11-10-2007, 12:25 AM
|
#42 (permalink)
|
Guest | SIR rın, SIR rı İhtiyacınızı bilin. İstemeniz gerekenleri de !
Diyelim ki herhangi şirkette 1000-1500 YTL maaş ile çalışıyosunuz. Durum az çok iyi gibi genele göre ama SİZ Secret denen kavramı öğrenmişsiniz ya; bundan sonra hemen başlıyosunuz istemeye. Nasıl olsa Secret tan istediklerim mutlaka olacak diye düşünüyosunuz ve buna canı gönülden inanıyosunuzda. Ve diyosunuz ki Secret a :
" Senden bi bavul para istiyorum " OLMAZ BU. Biraz daha ayrıntıya boğalım bakalım olayı ne olacak.
" SAYIN SECRET KARDEŞ ! VARSIN BİLİYORUM ŞİMDİ ŞU AN TAM BENİM KONUŞTUĞUM YÖNDESİN VE DİNLİYOSUN BENİ. SENDEN EN AZ 10.000 METREKARE ARSA ÜZERİNE KURULU, BAHÇESİNDE 500 METREKARE BÜYÜKLÜĞÜNDE Bİ HAVUZU OLAN 2000 METREKARE KULLANIM ALANINA SAHİP TRİPLEKS BİR VİLLA İSTİYORUM. LÜTFEN BU VİLLA MÜSTAKİL OLSUN. ÖYLE SİTE İÇİNDE FALAN BENİ BOĞAR . BUNUN YANINDA VİLLAMIN EN AZ BEŞ ARAÇ ALABİLME KAPASİTESİNE SAHİP BİR GARAJI OLMALI. ARAÇLARIM İSE BİR ADET MERCEDES 500 SEL, BİR ADET BMW 725, BİR ADET CADİLLAC ESCALADE VE İKİ ADETTE WOLKSWOGEN PASSAT OLSUN. BUNLARI EVDEKİ YARDIMCI PERSONELİM KULLANACAKLAR. . HAAAA UNUTMADAN MUTLAKA AMA MUTLAKA Bİ HELİKOPTER PİSTİ OLMALI. HAVAALANLARINA GİDİP GELMEKLE HARCAYACAĞIM ZAMANI SENİNLE GEÇİRMEK ÇOK DAHA MUTLU EDİYOR BENİ ÇÜNKÜ.
BİDE SECRET SEN NASIL BİŞEYSİN BİLMİYORUM AMA VAR OLDUĞUN KESİN. SENİDE İSTİYORUM BEN . BU AKŞAM NE OLDU BİLİYOMUSUN SECRET. KARDEŞİMLE İFTAR YEMEĞİMİZİ YEDİK VE O HEMEN KALKARAK DİŞLERİNİ FIRÇALAMAK İÇİN LAVABONUN YOLUNU TUTTU. BENDE GELİRKEN MASAYI SİLMEK İÇİN Bİ BEZ GETİRMESİNİ VE MASAYI TOPARLAAMASINI SÖYLEDİM ONA 44 . BANA NE DESE BEĞENİRSİN. " SECRET VARKEN BENMİ TOPLIYCAM MASAYI " DİYOR ADAM YAH. BU KADAR YÜZ VERME ŞUNA. SONRA BAK GÖRÜYOSUN HER İŞİNİ SANA YAPTIRMAYA ÇALIŞIYOR . ŞİMDİLİK SEN BUNLARI BANA GETİRMEKLE MEŞGUL OL BENDE KENDİME Bİ KAHVE YAPAYIM EMİ. YANAKLARINDAN ÖPÜYORUM. HADİ GÖRÜŞÜRÜZ ......
Bunlar sanırım bi bavul paradan fazla eder dimi ?
