![]() |
Ynt: csk günlük evet resimler küçülükce yapılan calışmanın ne kadar ciddi ve basarılı oldugunu daha iii görmüş oldum.gercekten bu konu da tebrik etmek gerekir tüm ekip calışanlarını ve katkısı olanları... sapkal89 |
Ynt: csk günlük ellerine sağlık. güzel olmuş. |
Ynt: csk günlük Alıntı:
|
Ynt: csk günlük teşekkürler csk.. hepimizi düşünerek yapılan bu çalışmaları bizlerle sağladığın ve katkılarını esirgemediğin için... bilgilendirici çalışmalarının devamını bekleriz.. actionsmile sevgiler.. |
Ynt: csk günlük coşkun çok teşekkür ederim..orada bu eğitimi alan ve çalışmalar yapan herkesi sevgiyle kucaklıyorum.. |
Ynt: csk günlük coşkun nerdesin ablam özledik seni...iyi ol emi.. |
Ynt: csk günlük Nerelerdesin gerçekten Coşkun epeydir yoksun umarım iyisindir |
Ynt: csk günlük teşekkür ederim. gerçekten yoğunum. bir süredir de siteye giriş yapamıyordum. kullanıcı adımı ve şifremi her yazdığımda tekrar giriş sayfasına düşüyordum. bu sabah gelen linke tıklayınca ulaşabildim. ama bunlar dışında gerçekten iyiyim. hedeflerim bir bir gerçek oluyor. şimdi sene sonu kampanyalarından yararlanıp bir de araba almayı düşünüyorum. aralık fiyatların dibe vurduğu bir sezon olduğu için bekliyorum. hayırlısıyla bu hedefim de gerçek olur inşallah. sevgiyle kalın. siteye giremesemde hep aklımdasınız. güzel gelişmeleri paylaşmak için sabırsızlanıyorum. |
Ynt: csk günlük böyle tatlı ve keyifli koşuşturmaların olsunda biz seni arada bir görmeye razıyız... ark5 ben şimdiden yeni araban hayırlı olsun diyorum.. eminim istediğin model istediğin fiyatla karşına çıkacak.. iyi günlerde kullan sevincli actionsmile |
Ynt: csk günlük her bitiş ve başlangıç için sebepte gerekli...sebeplere fazla takılmadan sonuca bakmak lazım her şeyin bir zamanı var..hele bir yerler boşalsın doğa boşlukları sevmez..ve derhal doldurur..adresimiz belli, isteğimiz belli..listemiz aylar önceden verildi, sen hele arabacığınıda al..onlar dedikodu yaparken atı alan üsküdarı geçermiş..kiminin çenesi yorulurken, kimiside benim hedefim bu deyip gayet sakiiiin ve sukunet içinde , her şeyin doğru zamanda, doğru yerde olduğunu bilip beklermiş..çekim yasası çalışıyoooooor.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:42 PM. |