sezenin gunluguHikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri sezenin gunlugu Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız yine uyandim yine sigara kahve ictim yine birsuru kagit isim var.
bugun kagit islerimi yapip doktora gitmek istiyorum sigara birakmak icin hap varmis onu almak istiyorum. ve insallah bugunlerde sigarayi tamemen birakmak istiyorum.... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi | |
|
12-02-2008, 11:16 AM
|
#121 (permalink)
| Üsteğmen
Tesekkür: 3
139 Mesajinıza toplam 267 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: sezenin gunlugu yine uyandim yine sigara kahve ictim yine birsuru kagit isim var.
bugun kagit islerimi yapip doktora gitmek istiyorum sigara birakmak icin hap varmis onu almak istiyorum. ve insallah bugunlerde sigarayi tamemen birakmak istiyorum. Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.
__________________ Erkek penguen 4 ay boyunca kuluckaya yatar 4ay ac durur ama asla yumurtayi birakip avlanmaya gitmez, 4 ay sonra buzlar cozlunce disi penguen gelir ve esini cocgunu zorlukcekmeden bulur.Penguenler yavrularını soğuktan korumak için onları ayaklarının üzerine oturtup haftalarca ısıtırlar. Bir yandan da yavruya yemek taşırlar. Bahar geldiğinde buzul erimeye başlamış ve buz tabakası üzerinde denizin ortaya çıktığı delikler belirmiştir. Artık anne ve baba bu deliklerden balık avlayarak beslenecek, yavrularını da aynı yiyecekle besleyeceklerdir. <br /><br />Yavruya bakmak oldukça zahmetli bir iştir; onun beslenmesi için ebeveynler bazen uzun süre hiçbir şey yemezler. Ayrıca her yerin buzlarla kaplı olduğu ortamda yuva yapma olanağı da yoktur. Anne ile babanın, yavruyu buzun soğuğundan korumak için yapabilecekleri tek şey, yavruyu ayaklarının üstüne koyup, karınlarıyla ısıtmaktır. | Offline
| |
13-02-2008, 11:34 PM
|
#122 (permalink)
| Üsteğmen
139 Mesajinıza toplam 267 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: sezenin gunlugu hapimi dun aldim adi zeyban, 10gun birtane iciyorsun ve yaninda sigarada iciyorsun, ikinci hafta 2tane hap iciyorsun ve sigarayi birakiyorsun. yontem soyle: bu 10gun icinde plan yapiyorsun kendine. neden sigarayi icyorum neden birakmak istiyorum felanlar gibi. ve kendine bir mesgale arayip buluyorsun bir nevi sigaranla vedalasiyorsun. bugun kendime yeni bir paket aldim nasil osla birdaha icmeyecegim diyede baya bir sigara icyorum. gelecek persembe gunu sigarayi birakma gunum. 21 subat 2008 de sigarayi birakmis olacagim. cuma sabahi uyandigimda hayatimdan sigara cikmis olacak.
bugun doktorla konusmam vardi. kesinlikle sitres ve sigara yasak dedi. bende peki dedim sigara elimde ama sitres kisligime oturmus birsey nasil birakacagim onuda bilmiyorum. ama olacak gelecek gunlerin guzel olacagina inaniyorum. aslinda sigara telkini bana fayda etmisti cok azaltmistim ama konusacak birleri olmayinca moteife olamiyorum ben. ikisni bir deneyicegim.
__________________ Erkek penguen 4 ay boyunca kuluckaya yatar 4ay ac durur ama asla yumurtayi birakip avlanmaya gitmez, 4 ay sonra buzlar cozlunce disi penguen gelir ve esini cocgunu zorlukcekmeden bulur.Penguenler yavrularını soğuktan korumak için onları ayaklarının üzerine oturtup haftalarca ısıtırlar. Bir yandan da yavruya yemek taşırlar. Bahar geldiğinde buzul erimeye başlamış ve buz tabakası üzerinde denizin ortaya çıktığı delikler belirmiştir. Artık anne ve baba bu deliklerden balık avlayarak beslenecek, yavrularını da aynı yiyecekle besleyeceklerdir. <br /><br />Yavruya bakmak oldukça zahmetli bir iştir; onun beslenmesi için ebeveynler bazen uzun süre hiçbir şey yemezler. Ayrıca her yerin buzlarla kaplı olduğu ortamda yuva yapma olanağı da yoktur. Anne ile babanın, yavruyu buzun soğuğundan korumak için yapabilecekleri tek şey, yavruyu ayaklarının üstüne koyup, karınlarıyla ısıtmaktır. | Offline
| |
14-02-2008, 08:02 PM
|
#123 (permalink)
| Üsteğmen
Tesekkür: 1
75 Mesajinıza toplam 184 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: sezenin gunlugu slm aldığın o hap nikotin hapımı?? bak bende almıştım sigarayı bıraktım ama hap bağımlı yaptı ama benim hap başka bişidi. umarım hayatım çok daha güzel olurr... kib
__________________ Bildiğim birşey varsa oda hiçdirşey bilmediğimdir... | Offline
| |
16-02-2008, 02:55 AM
|
#124 (permalink)
| Üsteğmen
| Ynt: sezenin gunlugu yok enes bu hapla olenler olmus malesef forumlardan okudum. nigotin yok icinde ama beni olecek gibi yapti bugunu yatarak gecirdim. adi zyban agzimin tadi yok sigarayi zorla iciyorum. 10gun bu hapla sigarayi iceceksin 10cu gunu birakacaksin siogarayi ama ben sanirim okadar dayanamam ben bu pazari son gun olarak koydum. baya pahali bir hap ve kulanlaardan olelerde olmus, kimisi kulanmis iste kendini oldurmeye kalkmis felan bu nu im kulandaysisa sakin kulanma diyor.
| |
16-02-2008, 07:32 PM
|
#125 (permalink)
| Teğmen
Tesekkür: 0
12 Mesajinıza toplam 43 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: sezenin gunlugu sezen merhaba
ya bu sigara çok pis bi illet umarım bırakırsın. ben içmiyorum ama içen çok kişi var etrafta. benim anladığım kadarıyla böyle bırakmak zorundayım falan diye düşündükçe insan iyice sigaraya düşüyor. sanki bi anlık bi olaymış gibi geliyo bana. senin durumun öyle değil belki ama bi akrabam var sigara yüzünden çok önemli ameliyatlar geçirdi ölümden döndü. ama biraz iyi olunca yine başladı. etrafındakilerde kızıyor tabi ve üzülüyolar. o da kendince yöntem geliştirmiş 2 saatte bir içiyo mesela ama bu seferde aklı gözü sürekli saatte. 2 saatmi 1 saatmi artık ne hedef koyduysa o süre geçti mi ne kadar kaldı ne kadar daha var sürekli bunlarla meşgul kafası. tamam belki daha az içmeyi sağlıyo ama bütün aklı fikri sigaraya odaklanmış oluyo böylece. dediğim gibi ben içmiyorum zaten nasıl bırakılır bilmiyorum. ama bişeyin üstüne öyle çok düşünce de zorlaşıyo galiba.
bide o dediğin ilaç o kadar tehlikeli bişeyse doktorlar falan nasıl veriyo? yani acaba belli kişilerde mi reaksiyon gösteriyo vücut alerji gibi. çok test edilmemiş mi?
umarım bırakırsın ben gerçekten çok üzülüyorum sigara içenlere. kendine iyi bak. | Offline
| |
16-02-2008, 07:43 PM
|
#126 (permalink)
| Üsteğmen
Tesekkür: 0
141 Mesajinıza toplam 392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: sezenin gunlugu insan mükemmel bir varlıktır.Allahın yeryüzündeki halifesidir insan.insan bir sigaranın emrinde yaşayamaz.insan mükemmeldir bu nedenle istediği anda sigarayı tamamen bırakabilir.daha sağlıklı bi hayat için o mereti bırakabileceğinize inanıyorum.sevgiler. | Offline
| |
17-02-2008, 06:38 PM
|
#127 (permalink)
| Üsteğmen
| Ynt: sezenin gunlugu smyrna canim nekadar guzel icmiyorsun.ben 6ti yasimdayekene koydeydik daha amcam in oglu askerden gelmisti be iki cuval sigarayla koye. ozamanlar devlet askerlere cuval cuval sigara veriyordu. biz ilk denemizi koyde cocuklarla 6ti yasimizda yaptik firsat buldukcada amcama gidip sigara alip ictik. ve bir yil sonra izmir karsiyakadaydik. babam hollandada calistigi icin bir ev satin almisti ve icini dayayip dosemisti kimsede tv yoktu ozamanlar ve bizde vardi babam gelirkene karton karton sigara getirdi hediyelik. ve ozamnlar bir koca meyva tabagin icinde cesitli sigaralar olurdu ve herkesin evinde ha bizimkindeki degisiklik yabanci sigara olmasiydi malbora belinda gibi marka;lar ve en cok misafir bize gelirdi ve kolanyadan sonra seker ve sigara ikram edilirdi adet oyleydi ozamanlar. tek bizim evde degil ha en fakir evde bile bu boyleydi. devlet asker;lere asker sigarasini bedava verdigi icin o sigaralar daha coktu. oza,manlar turkiyenin uclu sigarasi yoktu birinci bafra gibi sigaralar vardi ama bizim evde uclusu vardi. neyse ben 10yasimdaydim, kizlar benimle arkadas olurlardi sigara icebilmek icin onlar ablaydi ama ben gozlculuk ederdim sigara evden araklardim ablara goturdum icerlerdi bende icerdim. anem durmu cakti ben sigaralri bitiyordum ha zararli oldgu icin degil ha kadin agliyordu ben misafir gelse ne ikram edecegim sen neden iciyorsun bu sigarayi diye beni ara sira pataklardi. zararli dese belki icmeyecegim ama okadar yazdim odurumda herkez cocuklar iciyorduk. neyse aradan zamanlar gecti ben sigara parasi bulamdim kizim dogdu yasim 16 bulursam iciyorium ki hergun biri veriyor cunki sigara ikram etmek cok normaldi ve sigara ikarm edende kendini birsey sanardi. benimde olunca bende aynen ikarm ederdim. iste o sekilde sigarayla biz hasir olduk.
