09-10-2008, 12:37 AM
|
#230 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 3
139 Mesajinıza toplam 267 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: sezenin gunlugu Sycorox ,Su_Duru ,Mustang ,samanim,suzzy ,
flower ve muchever kardeslerim bacilarim, nekadar guzel dileklerde bulusnmusnuz sizlere anlatamam. hep okurekene amin darisi basiniza allahdan sizin gonlunuze gore versin diye okudum. sizler nekadar guzel yurekli insanlarsaniz sizleri inanin okadar cok seviyorumki sizlere anlatamam. sizlere hamile kalmak icin yaptikalrimi anlatsam varya gulmekten kirlirsiniz yemin ederimki vallahi kitap yazsam yok satar okadar yani. ve sizinle ilgili kismina gelince hergun hayal ablacgimin telkini dinliyeip uyordum ve bu siteye girip reiki rasmini alip bebek kokusundaki sitedeki avatarim yaptim o bana enerji veriyordu ve hayal ablamin telkini ve daha cok seyelr yaptim tabiki ve rabim verdi banada. Allahim her isteyene versin. ama yinede ilgilenlere ben nasil hamile kaldim linkl verecegim belkide yasadiklarim birleirne ilac olur ve belkide okuyanlar yararlanirlar. cunki kesinlikle ben mucizeye kavustum. abana trdeki doktor cocgunuz olmaz tuple bile dedi basima gelmeyenler kalmadi ama hamile kaldim iste ve simden sonrada bebegimi saglikli birsekilde kucagima almayi istiyorum insallah. sevgili arkadaslarim verecegim linkteki egem38 nikli sahis benim. ve bu link insallah derdine care arayanlara kilavuz olur. ve allahim isteyen her ciftin basina verdin amin iste link http://www.cocukistiyorum.com/tr/for...530&PN=1&TPN=1
insallah bu yazilar yapilan seyler bana sifa oldu sizlerede olur amin.
__________________ Erkek penguen 4 ay boyunca kuluckaya yatar 4ay ac durur ama asla yumurtayi birakip avlanmaya gitmez, 4 ay sonra buzlar cozlunce disi penguen gelir ve esini cocgunu zorlukcekmeden bulur.Penguenler yavrularını soğuktan korumak için onları ayaklarının üzerine oturtup haftalarca ısıtırlar. Bir yandan da yavruya yemek taşırlar. Bahar geldiğinde buzul erimeye başlamış ve buz tabakası üzerinde denizin ortaya çıktığı delikler belirmiştir. Artık anne ve baba bu deliklerden balık avlayarak beslenecek, yavrularını da aynı yiyecekle besleyeceklerdir. <br /><br />Yavruya bakmak oldukça zahmetli bir iştir; onun beslenmesi için ebeveynler bazen uzun süre hiçbir şey yemezler. Ayrıca her yerin buzlarla kaplı olduğu ortamda yuva yapma olanağı da yoktur. Anne ile babanın, yavruyu buzun soğuğundan korumak için yapabilecekleri tek şey, yavruyu ayaklarının üstüne koyup, karınlarıyla ısıtmaktır. |
| |