ayşe harikalar diyarı :pHikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri ayşe harikalar diyarı :p Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı:
ayse Nickli Üyeden Alıntı
GÜNAYDIN HAYAT,
Bugun her seyi oldugu gibi kabul edip, onlari degistirmek icin savasmayacagim.
Bugun kendime, vucuduma bakacagim canimi acitmayacagim. Sadece iyi seyler yiyip, icecegim cunku; vucudum benim en iyi dostum.
Bugun beynimi calistiracagim, bir seyler ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi | |
|
16-07-2007, 11:07 AM
|
#31 (permalink)
| Guest | Ynt: ayşe harikalar diyarı :p Alıntı: ayse Nickli Üyeden Alıntı
GÜNAYDIN HAYAT,
Bugun her seyi oldugu gibi kabul edip, onlari degistirmek icin savasmayacagim.
Bugun kendime, vucuduma bakacagim canimi acitmayacagim. Sadece iyi seyler yiyip, icecegim cunku; vucudum benim en iyi dostum.
Bugun beynimi calistiracagim, bir seyler ogrenecegim, tembellik etmeyecegim, beni akillandiracak seyler okuyacagim.
Bugun vicdanim icin iki sey yapacagim. Birincisi birine farkettirmeden iyilik yapacagim, ikincisi coktandir erteledigim bir isimi halledecegim.
Bugun olumlu olacagim. Guzel giyinecegim, kibar olacagim. Takdir edecegim. Kimseyi elestirmeyecegim ve ukalalik yapmayacagim.
Bugun kendime bir plan yapacagim ve neyi ne zaman yapmak istediğimi yazacagim.
Bugun kendime yarım saat ayiracagim ve rahatlayip guzel seyler dusunecegim. Bugun hic korkmayacagim. Hele mutlu olmaktan hic korkmayacagim.
İnsanların beni sevdiginden suphe duymayacagim.
BUGUN MUTLU OLACAGIM.....
Alıntı bu yazı.. kim yazmış bilmiorum ama iyi yazmış....
Yeni bi haftaya başladım.Haftasonum hayata şaşırıp şaşırıp kalmakla geçti, ne güzel bişi bu şaşarmakkk
şaşırdım, tanıdığım sandığım insanı tanımadığımı anladım...
şaşırdım tanımıyorum sandığım insanı tanıyormuşum gibi hissettim, paylaştımmm...Burada yazısına rastladığım insan Hayal arkadaşım, gerçeğiyle karşımdaydı tanıştım sevdim.
şaşırmak, yarışmak, eğitilmek(verim toplantısındaydım), sevmek, sevildini sanıp hüzünlenmek, en çokda ÖZLEMEK..
bi sürü karışık duyguyu taddım haftasonu.
Koşarak , şükrederek geldiğim evimde oğluşuma sarılıp uyudum tüm gece. Hayat bu beee didim..Bu işte. daha nolsun. | hatuna bak ya ablam benim! ne güzel kararlar olmış helall dedim içimden, devamında alıntı die okudum Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. |
| |
16-07-2007, 11:07 AM
|
#32 (permalink)
| Üsteğmen
Tesekkür: 0
99 Mesajinıza toplam 206 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: ayşe harikalar diyarı :p Alıntı: 25emel Nickli Üyeden Alıntı
konuyu okurken güldüm güldüm ve yine güldüm . ya aysem ne hoş hatunmuşun yaaa hoşgeldin! bakalım sen bize biz sana neler katacagız merakla bekliyorum tabi aynı sey senin içinde gecerli kuzen 44 | üstad, tşk ederim iltifat etmişin.....
__________________ kaderimin kölesiyken, Hayatımın efendisi olma yolunu seçtim... | Offline
| |
16-07-2007, 11:16 AM
|
#33 (permalink)
| Üsteğmen
99 Mesajinıza toplam 206 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: ayşe harikalar diyarı :p yeni bi haftada, yeni kararlar aldım efenim....
şimdi ben, geniş biri olma özlemi içinde, kimi zaman Allam şu düşünen aklımı iki günlüğüne bi kavanoza koysam, sonra geri alıcam olmazmı die düşünen biriyim belki ama, seviomda kahretsin kendimi....
hayal dün dediki, "salaklar depresyona girmezki....." wave
konuştukça, paylaştıkça kişi kendini yakalıyor gerçekden. dün ben ha babam konuşurken bildiğim bi cümleyi sarfettim.
"ben aslen kendimi beğeniorum, benim sadece törpülenmem gerek!!!!.."
işte budur anafikir. haftaya bu fikri baz alıp başladım.
törpülenmeye de olumsuz bildiğim davranışlarımı hemen koparıp atamam belki ama en asgariye indirerek başlıycam.
örneğin kaba olmayacağım.
ukelalık yapmayacağım.
birine haddini bildirmem gerektiğinde, uçan tekme atmayacak, misal çelme takacağım.. başlangıç için fena olmadı.
hadi bakem...
__________________ kaderimin kölesiyken, Hayatımın efendisi olma yolunu seçtim... | Offline
| |
16-07-2007, 05:59 PM
|
#34 (permalink)
| Guest | Ynt: ayşe harikalar diyarı :p Evet Ayşe aptallar depresyona girmez zeki insanlar girer 44 bak ne kadar güzel kısa da olsa 2 saatlik görüşme nelerin farkındalığını yaratmış:) seni tanımak çok güzel |
| |
17-07-2007, 12:08 AM
|
#35 (permalink)
| Guest | Ynt: ayşe harikalar diyarı :p şimdi ben ilk mesaja dönerek yazacağım.. buluştuğumuzda hoşgeldin dedim ama site geleneğine uyarak birde burada tekrar edeyim hoşgelişlerimi, hoşgeldin ayşem hoşgeldin sitemize vede gönlümüze.sevdim ben seni,zekası,yaşam koşullarının önünde koşan arkadaşım,hayatının güzelliklerle dolmasını diliyorum,oğluşunuda öpüyorum.
