Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

izumi'den

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri izumi'den Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Allah Kavuştursun. kardeşin tez zamanda ve hayırlısıyla gelecek. askerlik ona iyi gelecek merak etme. belki ilk baslarda zorlanacak ya da tüm askerliği boyunca şikayet edecek ama sonra zaman içinde kendisi de değişimleri hissedecek....

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

izumi'den

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 28-08-2007, 08:43 AM   #31 (permalink)
csk
Üsteğmen

Tesekkür: 0
64 Mesajinıza toplam 194 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
csk is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: izumi'den

Allah Kavuştursun. kardeşin tez zamanda ve hayırlısıyla gelecek. askerlik ona iyi gelecek merak etme. belki ilk baslarda zorlanacak ya da tüm askerliği boyunca şikayet edecek ama sonra zaman içinde kendisi de değişimleri hissedecek.

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 28-08-2007, 09:02 AM   #32 (permalink)
Pınar Akgüç

pakguc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 20
176 Mesajinıza toplam 519 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pakguc isimli üye Tecrübe puanını kapatmıştır.

teşekkürler Coşkun, ben de öyle düşünüyorum...bizim ufaklık büyüyüp gelecek işte ...
pakguc isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 31-08-2007, 11:34 AM   #33 (permalink)
Pınar Akgüç

176 Mesajinıza toplam 519 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

sevgili günlük,

dün msnden o güzel yazıları gördüğümden beri içim kıpır kıpır..
kaygım, endişem gün geçtikçe azalıyor...
öyle huzurluyum ki..

bir de kardeşim üzerine askerde rahat olduğunu söyledi..
anneciğim sabah arayarak "bugün deniz kenarında güzel bir cafede kahve içerek kendimi şımartıyorum" dedi keyifli keyifli...
diğer kardeşim iş buldu...
ooohhhhh ne güzel, herşey harika...
şükürler olsun ki bu güzellikleri yaşıyorum...
biliyorum ki sıra bana geliyor, etrafımda ne kadar pozitif enerji varsa ben de o kadar hedeflerime, şansıma yaklaşıyorum...
sabahları gülücüklerle uyanıyorum,
rengarenk rüyalar görüyorum....
herşey için teşekkürler....

Alt 31-08-2007, 01:39 PM   #34 (permalink)
Teğmen

26 Mesajinıza toplam 28 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yasemince is an unknown quantity at this point

Alıntı:
izumi Nickli Üyeden Alıntı
sevgili günlük,

dün msnden o güzel yazıları gördüğümden beri içim kıpır kıpır..
kaygım, endişem gün geçtikçe azalıyor...
öyle huzurluyum ki..

bir de kardeşim üzerine askerde rahat olduğunu söyledi..
anneciğim sabah arayarak "bugün deniz kenarında güzel bir cafede kahve içerek kendimi şımartıyorum" dedi keyifli keyifli...
diğer kardeşim iş buldu...
ooohhhhh ne güzel, herşey harika...
şükürler olsun ki bu güzellikleri yaşıyorum...
biliyorum ki sıra bana geliyor, etrafımda ne kadar pozitif enerji varsa ben de o kadar hedeflerime, şansıma yaklaşıyorum...
sabahları gülücüklerle uyanıyorum,
rengarenk rüyalar görüyorum....
herşey için teşekkürler....

yasemince isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-09-2007, 05:00 PM   #35 (permalink)
Pınar Akgüç

geçenlerde 7 yıl önceki günlüğümü bulmuş kardeşim...
okumaya başladım...
eşimle ayrılmışız o dönemlerde 1 ay ayrı kalmışız...
aman Allahım baştan sona karamsar, üzüntülü...
her sayfada "onu unutucam artık, bitti" yazıyor
arar ara Ömere de göstererek güldük günlüğüme...
zaten başında yazmışım,
"bir gün karşıma çıkarsa bu günlük çok güleceğim biliyorum" diye...
koskoca defterde aman da beni aramadı, bugün de aramadı işte, yarın arar mı acaba, unutucam artık diye diye defterin sonuna geldim gülerek...
en son defterin sonlarına doğru
"hah hayatım artık aramışsın sonunda" dedim Ömere rahatladık bizde.

çok eylenceliydiiiii
Alt 07-09-2007, 05:31 PM   #36 (permalink)
Teğmen

10 Mesajinıza toplam 24 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
vety is an unknown quantity at this point

İlahii izumi alemsin yaaa...
ben bu gün yazmıştım diğer günlükleri okumuyorum etkilenirim diye dediydim di
Ama senin kini baştan aşşağı okudum veya aşağıdan yukarı desem daha doğru olur

içimi kıpır kıpır ettin walllaaaa

Bu arada Kütahya iyi yerdir. Abimde 1988 veya 1989 da orda paşa şöförü olarak yaptı askerliğini Hatta paşalar gibiydi az gitmemiştik peşinden oralara evet için rahat olsun askerlik için en güzel yerlerden birisi...

