Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   sezenin gunlugu (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/2195-sezenin-gunlugu.html)

shamanic 25-10-2007 04:05 PM

Ynt: sezenin gunlugu

blissy blissy blissy blissy sevincli sevincli gogogo gogogo canım hadi hayırlı olsun diyelim.. sayılı gün çabucak geçer... resmi kutlama düzenleriz güzel haberlerin için de ark5 gulensmiley gulensmiley gulensmiley happy6

hayalayaz 25-10-2007 04:55 PM

vallaha ben kutlama partisini başlattım..kan testinin yapılacağı güne kadar kutlayalım her gün..malum olmuş, bitmiş gibi davrandığımızda çekim yasası daha etkili oluyor...bu haber bana büyük sevinç oldu..allah sezenimin sevinçlerini çoğaltsın amiiiin..ay ben kıpır kıpır yerimde duramıyorum..annem duaya başladı yasin okuyor hayırlısıyla tamamına ermesi için..yarabbim tamamına ersin inşallah..çok sevindim beeen bebişe saygılı sevgiler

shamanic 25-10-2007 05:01 PM

valla iyi yaptın hayal abla.. ttli3 dediğin doğru .. oldu bitti bu iş.. aminnn ark5 cilgin897

hülyaa 25-10-2007 05:04 PM

Allahhhhhhhhh yaşasınnn uy897 uy897 uy897
nasıl sevindim anlatamam.ben eminim tutmuştur blissy
hadi bakalım anne adayı,sen şimdiden kolları sıva bebişe bişeyler al mutlaka yeni bişeyler olsun.belki daha önce almışsındır ama sen yeni bişeyler al onun için.inanıyorum ki şimdi seninle bebeğin...çok sevindim çoooook

yildizlar 25-10-2007 06:42 PM

şimdiden tebrik ediyorum sezen. şahane bir haber bu. gulensmiley

dualarım sizinle ( yani sen ve bebişinle ;)

allahım bugün çok mutluyum çoook. daha ne güzellikler olacak kim bilir. blissy

pakguc 26-10-2007 06:15 AM

güzel bebişe ve güzel annesine benden kiss3 kiss3 kiss3 ler

Regina 27-10-2007 10:59 PM

ben pek konuyu bilmiyorum ama tebrikler :)

Sezennl 29-10-2007 04:33 PM

Selam hayal ablacim ve diger arkadaslarim. valla billa yeni okudum soke oldum ya hayal ablamin annesi benim icin yasin okuyormus allah ondan razi olsun ya agladim agladim okuyunca ben calistim ya cumadan beri sabah eve 5de geldim gunduzde uyudum anca sizinleyim:) hayal ablacim ya persembe gunu saat 2bucukta bebekleri transfer etiler bana bende cuma gunu saat 4de basladim calismaya 5 saat gunduz uyku ile tum geceleri calistim bu sabaha kadar birsey olmamistir demi bebekelrime. yaaaaaaaaaaaa ilkinde el bebek gulbebektim ama ayakabimi bile esim giydirdi. budefa valla caliosyorum kostuyorum ama inanmiycaksiniz ama bu seyler tesaduf degiler ya insallah bebegim sizlerin duyor sesini. insallah yarabim

25emel 29-10-2007 04:40 PM

olmamıştır yahu ne olacak alışsınlar yorulmaya zira ben onları dogdukdan sonra baya yoracam f678h hele bir cinsiyetleri belli olsun ona göre belirleyecegim.bir kere karete ve bilimum savas sanatlarını bilmeliler kız olsun erkek olsun hih33 yazın buraya yolla onları bilare ilgilenecegim sung66 zevkkleee

hülyaa 29-10-2007 04:55 PM

Alıntı:

SeZeNNL Nickli Üyeden Alıntı
Selam hayal ablacim ve diger arkadaslarim. valla billa yeni okudum soke oldum ya hayal ablamin annesi benim icin yasin okuyormus allah ondan razi olsun ya agladim agladim okuyunca ben calistim ya cumadan beri sabah eve 5de geldim gunduzde uyudum anca sizinleyim:) hayal ablacim ya persembe gunu saat 2bucukta bebekleri transfer etiler bana bende cuma gunu saat 4de basladim calismaya 5 saat gunduz uyku ile tum geceleri calistim bu sabaha kadar birsey olmamistir demi bebekelrime. yaaaaaaaaaaaa ilkinde el bebek gulbebektim ama ayakabimi bile esim giydirdi. budefa valla caliosyorum kostuyorum ama inanmiycaksiniz ama bu seyler tesaduf degiler ya insallah bebegim sizlerin duyor sesini. insallah yarabim

duyuyorlar tabii,bende nedense hep çoğul konuşuyorum bu bebişlere..içimden hep onlar diyesim geliyor..kaç taneler bu melekler bilmiyorum ama tekil kullanamıyorum..sezencim dualarımız düşüncelerimiz seninle...inan bir arkadaşım daha var can arkadaşım bir onu bir de seni düşünüyorum...yeni reikiye uyumlandım yapabildiğim kadarıyla senin içinde yapmaya çalışıyorum,meditasyona seni de ekledim..ehhh nacizhane yerini bulur inş..ben inanıyorum bulacağına da hatta bulduğuna..dualarımız herkezi kapsamalı ki bize faydası olsun..
şşşştttt tatlı melekler! beni duyduğunuzu biliyorum.annenize sıkı sıkı yapışın emi,sıkı tutunun o sizi zaten bırakmaz emin olun,,ee bizlerde gözlerimizi dörtledik faldaşı gibi bekliyoruz ve sizi çok seviyoruz..bakın biriniz kız olursa ona güzelleşmenin sırlarını öğretcem haa ona göre,gülmeyin yaa biliyorum siz zaten güzelsiniz,hem gülerken kasmayın kendinizi kırışırsınız ayol khkh56 bak sezencim gördün mü nasıl duydular beni hismiley
hadi sezencim gönlünü ferah tut,kendinize iyi bakın...

WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:20 PM.