02-05-2009, 07:29 PM
|
#120 (permalink)
|
Binbaşı
Tesekkür: 355
1,090 Mesajinıza toplam 4,974 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: yine yeniden merhaba....... teşekkur ederim suzzy cim..çok tatlısın..ama içind ebulunduğum durum benımle alakalı değil yanı aılemden bırıyle alakalı ama banada sorun cıkarıo bende zarar goruyorum ve ne yapacağımı bılemıyorum..gerckten cok zor bı durumdayım..yani hani şey vardır ya..nereye gıtsem bı ışık arasam duvara çarpıorum çaldığım her kapı sert şekılde yuzume kapanıyor.ve ben çok çaresızım...olumlamalara gelınce o okuduğum kıtap bitti belkı o yuzdne bu zorluğu daha kotu yaşadım yenı bır kıtaba başlamalıyıms anırım belkıde okuyarak benım bılıncaltım olumsuzluklardan kurtuluo..belkıde haklısın tekrar başlamalıyım..bu şey gibi...hanı bebek tay tay durur da pat dıe duşer ya..yada bırının yardımıyla yurur yurur de bıraktığını anladığında oda kendını yere atar ya...işte bende demekkı yanlız olduğumu anlayınca bend ekendımı bırkaıorum belkıde...haklısın suzzy cim..ama elıdmne şu anda bışey gelmıo.hayır gececek bu gunler bılıorum emınım gececek cunku evrende hıc bı şey durağan kalmıo ama benım bunu en az sevıyede sorunla atlatmam lazım..ama nasıl bılemıorum.cunku gercekten cok zor durumdayım...yanii artık ole aşk meşk konularını gectım bu sorunuma yoğunlaştım..umarım bulurum bı cozum yolu cunku şu and abulduğum gecıcı cozum yolu patlak vermeye başladı..ama benı burda devamlı okuman benı cok sevındırdi..bend ekısm eteşekkur etmeyınce kıms eokumuor sanıodum.saol gercekten siteye gırdıgımden daha ıyı hıssedıorum kendımi.. |
| |