Merhaba arkadaşlaaaarrrrrrrr
beni özlediniz dimi
uzun zaman oldu gerçekten, belki yine uzun bir süre olmıycam birkaç günden sonra....
ama sizinle paylaşmak istediğim gelişmeler var ki yeni arkadaşların bu uzun yazıyı okuyup sonra da günlüğüme başından beri bakıp yazdıklarımı daha iyi anlamasını istiyorum....
herhalde 2 sene önce bir kitapla tanıştım hepimizin bildiği şu secret...
etkilendiğim bu kitapla ilgili yazılar ararken bu site ile tanıştım...
telkinleri dinledim... uzun zaman aktif olarak burada yazılan kişisel gelişim ile ilgili herşeyi okudum, araştırdım, yazdım, hayatıma uyguladım...
eft, deep peat, sedona (keops teşekkürler) reiki (hayal ablacım), şimdiki an ve farkındalık, olumlu düşünce, rüyalar, bilinç altı vs... aklınıza gelebilecek herşeyle ilgili kitaplar okudum (az değil haftada 3-4 kitap ne varsa artık :))))
mantıklı gelen herşeyi kandimde kabul ettim....
şimdi asıl meseleye geliyorum arkadaşlar....
doğru yolda iseniz, kendinizi doğru olumlu yönde geliştirirseniz hepsi gerçek...
gerçekten evrende yapamayacağımız hiç bir şey yok...
2 sene önce....
milyarlarca borcum vardı (100 e yakın), huzurlu değildim, stresli ve sinirli bir insandım (beni tanıyanlar şaşırmasın gerçekten öyleydim
)
şimdi adım adım....
önce mutlu huzurlu oldum.... evliliğim dünyanın en güzel ilişkisine döndü...
boluk bilincim yerine gelince herşey maddi olarak da düzelmeye başladı...
arabamı değiştirdim...hayallerimin evini aldım.... (hala çok borcum vardı)
sonra arabamı sattım... (ama hala bolluk içinde olduğumu biliyordum)
bu arada gelirim giderimden çok azdı ve buna rağmen ayağımı yorganıma göre uzatmıyordum redi kartlarına yüklendim (tabi bu tavsiye değil kesinlikle)
veeeeeeeeee
bir gün bana dediler ki..... ( arkadaş senin departmanını kapatıyoruz 40 kisi işten çıkıcak)
beni tanıyan işimi bilen bilir şirket kapansa benim departmanım kapanmaz o kadar önemli yani
ama evren yine benim istediğimi yapmış ve bana bir gelir getirmişti... 96
nasıl mutlu oldum anlatamam...
ekonomik kriz, işsizlik umrumda değil
ben biliyorum ki benim için en iyisi olduğu için yanlışıkla ismimi çıkartılanlar listesine koydular (ki öyle oldu zaten tekrar benimle konuşup devam edebilirsin dediler ama kabul etmedim )
ve yine mutlu haber....
eskisinden daha iyi ve eskisinden daha önüm açık başka bir iş buldum... hem de hiç uğraşmadan.... iş teklifleri arasında arasında ciddi kararsızlılar yaşadım (bence dünyanın en iyi yaşam koçu Merto yardımıma yetişti)
toplam 3 hafta işsiz kaldım...
pazartesi yeni işime ve yeni projelerime başlıyorum....
şimdi....
bu sitede yazılanlar, öğrendiklerimiz gerçek mi?
işte size en güzel kanıt