1 milyon dolar yazdım. bu çek 07.07.07 tarihinde benim için kesildi. şimdiden aktiflerime kattım:) cüzdanımda taşıyorum. 09.07.2007: yukarıdaki satırları yazarken aklıma yeni bir fikir geldi. banka hesabımın aylık dökümünü alıp üzerindeki rakamları değiştireceğim. x olan maaşımı xxx olarak yeniden yazacağım. gelen eft ve havalelerin rakamını yükselteceğim, evren bankasından gönderilen yukarıdaki çekin hesabıma geçmiş olduğuna dair bir eft ekleyeceğim:) ilgilenenlere duyurulur:) yine fikrim geldi!! acaba bir de evren bankası adına şöyle bir hesap ekstresi mi yaratsam. para yerine sevgi, dostluk başarı vs. mi olsa. gelen eft: 09.07.2007 tarihinde eşinizden bir milyon öpücük transfer edildi:) 10.07.2007 tarihinde anneniz hesabınıza 500 bin sevgi yatırdı:) 10.07.2007 tarihinde çocuğunuz size on yüz bin kere babacığım diyerek sarıldı:) 10.07.2007 tarihine eşinize 100.000 birim aşk transfer ettiniz:) harika olur derim:) |
Ynt: csk günlük k8908 harika olmuş |
Ynt: csk günlük u859çoşkuncum allah iyiliğini versin!bayılıyorum şu senin hayallerine khkh56 |
Ynt: csk günlük Teşekkürler Burcu ve Nilgün abla, evren bank hesap ekstresini hazırlamaya başladım bile. birazdan da adımın altına bir resim ekleyeceğim. dünyayı ellerinde tutan bir adam resmi buldum. bence evrenden isteklerini kendine çekmek için konsantre olmuş ve tüm dünya onun emri altında gibi görüyorum. ekleyebilirsem çok süper olacak:)) |
Ynt: csk günlük alk78 allah kolaylık versin kardeşim.yazdıkların bana yaşama gücü veriyor inanki...neden olmasın.kalbinden geçirdiklerin olucak.... |
Ynt: csk günlük seçtiğiniz resim ya çok büyük ya da avatar değil mesajı alıyorum. bu avatarların formatı ne oluyor ve boyutu ne olmaladır. gif ve jpeg denedim. 9 kb a kadar küçülttüm ama sistem kabul etmiyor. blenler yardım edebilir mi acaba? |
Ynt: csk günlük başardım. PNG diye bir format olacakmış. |
Ynt: csk günlük alk78 TEBRİKLER harika görünüyooo |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:05 PM. |