Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

Öğrendiklerim

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Öğrendiklerim Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız gerçektende süper şeyler...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

Öğrendiklerim

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 09-10-2007, 06:47 PM   #41 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 0
97 Mesajinıza toplam 236 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
PSİKO is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Öğrendiklerim

gerçektende süper şeyler

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 11-10-2007, 12:25 AM   #42 (permalink)
asisler
Guest

Standart SIR rın, SIR rı

İhtiyacınızı bilin. İstemeniz gerekenleri de !

Diyelim ki herhangi şirkette 1000-1500 YTL maaş ile çalışıyosunuz. Durum az çok iyi gibi genele göre ama SİZ Secret denen kavramı öğrenmişsiniz ya; bundan sonra hemen başlıyosunuz istemeye. Nasıl olsa Secret tan istediklerim mutlaka olacak diye düşünüyosunuz ve buna canı gönülden inanıyosunuzda. Ve diyosunuz ki Secret a :

" Senden bi bavul para istiyorum " OLMAZ BU. Biraz daha ayrıntıya boğalım bakalım olayı ne olacak.

" SAYIN SECRET KARDEŞ ! VARSIN BİLİYORUM ŞİMDİ ŞU AN TAM BENİM KONUŞTUĞUM YÖNDESİN VE DİNLİYOSUN BENİ. SENDEN EN AZ 10.000 METREKARE ARSA ÜZERİNE KURULU, BAHÇESİNDE 500 METREKARE BÜYÜKLÜĞÜNDE Bİ HAVUZU OLAN 2000 METREKARE KULLANIM ALANINA SAHİP TRİPLEKS BİR VİLLA İSTİYORUM. LÜTFEN BU VİLLA MÜSTAKİL OLSUN. ÖYLE SİTE İÇİNDE FALAN BENİ BOĞAR . BUNUN YANINDA VİLLAMIN EN AZ BEŞ ARAÇ ALABİLME KAPASİTESİNE SAHİP BİR GARAJI OLMALI. ARAÇLARIM İSE BİR ADET MERCEDES 500 SEL, BİR ADET BMW 725, BİR ADET CADİLLAC ESCALADE VE İKİ ADETTE WOLKSWOGEN PASSAT OLSUN. BUNLARI EVDEKİ YARDIMCI PERSONELİM KULLANACAKLAR. . HAAAA UNUTMADAN MUTLAKA AMA MUTLAKA Bİ HELİKOPTER PİSTİ OLMALI. HAVAALANLARINA GİDİP GELMEKLE HARCAYACAĞIM ZAMANI SENİNLE GEÇİRMEK ÇOK DAHA MUTLU EDİYOR BENİ ÇÜNKÜ.

BİDE SECRET SEN NASIL BİŞEYSİN BİLMİYORUM AMA VAR OLDUĞUN KESİN. SENİDE İSTİYORUM BEN . BU AKŞAM NE OLDU BİLİYOMUSUN SECRET. KARDEŞİMLE İFTAR YEMEĞİMİZİ YEDİK VE O HEMEN KALKARAK DİŞLERİNİ FIRÇALAMAK İÇİN LAVABONUN YOLUNU TUTTU. BENDE GELİRKEN MASAYI SİLMEK İÇİN Bİ BEZ GETİRMESİNİ VE MASAYI TOPARLAAMASINI SÖYLEDİM ONA 44 . BANA NE DESE BEĞENİRSİN. " SECRET VARKEN BENMİ TOPLIYCAM MASAYI " DİYOR ADAM YAH. BU KADAR YÜZ VERME ŞUNA. SONRA BAK GÖRÜYOSUN HER İŞİNİ SANA YAPTIRMAYA ÇALIŞIYOR . ŞİMDİLİK SEN BUNLARI BANA GETİRMEKLE MEŞGUL OL BENDE KENDİME Bİ KAHVE YAPAYIM EMİ. YANAKLARINDAN ÖPÜYORUM. HADİ GÖRÜŞÜRÜZ ......

Bunlar sanırım bi bavul paradan fazla eder dimi ?