Şimdi gelelim işin özüne. Hani 1500 YTL maaş ile çalışıyorduk ya. ve bu para ile bizim isteklerimizin gerçekleşmesi söz konusu bile olmadığına göre. Şu dakikadan itibaren hayatımızda fırtınalar esmeye başlayacağından emin olabilirsiniz. Kimbilir belki ilk olarak yeni yeni insanlarla tanıştırılacağız Secret tarafından. İsteğimize giden yolda. Belkide işten çıkartılacağız ve bi takım zorluklar çekeceğiz. Yeni yeni işler öğreneceğiz belki de. Bunların sebebi ise şu anda bulunduğumuz durumun isteklerimizle hiç bi şekilde bağdaşmamasıdır. Biz önce o isteklerimize uygun hale getirilmek üzere yoğrulacakkk ve tamda isteklerimize sahip olabilecek kıvama getirileceğiz. diyelim ki yukarıda yazan metindekiler gerçekten istediklerimiz olsun. pekiiiii içinde bulunduğumuz Dünya ortamında sizce bir tane bile varmıdır 1500 YTL maaş ile çalışıpta onlara sahip olan. Bırakın o maaşı, Şahsen tanıdığım ve 15-20 milyon dolarlık iş yatırımları olan ( fabrikaları ) kişilerin dahi öylesine bi yaşamı yok. İşte onun için istekleriniz doğrultusunda kendinizi Secret a teslim edeceksiniz ve sizinle istediği gibi oynayabilmesine, sizi istediği gibi şekillendirmesine izin vereceksiniz. SORGULAMAYACAKSINIZ " Acaba acaba acabaaaa " diye. GÜVENECEKSİNİZ.
Çünkü Secret sizi istediğinize götürüyor. Şimdi şu an bile ( suzzy ).....
Şimdi bir durun ve düşünün bakalım. İstedikleriniz şu anki hayatınızla bağdaşıyormu ? Eğer cevabnız evet ise. bi kaç gün içinde onlarla kavuşacaksınız. Yok hayır diyorsanız ! üzgünüm o zaman biraz daha yoğuracak Secret sizi tam kıvama gelebilmeniz için. ...
Sakın ha sakın ama sakınnnnn..... İstediğiniz, konuştuğunuz, düşündüğünüz hiç bişeyi unutmayın. Yukarıda ki metinde yazan isteklerimizi söyledik ve unuttuk diyelim. Ve aradan belli bi zaman geçti. Siz tam anlamı ile parmakla gösterilen ünlü bir girişimci olup çıkıverdiniz. çokkk kazanıyosunuz. ve gün gelipte yukarıdakilere sahip olursunuzda hiç aklınıza dahi gelmez Secret in sizi iş adamı yaparak ( veya iş kadını ) bunlara sahip olmanızı sağladığı...
isteklerinizi unutmayın ve onlara doğru gittiğinizi bilin.
Şu anki sosyal statünüz ile isteklerinizin uyuşup uyuşmadığına dikkat edin. Arada ne kadar büyük bi uçurum varsa ona kavuşmanızda o kadar hengameli aşamalardan geçebilir dusun .
İlk adımı atın ! Meselaaaa oturmak istediğiniz evde kullanmak üzere bi mıknatıslı buzdolabı süsü alın. ( izumi )
bi örnek vereyim. Geçtiğimiz günlerde bi kitaplık aldım. kitaplarımı dizerek bilgisayarımın bulunduğu odaya koydum. Kardeşimle daha sonraki ihtiyaçlarımızı konuşuyorduk. yeni bir bilgisayar masası, dvd arşivini dizmek için bir raf, yeni bir yemek masası, yeni bir koltuk takımı 44 . Kardeşim dedi ki " söyleyelim Secret a getirsin " ve inanın aynı haftanın pazar günü. Hiç bi şekilde bedensel bi atılım yapmadan. Tıpkı şu benim bir anda yurt dışında çalışmaya gitmem gibi. Hepsi geldiler evimize... Tabiii belli bi ücret ödedim. ve bunun haricinde ne benim ne yakın yada uzak hiç bi akrabamın, bırakın onları uzaktan yakından tanıdığım hiç kimsenin cebinden beş kuruş çıkmadı. Ödediğim ücrete gelince 15 YTL nakliye parasıdır efenim .......
Şimdi durun ve düşünün istekleriniz şu an ki durumunuzla örtüşüyormu. onlara gerçekten ihtiyacınız varmı. çünkü herşey ihtiyaç meselesi. Ben eğer bi helikopterim olsun istiyorsam. Önce helikoptere ihtiyacı olan biri haline dönüştürülürüm Secret tarafından....
İhtiyaçlarınızı iyi bilin
Selamlar Saygılar efenim....
my name is dr. attarction |
| |