07-06-2009, 10:43 PM
|
#257 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 2,543
423 Mesajinıza toplam 2,962 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: yine yeniden merhaba....... Alıntı: the desert Nickli Üyeden Alıntı
aslınd abu yaz akşamlarını cok sevıyorum..nedne bılmıorum ama sankı bana uzun kış geceelrınden daha bı sevımlı gelıo..herkes dışarda oluo..guven verıci...pencereler açık...bazen balkonda yenen akşam yemekleri cocukların top oynarken anne ve babaların onlara hadııı gell artıkkk yemek yıcess die zorla eve cağırışları...ne kadar guzel...belkıde bunlardan tat almamın sebebı farklı belkıde ben oyle cocuklarıma bağıramıycam yada bana az bağırdılar...yaaa cocuk olmak ne guzlemış..keşke buyusemde makyaj yapsam die yada aaa buyuyunce hangı okulu kazancam ne iş yapcam die keşke kucukken duşunmeseymışım...nasılsa olacakmış bışıler..acaba ılerısı duşunmeklede şu olmıycak bu olmıycak dıe yaptığım onyargılı yorumlarda kucukken kı meraklarım gıbı bı şeymı aslında?aa cok tuhaf bır durum var aslınd abenım hayatımla ve kışılığımle alakalı..aslında benım o kadar negatıf vee karamsar bı yapım yoktur..ama yetıştırılırken hep en kotuye hazırlıklı olarak yetıştım ben..meselaa sınavdan 100 beklerken yaww ya 80 alırsam dıe endışe ederdı vee 80 dıe kendımı hazırlamışken bı bakardım 100 almışımm ama ben bekledığım halde 80 almadım diee sevınırdım:d halbukı 100 beklıorum..yada hanı şey muhabbetı vardır ya cok gulduk bugunde ama başımıza kotu bı şey gelmesın?aman susalım..yaa ne garıp bı bakış açısı...gul yaww gulmek kadar guzle bı şey varmı? ama yokkk başımıza kotu bı şey gelır..o kadar gulunmez...yeter...:D ne ılgıncmış herşey eskıden..cok değil 10 sene once psıkologlar şimdidki gıbı tv ye cıkıp cocukalrınıza şole davranın yada bole davranışlarda kızmayın etmeyınd emedıki ebeveynlerımıze bızde onalrın zıhınıyetıylee buyuduk..işte bende ondna şu anda hep aslında pozitif duşunsemde hep en kotuye hazırladığımdna kendımı hanı celık gıbı ıradem olcak ya...palavraaa....hep en kotuyu duşunmeye ayarlamışım bılıncaltımı amabunu aparkende zavallı bılıncaltıma neler yukledıgımı hıcc ama hıccc farketmemeışım...yaızk garıbım oda en kotuye ayarlamış kendını ve cekmış ne kadar negatıflık varsa uztunee laınmış bı kere ...o gorevle ronun..sonra bılıncaltımın yerıen koyuyorumd akendımı şu anda nedense hangı kotuye hazırladıysam kendımı hepsının başıma gelışı aslında benım kadersızlığım yada başka bışeyım değimiş sadeceee bılıncaltımla eskıden gelen gelenkelrımı surdumuşumm..boşuna gunahını almışım kaderımın...halbukı allahım bana neler ıhsan etmış..guzle bı yuz...yterınce saflık doğallık....guzlelık akıl....duşunce...kocamann bı kalp...sevılmemesı gerekenelrı sevecek kadar kocaman bı yurek hemde....vay be ne nankorluk etmışım ona.....allahım sana sonsuz kere teşekkurler............. | desert yazdıklarından senin çok güzel yürekli ,art niyet taşımayan bir insan olduğun fikrini hissediyorum...neden böyle güzel düşünen bir kalbin varken olumsuz şeyler düşünüyosun...tamam başımıza olumsuz şeyler gelebilir ama düşüncelerimizin olumsuz olması gerekmiyoo...ayrıca yaz günlerini bende çok seviyorum,hele bahçemdeki hanımeli çiçeğinin kokusunu hissettiğimde daha çook... sevgiylee
__________________ |
| |