Allah kavuştursun 96

SEVGİLERRRR
Alt 10-09-2007, 08:42 AM   #37 (permalink)
Pınar Akgüç

teşekkür ederim vety wave
sen de enerji dolusun
Alt 24-09-2007, 03:44 PM   #38 (permalink)
Pınar Akgüç

uzuuunnn bir aradan sonra kısa süreli de olsa buradayım...
yeni görevim benim için çok iyi olacak biliyorum..
bu arada kişisel gelişimim için en çok önem verdiğim sevgili hayatim değişti sitesinden biraz ayrı kalmak beni üzsede...
bir süre için kariyerime odaklanmam gerekiyordu...
olsun...
bugün belki 5 dk. fırsat bulabildim ama yarın 10 dk. olabilir...

hayatimda neler mi değişti bu sürede?
kendime daha az zaman ayırmakla birlikte olumlu tutumum belki biraz heyecanını kaybetti geçici olarak...
telkinleri her halükarda geceleri dinlemeye dikkat ediyorum...
kardeşimi gördüm askerde ve ilk defa bir askeriyeye girdim, kocaman bir yer ve çok sıcaktı...
kütahyayı gördüm... pek de gezilecek bir yer değilmiş

bugün yine çim kıpırkıpır...

her şeyden önemlisi, bu aralar işime önem verdim demiştim yaaa....
biliyorum ki bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da üstün zekam ve iş tecrübelerim sayesinde çooookkkkk daha güzel yerlerde görüyorum kendimi....
hissediyorum ki bugünlerde yaptığım bu aşırı çalışma bana meyvelerini veriyor/verecek...
bugüne kadar bana güvenerek benim arkamda olan, beni hep biryerlere, değişik işlere iten çok sevgili yöneticilerim aslında benim için en iyisini yapıyor...
benim için çok güzel bir kariyer var...
aynaya bakınca görebiliyorum...

Alt 05-10-2007, 05:25 PM   #39 (permalink)
Pınar Akgüç

sevgili günlüğüm,

dünden başlayarak devam eden mükemmel şeyler var...
herşey bir anda değişiverdi sanki zamanını bekliyormuş gibi...

tam da çekim yasasını acaba uygulayamıyormuyuz, başka ne yapmalıyız diye düşünürken Taksim buluşmasında arkadaşlarımla moral buldum...
asislerden çok şey öğreneceğimi düşünüyordum bir mesaj atmak istedim ama erteliyordum galiba...
ve asisler bir şekilde dün bana hatrımı sormak için mesaj attı...
evet bu, işte bu secret

asisler bana selam verdi borçlu çıktı
herşeyi anlatmaya başladım, ondan öğreneceğim çok şey, alacağım çok pozitif enerji var...

ardından küçük küçük şeyler olmaya başladı, canım kahver istedi mutfaktan telefon geldi "kahve istermisin?"
işle ilgili bir bilgi aradım, onunla ilgili bir mail geldi...
dün maçı seyretmek için d-smart aradım, dayımdan telefon geldi, "gel bugün d-smart aldım seyredelim"
cimbomum 5 atsın istedim oldu

ve bugüm güne mükemmel başladım....
asislerden müthiş bir mesaj aldım, (çok teşekkürler asisler, bana mutluluk verdin) 96

öğle tatilinde, kitabımı aldım sevdiğim bir cafeye gittim yemeğimi yerken garsonlar beni mükemmel bir masaya aldı,
kahvemi içtim ve tüm garsonlar güler yüzle etrafımda dönüyordu, "bir şey istermisiniz" "o kitap çok güzeldir" "sigaranızı yakalım" "mutlu günler" "güzel günler" "hoşçakalın" "ıslak mendil getirelim mi?"

gülücüklerle ayrıldım oradan... son zamanlarda geçirdiğim en güzel öğle yemeklerindendi...

ve artık bu işi başarabildiğime inanıyorum...
zamanı geldi, bütün güzellikler benimle ve bizimle super

Alt 05-10-2007, 07:52 PM   #40 (permalink)
hayalayaz
Guest

kahve istedin geldi,d-smart istedin geldi, GS 5 gol attı..güzel çocuk bunları nasıl istediysen asıl istediğinide iste, olsun..

Bookmarks