BU ARADA ...30 YAŞ mağdurları hiç utamıyosunuz dimi 30 yaşın güzelliklerini görmezden gelmeye..ne olmuş yani, ablamın rivayetine göre 48,kendi hesabıma göre 49,tam 23 gün sonra 50 olacaksam ruhum genç benim..yaşadığım hiç bir şey öldüremedi, yok edemedi içimdeki çocuğu..bıcır bıcır konuşuyo halen daha,bağırıyor içimde bi yerlere kapandığım zaman (hayal pabucu yarım çık dışarı oynayalıııım )bende çıkıp oynuyorum..önce biraz zoraki olsada sonradan oyunun içine çekiliveriyorum..oyundan zevk alıyorum..yaşamım boyunca her şeyin üstesinden gelmenin..zeki olmanın..duyarlı olmanın hazzını yaşıyorum,hanım hanımcık otursam bile dıştan, içimden göbekler atıyorum ve zaferlerimi kutluyorum..kendime ve yaradana teşekkür ediyorum..akıllı olduğum için,pratik zekalı,her ahvalde tekrar tekrar ayağa kalkabilecek kadar cesur olduğum için bayramlar ediyorum..öğrendiğim her şeyde hayatımın önemli anlarında daima isabetli kararlar verdiğimi görüyorum..seviniyorum aynı şeyleri hatta daha iyisini vede güzelini yaşadığınızın farkında olmanızı diliyorum ve sizleri sevgiyle kucaklıyorum.hepimize saygılı sevgiler |
| |
17-07-2007, 11:56 AM
|
#36 (permalink)
| Guest | Ynt: ayşe harikalar diyarı :p Hayalcim 30 lu yaşlardan şikayet etmiyoruz kızma yaav..ben bu sene yeni yeni ayıldım galiba bi şeylere..geri dönüşler ,ikinci ergenlik dediğim kendine gelme dönemi yaşıyorum.Bi de geç kalmadan bazı şeyleri değiştireceğimin farkına vardım küt diye..o zorladı beni biraz.Mesela 18 yıldır yaptığım işi (trompet çalmak,konservatuvar yıllarıyla saydım..14 yaşında başladım çünkü)değiştirmek ve psikolog olmak istiyorum artık..Buna karar verdim ve hayatımda ilk defa üniversite sınavına gireceğim seneye.(konservatuvarda okurken üniversite kısmına okulun bünyesinde,çalgıyla ilgili bir sınavla geçiliyor..klasik üniversite sınavı yok bizde)..tüm hayatımı değiştirmek istiyorum..
Benim ikinci başkaldırım bu..kocama,işime,yaşadığım yere..işte böyle... |
| |
17-07-2007, 12:39 PM
|
#37 (permalink)
| Guest | Ynt: ayşe harikalar diyarı :p bugleciğim
karıştırmışım tresorla seni, izmire taşınan sendin değilmi? evren her şeyi hazır olduğumuz zaman yaşamamız için tüm koşulları seriyor önümüze demekki sen, yaşadığın , veya ertelediğin her şeyi deneyimlemek zorundaymışsın..ergenlik güzeldir yaa...insanın ileri yaşlarda bile bir ergenin naifliğiyle hareket ettiğini düşünebiliyormusun o saflığı temizliği,elin ayağın birbirine karışırken sergilenen ve diğer insanları sevgiyle gülümseten komikliği,bu dönemde hiçkimse alay etmez seninle,bilirler bu durumun saflıktan ve temizlikten geldiğini,ve bu dönemde bağımsızlığını, özgürlüğünü deklare etme cesareti her kula nasip olmaz bunun içinde büyük büyük tebrikler sana..aldığın kararlar her ne ise yardıma ihtiyaç duyduğunda bizler,senin için daima buradayız. saygılı sevgiler. |
| |
17-07-2007, 12:49 PM
|
#38 (permalink)
| Guest | Ynt: ayşe harikalar diyarı :p Ağzından bal damlamış hayalayazcım yaa..''İzmire taşınan ''tamlaması ne güzel geldi kulağıma..İnşallah bu yıl dönüyorum memleketime.Tayin olayı olunca 9 senelik azap bitecek.Umarım ağustostaki izmir buluşmasında birlikte oluruz.Seni ve diğer tatlı arkadaşları çok merak ediyor ve tanışmak istiyorum.
Evrenin benim yanımda olduğuna ve benim iyiliğim için çalıştığına daha çok inanıyorum artık..Tabii burda,bir internet sitesi gibi görünen ama gerçek ,samimi bir ortam yaratan tüm hayatidegisti üyelerinin de desteğiyle...senin nezdinde herkesi kucaklamak geldi birden içimden..sevgiyle kal... |
| |
17-07-2007, 09:36 PM
|
#39 (permalink)
| Üsteğmen
| Ynt: ayşe harikalar diyarı :p yafff bi takkaa yaf. bura benim sayfammm.aloooo.... beni de kucaklıycanızzzz
| | | |