10-02-2008, 06:51 PM
|
#3 (permalink)
|
Teğmen
Tesekkür: 0
30 Mesajinıza toplam 136 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Kurby'nin günlüğü Epeydir uzak kaldım forumdan, bir değişim bir dönüşüm sormayın.Sanki yer fırıldağı oldum.Reiki ertesi işimi bıraktığımdan başlayarak, bir sürü zerzavat şeyler oldu.İşe girdim.Kursa başlamıştım, Tıbbi sekreterlik kursuna, oradan bir yerde iş buldular bana ancak, 3. haftası babam acile kaldırıldı ve benim iş hayatım sona erdi.Babam geçen yıl ameliyat olmuştu.Böbrekte kanserleşme(renal cell karsinom) nedeniyle, böbreği alındı.Bu yıl da hain domdom hücreler akciğer ve beyine metastas yapmışlar.Yaklaşık 3 aydır aşağı yukarı hergün bir hastanedeyiz.Orası cevap vermedi, diğeri.Burası bizden fayda yok dedi, şurası şeklinde geziyoruz.Bizler sağlıklı halimizle bu koşuda zorlanırken, zavallı babacığımın canı çıktı.Şimdi daha iyi, en azından vücudunda zıplanan atlanan bölgeleri tam olarak biliyoruz ve bunlara müdahaleleri yapılıyor.Canım Hayal ablamda beni hiç yalnız bırakmadı bu süreçte, ona binlerce teşekkür ediyorum.Allah kimseleri doktorların eline düşürmesin, onları da başımızdan eksik etmesin.İşte tüm bu koşuşturmalar içinde ben şifremi unuttum, kafam o kadar dalgın ki, arkadaşımın adresine gideceğini hiç düşünmeden durmadan şifreyi istiyorum.Bir türlü anlamıyorum.Sağolsun Atakan kardeşim de formu saldırılardan korumak için öyle bir sistem kurmuş ki, yeniden üye hiç olamıyorum.Durmadan benden yeni isim istiyor.Kafam kalmamışki, başka isim bulayım.En sonunda üye oldum ve Atakana ulaştım.Sağolasın Atakan, bana şifremi hemen gönderdin.Teşekkür ediyorum.Uzun zamandır ayrı kaldığım için, şu an forumdaki konuları toparlayamıyorum.Ancak elverdiğince sizlerle olmaya çalışacağım.Yeniden hoşbulduk. |
| |