Şimdi gelelim işin özüne. Hani 1500 YTL maaş ile çalışıyorduk ya. ve bu para ile bizim isteklerimizin gerçekleşmesi söz konusu bile olmadığına göre. Şu dakikadan itibaren hayatımızda fırtınalar esmeye başlayacağından emin olabilirsiniz. Kimbilir belki ilk olarak yeni yeni insanlarla tanıştırılacağız Secret tarafından. İsteğimize giden yolda. Belkide işten çıkartılacağız ve bi takım zorluklar çekeceğiz. Yeni yeni işler öğreneceğiz belki de. Bunların sebebi ise şu anda bulunduğumuz durumun isteklerimizle hiç bi şekilde bağdaşmamasıdır. Biz önce o isteklerimize uygun hale getirilmek üzere yoğrulacakkk ve tamda isteklerimize sahip olabilecek kıvama getirileceğiz. diyelim ki yukarıda yazan metindekiler gerçekten istediklerimiz olsun. pekiiiii içinde bulunduğumuz Dünya ortamında sizce bir tane bile varmıdır 1500 YTL maaş ile çalışıpta onlara sahip olan. Bırakın o maaşı, Şahsen tanıdığım ve 15-20 milyon dolarlık iş yatırımları olan ( fabrikaları ) kişilerin dahi öylesine bi yaşamı yok. İşte onun için istekleriniz doğrultusunda kendinizi Secret a teslim edeceksiniz ve sizinle istediği gibi oynayabilmesine, sizi istediği gibi şekillendirmesine izin vereceksiniz. SORGULAMAYACAKSINIZ " Acaba acaba acabaaaa " diye. GÜVENECEKSİNİZ.

Çünkü Secret sizi istediğinize götürüyor. Şimdi şu an bile ( suzzy ).....

Şimdi bir durun ve düşünün bakalım. İstedikleriniz şu anki hayatınızla bağdaşıyormu ? Eğer cevabnız evet ise. bi kaç gün içinde onlarla kavuşacaksınız. Yok hayır diyorsanız ! üzgünüm o zaman biraz daha yoğuracak Secret sizi tam kıvama gelebilmeniz için. ...

Sakın ha sakın ama sakınnnnn..... İstediğiniz, konuştuğunuz, düşündüğünüz hiç bişeyi unutmayın. Yukarıda ki metinde yazan isteklerimizi söyledik ve unuttuk diyelim. Ve aradan belli bi zaman geçti. Siz tam anlamı ile parmakla gösterilen ünlü bir girişimci olup çıkıverdiniz. çokkk kazanıyosunuz. ve gün gelipte yukarıdakilere sahip olursunuzda hiç aklınıza dahi gelmez Secret in sizi iş adamı yaparak ( veya iş kadını ) bunlara sahip olmanızı sağladığı...

isteklerinizi unutmayın ve onlara doğru gittiğinizi bilin.

Şu anki sosyal statünüz ile isteklerinizin uyuşup uyuşmadığına dikkat edin. Arada ne kadar büyük bi uçurum varsa ona kavuşmanızda o kadar hengameli aşamalardan geçebilir dusun .

İlk adımı atın ! Meselaaaa oturmak istediğiniz evde kullanmak üzere bi mıknatıslı buzdolabı süsü alın. ( izumi )

bi örnek vereyim. Geçtiğimiz günlerde bi kitaplık aldım. kitaplarımı dizerek bilgisayarımın bulunduğu odaya koydum. Kardeşimle daha sonraki ihtiyaçlarımızı konuşuyorduk. yeni bir bilgisayar masası, dvd arşivini dizmek için bir raf, yeni bir yemek masası, yeni bir koltuk takımı 44 . Kardeşim dedi ki " söyleyelim Secret a getirsin " ve inanın aynı haftanın pazar günü. Hiç bi şekilde bedensel bi atılım yapmadan. Tıpkı şu benim bir anda yurt dışında çalışmaya gitmem gibi. Hepsi geldiler evimize... Tabiii belli bi ücret ödedim. ve bunun haricinde ne benim ne yakın yada uzak hiç bi akrabamın, bırakın onları uzaktan yakından tanıdığım hiç kimsenin cebinden beş kuruş çıkmadı. Ödediğim ücrete gelince 15 YTL nakliye parasıdır efenim .......

Şimdi durun ve düşünün istekleriniz şu an ki durumunuzla örtüşüyormu. onlara gerçekten ihtiyacınız varmı. çünkü herşey ihtiyaç meselesi. Ben eğer bi helikopterim olsun istiyorsam. Önce helikoptere ihtiyacı olan biri haline dönüştürülürüm Secret tarafından....

İhtiyaçlarınızı iyi bilin

Selamlar Saygılar efenim....

my name is dr. attarction
Alt 11-10-2007, 01:16 AM   #43 (permalink)
Teğmen

29 Mesajinıza toplam 85 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
venüs is an unknown quantity at this point

asisler valla ne desem ki...... HARİKASIN YAAA... ancak bu kadar açık ve net anlatılabilirdi... Sen bu işi çözmüşsün... super

Ben SIRRI her yerde çalıştırıyorum da. bir şu işimde çalıştıramıyorum. Ya ne bekliyor ki... zihnimi bir türlü BÜYÜK BAŞARIYA odaklayamıyorum.. Düşünürken sürekli bir engel koyuyor zihnim... Evet çok iyi gidiyor işim... AMA DAHA İYİ OLMALI.... yalnız o DAHA İYİ yi isterken sürekli bir duvarla karşılaşıyorum...

