Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

Öğrendiklerim

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Öğrendiklerim Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız ya hakkatten asisler ne oldu....bir aşkın vardı ayrıldınızmı yaniii.... pardon ben yazdıklarından bişeyler çıkarmaya çalıştım bu konuyla ilgili ama çok uzun toparlayamadım dusun...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

Öğrendiklerim

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 30-11-2007, 10:41 AM   #61 (permalink)
suzzy
Guest

Standart Ynt: Öğrendiklerim

ya hakkatten asisler ne oldu....bir aşkın vardı ayrıldınızmı yaniii....

pardon ben yazdıklarından bişeyler çıkarmaya çalıştım bu konuyla ilgili ama çok uzun toparlayamadım dusun

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 30-11-2007, 10:49 AM   #62 (permalink)
asisler
Guest

Evet ayrıldık....

Daha doğrusu o ayrılmak istedi bende onayladım istifasını....

Ekmek yapmasını öğrenmesi gerekiyo insanların aksi halde aç kalacaklar... :)

Çok şükür ben :)

Ama neyse
Alt 30-11-2007, 11:01 AM   #63 (permalink)
Akulina
Guest

O kolyenin minik bir ele ait oldugu belliydi:)
Bazen hiç anlasamam diye düsündügün yerlerde öyle güzel günler yasiyorsunki,onları büyük kentlerde bulamıyorsun...Ama kardeşim askere gidince ben nasıl dayanırım yaaaa ağla heralde salya sümük yollarız çocuğu...

Berbat ekmekler yapıp sonrasında ekmek yapmaktan vazgeçmek,öğrenilmiş çağresizliğe örnektir bence...Sabırla denemeliyiz...
düştükmü tekrar kalkabilmeli ve kaldığımız yer nereyse oradan devam etmeliyiz...Ben kendi hayatımda o kadar öğrenilmiş çağresizlik yaptım,o kadar çok şeyden vazgeçip sınırladımki,neredeyse ölümün kıyısından tutundum hayata...Yürüyen cesetligin en güzel örneğiydim...
Şimdi sizin tabirinizle ekmek yapmayı öğreniyorum...Bazen berbat olabiliyo,dalga geçip,tekrar geçiyorum başına...Artıkbu işi kavramaya başladım gibi:)
Amma felsefe yaptim:)bu sene giricem ben bu felsefe bölümüne kafama koydum:)
bu arada bu msji yollarken herkes bi msj yazıyo gönderemiyorum,ama azmettim yollayacagım:)))
Alt 30-11-2007, 11:05 AM   #64 (permalink)
asisler
Guest

ne diyorum biliyomusun :)

erkeklerin filozof olmasını sağlayan tek etken bayanlardır diye düşünüyordum..

Şu ana kadar !!!

Yoksa bayanlarında erkeklermi :
Alt 30-11-2007, 11:18 AM   #65 (permalink)
Akulina
Guest

Bir arkadaşımın bi sözü vardı,"sevdiğin iyi olursa aşık,olmazsa filozof olursun"derdi...
Ama hayat insanı filozoflaştırıyo,bence...Bunun içinde aşkta var tabi...Ama karşımıza çıkan her yeni kişi biraz daha büyütüyo bizi...
Birde bir iki gündür aklıma aşkla ilgili garip düşünceler geliyor...İlk ve tek aşkımı gördümde geçenlerde...Karmakarıştım bu konuda...Çünkü onu nasıl sevdiğime inanamadım,hiçbir şekilde eskisi gibi görünmedi gözüme...Ama o zaman o duyguyu bütün benliğimle hissettiğimi biliyorum...Onu her haliyle ne kadar çok sevdiğimi...Çok fazla değişmemiş...Belkide ben çok değiştim...Ama eski aşklara fln baktığımızda yıllar sonrada aynı şekilde sevebiliyorlar...Çok karışık bir konu...Ama tek hatırladığım çok acı çektiğimdi... dusun
Alt 30-11-2007, 11:26 AM   #66 (permalink)
asisler
Guest

Bu olmamalı ama yaaa :(

Aksi halde nasıl yeni birilerini hayatına alabilir ki insan ?

Alsa bile bu o kişiye haksızlık olmazmı...

Ayrıca bütün duygular gibi aşkında inanç olduğuna inanıyorum ben....

İnandığın sürece vardır inanmadığında biter yada bitmeye başlar....

diğer türlü çok zorlanırızz.....
Alt 01-12-2007, 02:08 AM   #67 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute

sevgili asisler özlemişiz tüm forum olarak sohpetlerini ve ekmeklere dair tariflerini...

seni yine böyle enerji dolu görmek bizleri çok sevindirdi...

bi daha bu kadar uzun aralar vermemen dileğiyle... fırın açtın.. formülüde bize söylemeden gittin sandık yahu...

anlattığın hikaye tadında güzel tarifler için teşekkürler

Alt 01-12-2007, 10:02 AM   #68 (permalink)
asisler
Guest

Sevgili Shamanic sizlerle tekrar iletişim kurabilmenin tadı hiç bi ekmektekte yoktur ki zaten :)

Küçük tefek aşk meşk olayları vardıda üzerinize afiyet :)

Ama bi karar aldım bundan sonra hangi konuda olursa olsun bu sitenin dışına çıkmayacağım

Alt 01-12-2007, 10:06 AM   #69 (permalink)
suzzy
Guest

burası çok fena bağlıyor insanı...

başka sitelerdede var üyeliğim ama hiç verimli bir aktifliğim olamadı....

burdaki samimiyeti ve dostluğu hiç bir yerde bulamadım açıkçası.....
Alt 01-12-2007, 10:11 AM   #70 (permalink)
asisler
Guest

Kesinlikle katılıyorum efem..

Yani en azından chat sohbet gibi değişik sitelerde hayata hiç bişey katmadan zaman harcamış olmuyoruz dimi..

Sevgiler saygılar efem...

Bookmarks