bu sigara benim beynime kanima isledi bu tek benim sucum degil. once devletin sucu o okadar sucluki bu konuda. bedava asker sigarasi dagitmakla basta. sonjrada tolumun bunu kabulenmesi ve normal nbirseymis gibi icmesi.
tekel diye yazarsaniz develtin sitesinde devlete nekadar kar yaptirdgimizi okuyabilirsiniz ama zararlarinida yaziyor yarari tek devlete kar yaptirmamiz.
sigara bagimlik yapiyor, soyleki 3gunde kanda nigotin gitsede beyjnde ve elde aliskanlik kaliyor. ben 3gunu asdinca en zoru bu 3 gunu asmak sonrasinda el hareketleri ve beyindeki aliskanlik duruyor. en son 3 ay biraktim ve bir an olsun akllimdan gitmisti her gece ruya gormustum. ama budefa kesinlikle kararliyim bu yasimdan sonraki kalan omrumu saglikli gecirmek istiyorum. birde bebegimin bana tutunmasini istiyorum. bugun son gunum kendime zaman vermistim zaman geldi catti.
biraz olsun icimdekileri yazdim sana kendimi suclou histemiyorum cunki aklim basima geldiginde benimde kizin ictigini gordugumde hungur hungur agladim ve kizma yalvardim evladim icme diye hergun yalvardim ve birakti hic icmiyor artik 2 senedir. ve bende 1 yildir birakmaya calisyorum. ama bana yalvaran yok bana aglayan yok ben sinirlenince sigarayi biraktigimda hemen paket geliyor onume al ic sinirin gecsin boyloesi daha iyi diye neyse. yasimi merak etmisindir bu arada 39 az kaldi 40 oluyorum. 16ti yasimda anne olmustum kizim 22 sine girdi.
| |
17-02-2008, 06:39 PM
|
#128 (permalink)
| Üsteğmen
| Ynt: sezenin gunlugu Alıntı: üç_gömlek Nickli Üyeden Alıntı
insan mükemmel bir varlıktır.Allahın yeryüzündeki halifesidir insan.insan bir sigaranın emrinde yaşayamaz.insan mükemmeldir bu nedenle istediği anda sigarayı tamamen bırakabilir.daha sağlıklı bi hayat için o mereti bırakabileceğinize inanıyorum.sevgiler. |
bu yazini hergun okuyacagim cep tellefonuma yazdim sagol daha bu soz ustune ne soyelenebilirki? cok guzel bir yazi
| |
22-02-2008, 05:20 AM
|
#129 (permalink)
| Üsteğmen
| Ynt: sezenin gunlugu sukurler olsun biraktim sigarayi artik kulanmiyorum. hayatima yeni bir duzen koydum, sabahlari spor ve guzel kahvalti ve gun islerini yapiyorum duznli uyku super gidiyor hersey herkeze tavsiye ederim hayat guzel tertemiz
| |
22-02-2008, 05:02 PM
|
#130 (permalink)
| Yüzbaşı
Tesekkür: 4,989
489 Mesajinıza toplam 2,458 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: sezenin gunlugu sezen seni çok tebrik ederim. darısı başıma
__________________ "Ben Pozitif enerjiyi sevgiyle kabul ediorum. Benimle çalışmasına derinden izin veriyorum.Bolluk, aşk, sevgi, sağlık, başarı, mutluluk benim hakkım. Tüm bunları kendime çekiyorum. Ve bedenimi sarmalarına derinden izin veriyorum.Kıskançlık, korku , endişe, güvensizlik ve tüm olumsuz düşünceleri iade ediyorum ve bu tür duyguları kesinlikle kabul etmiyorum. Pozitif enerjilerle uyumlanıyorum. | Offline
| | | |