Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   csk günlük (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/1549-csk-gunluk.html)

hayalayaz 23-10-2007 05:19 PM

Ynt: csk günlük

coşkun nerdesin? inşallah iyisindir..

25emel 23-10-2007 05:29 PM

Alıntı:

cnb Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

shamanic Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
coşkun sana deep peat notlarını göndereyim..bu firmada kalış nedenini peatla bakalım ne olacak..bence artık senin ordaki görevin bitti..beni msn kaydedersen hemen bugün gönderirim..sevgiler..

bizlere yokmu deep peat notları.... http://dosyalar.hurriyet.com.tr/kish...ru_isareti.jpg 4897

kesssinlikle shamanic haklı, lütfen biz de o bilgilerden faydalanalım.
ben şu anda kitabını okuyorum ama, hayal ablanın notlarıyla desteklense kötü mü olur utananadam utananadam utananadam

lütfeeeeeeeeeeeeeeeeen 96 96

smil56 smil56

25emel 23-10-2007 05:31 PM

Alıntı:

hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
coşkun nerdesin? inşallah iyisindir..

he yaaa dusun dusun dusun

shamanic 23-10-2007 06:10 PM

aynen katılıyorum nerde bu arkadaşımız... asislerde yok... ikisi bir olup sırrı çözüp bize haber vermeden sırra kadem mi bastılar yoksa sad456 dusun

csk 24-10-2007 09:11 AM

herkese merhaba,

ilginiz için teşekkür ederim.

işyerindeki yeni uygulamlar yüzünden sadece mesai dışırda ( başlamadan önce, öğlen ve akşam mesai saati bittikten sonra ) sisteme girebiliyorum. aksi durumda sistem siteyi blokeliyor. bunun dışında 23-24-25 ekim 2007 tarihlerinde afet 2007 bursa tatbikatında görevliyim. tatbikat yeri şirkete yakın olduğu için öğlen arası gelip biraz çalışıyorum.

sevgiyle kalın.

not: tatbikat gerçekten faydalı. herşey birebir canlandırılıyor. Allah gerçeğini yaşatmaz inşallah.

shamanic 24-10-2007 09:44 AM

iyi olduğunu haberini aldık ya şimdilik bu bize yeter... actionsmile
bu arada ne kadar yayarlı şeyler öğreniyorsun..
dediğinde haklısın bize amin demek düşüyor bu güzel temennine..
her şeye rağmen müsait olduğunda öğrendiklerinden aktarabildiklerini bizlerlede paylaşırsan seviniriz.. kulağımıza küpe olur.. onayi

hayalayaz 24-10-2007 09:45 AM

senin faydalı bir şeyler yaptığından emindim zaten kolay gelsin..

csk 25-10-2007 04:41 AM

tekrar merhaba,

Senaryo gereği 23.10.2007 saat 11:00 da Bursada 46 saneye süren 6,9 siddetinde bir deprem gerçekleşiyor. Ardından sirenler çalıyor. sirenleri duyunca çıkıp toplanma bölgesine gidiyoruz. kriz masası kuruluyor vs. bu arda garnizon komutanlığı Bursayı havadan helikopterle tarayıp nerelerde ne boyutta hasar var belirlemiş oluyor. bu tespitler doğrultusunda 7 yerde ekip kuruluyor ve bunlardan biri bizim görevli olduğumuz sanayi bölgesi. diğer illerden ekipler gelip konuşlanıyor ve yardıma başlıyorlar. ( gerçektende istanbul, izmir, bilecik, konya, antalya vs birçok sehirden ekip var bizim bölgede ) kriz masası anons yapıyor ve ekipleri önceden belirlenmiş ve yıkıntılar oluşturulmuş yerlere gönderiyor. sivil savunma afetzedelerin yerini tespit edip kurtarma işlemine başlıyor. ( yıkıntı içinde gerçekten bir figüran ve cansız bir maket bulunuyor bu arada ) ekip başkanı sessizlik istiyor. arama kurtarma burada sesimi duyan var mı diye sesleniyor. bazen cevap geliyor bazen gelmiyor ve aletli dinleme yapılıyor o zaman. sonra tespit edilen yerde çalışmalar başlıyor. kırıcı delici kesici aletlerle koca koca betonlar deliniyor. ( bütün bunlar gerçekmiş gibi yapılıyor. kocaman bir delik açılıyor, bazen üst üste 2 kat deliniyor gerçekçi olsun diye) sonra delik yeterince açılınca sağlık ekibi çağrılıyor. onlar delikten girip gerekli müdühaleyi yapıyorlar ve afetzedeyi çıkarıyorlar. ambulansa alıp götürüyorlar. gerekli durumlarda helikopter bile geliyor yaralıyı alıp götürüyor. sonra ölüyü yine sivil savunma ekipleri çıkarıyor. sonra yangın başlatılıyor ( isi bombası atılıyor ) telsizle itfaiye çağrılıyor gelip söndürüyorlar. tatbikat 24 saat sürüyor. biz sadece mesai içinde katılıyoruz. ama gerçek ekipler gece 4 te bile kurtarmaya gidiyorlar. çadır kentimiz vs. herşeyimiz var. ekipler gerçekten iyi çalışıyor ama Allah gerçeğini yaşatmasın diyoruz yine de.

shamanic 25-10-2007 09:17 AM

amin csk ... gerçeğinden korusun rabbimm...
yinede toplum olarak böyle bilinçlenme yolunda yapılan çalışmaları duymak yüreğimizi rahatlatıyor...

ben izmit depreminde gönüllü olarak çalışmaya gidenlrdenim.. bilgi sıfır tabi... bir yakınımız orada hastanede doktordu.. onun yönlendirmeleri ile çadıralarda çalışmıştım.

ilk o zaman gördüm ne kadar cahil bir toplum olduğumzu.. sivil savunma ve kurtarma ve ilk yardım adına hiç bir şey bilmiyoruz doğru düzgün.. ama zararın neresinden dönersek kardır.. şimdi bu konularla ilgili eğitim haberlerini aldığımda yüreğim ferahlıyor..

sizler için yorucu ama sizin yardımınıza ihtiyacı olacak olanlar için mutluluk verici... sağolun var olun... 25889

hayalayaz 25-10-2007 03:35 PM

coşkun, işyerlerinizden izin alarakmı gidiyorsunuz? sivil savunmada çok iyi olduğumuzu duyuyorum ve çok seviniyorum..allah tekrarını göstermesin..ama hazırlıklı olmaya çalışmamız içimi rahatlatıyor..allah hepimizi afetlerden ve tüm kötülüklerden korusun..bu kutsal görevde yer alan herkese saygılı sevgiler..

WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:41 PM.