sevgili günlüğüm,
dünden başlayarak devam eden mükemmel şeyler var...
herşey bir anda değişiverdi sanki zamanını bekliyormuş gibi...
tam da çekim yasasını acaba uygulayamıyormuyuz, başka ne yapmalıyız diye düşünürken Taksim buluşmasında arkadaşlarımla moral buldum...
asislerden çok şey öğreneceğimi düşünüyordum bir mesaj atmak istedim ama erteliyordum galiba...
ve asisler bir şekilde dün bana hatrımı sormak için mesaj attı...
evet bu, işte bu secret
asisler bana selam verdi borçlu çıktı
herşeyi anlatmaya başladım, ondan öğreneceğim çok şey, alacağım çok pozitif enerji var...
ardından küçük küçük şeyler olmaya başladı, canım kahver istedi mutfaktan telefon geldi "kahve istermisin?"
işle ilgili bir bilgi aradım, onunla ilgili bir mail geldi...
dün maçı seyretmek için d-smart aradım, dayımdan telefon geldi, "gel bugün d-smart aldım seyredelim"
cimbomum 5 atsın istedim oldu
ve bugüm güne mükemmel başladım....
asislerden müthiş bir mesaj aldım, (çok teşekkürler asisler, bana mutluluk verdin) 96
öğle tatilinde, kitabımı aldım sevdiğim bir cafeye gittim yemeğimi yerken garsonlar beni mükemmel bir masaya aldı,
kahvemi içtim ve tüm garsonlar güler yüzle etrafımda dönüyordu, "bir şey istermisiniz" "o kitap çok güzeldir" "sigaranızı yakalım" "mutlu günler" "güzel günler" "hoşçakalın" "ıslak mendil getirelim mi?"
gülücüklerle ayrıldım oradan... son zamanlarda geçirdiğim en güzel öğle yemeklerindendi...
ve artık bu işi başarabildiğime inanıyorum...
zamanı geldi, bütün güzellikler benimle ve bizimle super