Bilinçsizce uyguluyorum SIRRI ... bilinçli olunca yapamıyorum....

Hani öylesine istersin ya birşeyleri, o anda olması imkansız olan şeyleri.... ve bir süre sonra bir bakmışsın pat diye oluvermiş... Sır bende ancak böyle işliyor.. Bilinçli olarak düşündüğüm (işimde) bir türlü İstediğim başarı olmuyor.... Var bir kilit nokta ama çözeceğim yakında bunu da
Alt 11-10-2007, 01:35 AM   #44 (permalink)
asisler
Guest

Dr. Attraction isimli bi büyük düşünür der ki :

Zihin bir otobana benzer ve bu otobanda sürekli hızlı bi trafik vardır. Lakin her otobanda olduğu gibi buradan da kimi zaman murat124 marka araçlar ( kötü- negatif düşünceler ) geçebildiği gibi mercedeslerde geçer kimi zaman. Bilincimiz ise bu otobanda otostopla gideceği yere ulaşmaya çalışan biridir. Biz neden murat124 lere ( kötü - negatif düşüncelere ) otostop çekelim ki dimi efenim. Bırakın onları hiç üzerlerinde durmayın dahi. Siz o arada birde olsa geçen mercedeslere binmeye çalışın....

Hapishanedeki mahkumlar bu konuda çok iyi örnektir. onlar oralara mesleksiz girdikleri halde çıkışta meslek sahibidirler. Kimisi maket yapımında ustalaşır. Kimi başka mesleklerde. Bunun sebebi ise zihnin sürekli bişeyler ile meşgul olma isteğidir. Şimdi o adamlar sürekli nasıl olsa hapisteyiz deyip boş dursalardı zihinleri hep olumsuzluklarla meşgul olacaktı. ama öyle yapmadılarrrrr.... olumluya yöneldiler BİLİNÇLİ OLARAK....

Hiç bi şekilde yakalamayın zihninizden geçen o hurda murat124 leri....

Selamlar Saygılar

Bu arada benim bi işim bile yok ama secret sağolsun işi olandan fazlasını getiriyor bana yoksa bende bi işim bile yok diye nedir bu duvarlar diyemi düşünmeliyim hee :)

[youtube=425,350]
Alt 11-10-2007, 02:44 AM   #45 (permalink)
Teğmen

yildizlar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2
23 Mesajinıza toplam 75 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yildizlar is an unknown quantity at this point

Bence de asisler çözmüş bu işi. Bir gün televizyonda " X isimli girişimci yaptığı bu büyük atılım sayesinde bavul dolusu para kazanıyor" şeklinde bir haber duyarsam aklıma ilk sen geleceksin ve eminim o kişi gerçekten sen olacaksın
Burada ne dilersen olur, Bak hep yıldızlar kaymakta, Onları saymayı bırak, Onlar bizi saymakta, Kaç kişi kaldı inanan, Güzele ait olan, Karanlığından korkmadan, Işığını arayan... (Feridun Düzağaç-Yıldızlar)
yildizlar isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-10-2007, 03:49 AM   #46 (permalink)
asisler
Guest

Ve o x isimli girişimci bilecek; Yıldızlardan oluşan ve her zaman başının üzerinde taşıdığı tacının değerini
Alt 11-10-2007, 11:23 AM   #47 (permalink)
asisler
Guest

[youtube=425,350]
Alt 11-10-2007, 11:53 AM   #48 (permalink)
su_oguz@hotmail.com
Guest

bay dr. attractıon sen ne çok şey istemişsin öyle ? olursa banada haber ver
Alt 11-10-2007, 11:55 AM   #49 (permalink)
asisler
Guest

Olacağı kesin. Şimdiden haberin olsun o halde.
Alt 11-10-2007, 12:39 PM   #50 (permalink)
Teğmen

26 Mesajinıza toplam 68 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
tresome is an unknown quantity at this point

Ellerine sağlık asisler
çok güzel açıklamışsın herşeyi, bende tıpkı böyle düşünüyorum ama bende inanç problem oluşturuyor 2 gün şüphe duymasam 3. gün mutlaka şüphelenmeye başlıyorum.
Bide genelde ben maddesel isteklerde bulunmuyorum belki ondandır,para nasıl olsa kazanılır,araba nasıl olsa alınır diyor geçiştiriyorum onları bu gidişle 30 yaşında ne elde olacak ne avuçta,
Aman neyse sıkışınca isteyiveririm onlarıda çekerim nasıl olsa ,önemli olan ilk önce şu sırrı sadece teoride değil pratikte de kavramak dusun

tresome isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks