| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
KEOPSUN SIRADIŞI GÜNLÜĞÜHikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri KEOPSUN SIRADIŞI GÜNLÜĞÜ Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız bu harika bir siir keops tesekkurler hayat tam da bu galiba dusun... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi |
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #21 (permalink) |
Çevirmen ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007
Tesekkür: 4
112 Mesajinıza toplam 354 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() bu harika bir siir keops tesekkurler hayat tam da bu galiba dusun
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
__________________ su.21 |
![]() | ![]() |
![]() | #22 (permalink) |
Moderator Abdullah Canıtez ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Tesekkür: 154
290 Mesajinıza toplam 2,351 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ÖNceden ruh halim beni kontrol ederdi şimdi büyük ölçüde onu ben kontrol ediyorum beynimde bir filtre var faydalı ve zararlı düşünce duygu his ve görüntüleri eliyor bunu önce bilinçli bir şekilde yaptım sonra kendiliğinden beyin otomatik olarak olumsuz olayları düşünce ve duyguları nötrlüyor önceden bilinçaltına rağmen bişeyler yapmaya çalışırdım şimdi bilinçaltıyla ve onun desteğiyle yapıyorum istek+irade+bilinç+bilinçaltı bu 4lüye dikkat edin bunlar sizin için çalışsın bu mümkün hemde sandığınızdan daha kolay odağınızı ne istediğinize kaydırın ne istemediğinize değil şunu sorun kendinize sorun yerine düşünülen çözüm ne ??? içsel çatışma yaşadığım zamanlar ise ben teslimiyeti kulanıyorum olana olduğu gibi teslim oluyorum taaki zihnim ve bedenim sakinleşene kadar ya da çatışmaya neden olan konulardan uzaklaşıp başka işlerle uğraşıyorum bu arada 4 kilo verdim ve orada sabitlendi bu doğal zayıfalamada önce hızla zayıflama durağanlık dönemi hatta bir miktar kilo alma dönemleride var sonra tekrar hızlanıyor şimdi hızlanma dönemine geçmesi için tekrar programlama yaptık bakalım devam ediyorum vizelerim var onlara çalışıyorum görüşmek üzere |
![]() | ![]() |
![]() | #23 (permalink) |
Guest
| ![]() allah zihin açıklığı versin keopscuğum 96 |
![]() |
![]() | #24 (permalink) |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Tesekkür: 29
190 Mesajinıza toplam 493 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() | ![]() paylaşımların çok güzel keops..özellikle bunları tatbik edip sonuçlarla birlikte iletmene çok sevindim..başarıların daim olsun.. ![]()
__________________ bilge insan güneşi gösterir..anlayan güneşe..anlamayan bilgenin parmağına bakar.. |
![]() | ![]() |
![]() | #25 (permalink) | ||
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Tesekkür: 305
186 Mesajinıza toplam 549 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
![]() sizin gibi girişimci erkeklerle çözüme kavuşacak... '' ![]() ne güzel bir bakis tespit buuu dogru valla.mest oldum..gercekten oyle.. ![]() ![]() hayal abla yerlere yattim.cok yalın anlatmissin yontulmamiş meşeleri ayirt etmek zor.. ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #26 (permalink) |
Guest
| ![]() Şiir çok güzeldi paylaştığınız için teşekürker.Çalışmalarınızda başrılar. ![]() |
![]() |
![]() | #27 (permalink) |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tesekkür: 7
281 Mesajinıza toplam 427 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() eee keops nerelerdesin günlüğe ecük çızıktırıp kaçmışın ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #28 (permalink) |
Moderator Abdullah Canıtez ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007
Tesekkür: 154
290 Mesajinıza toplam 2,351 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() buralardayım özlem sadece çok yoğunum ama siteyi takip edip arasıra yazıyorum. birde tabi kendi sitemizide kurduk emrah eker hoca ve diğer arkadaşlar ile nlp ile ilgili bir forum nlpforum.com diye bunun yanı sıra okulda bir kulüp oluşturma çabasındayız kişisel ve ulusal gelişimle ilgili birde bunun yanında şahsi hedefler ve okulun yoğunluğu eklenince ![]() yinede elimden geldiğince yazmaya çalışıyorum.. |
![]() | ![]() |
![]() | #29 (permalink) |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tesekkür: 7
281 Mesajinıza toplam 427 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() bu kadar yoğunluk arasında bu mesajı yazman bile mucize keops ![]() ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #30 (permalink) |
Administrators ♥Ozlem Şahin ♥ ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Bulunduğu yer: istanbul
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() iyide bu adres te yazan herşey ingilizce.. ![]() bende sana uğramıştım hayırlı olsun demek için.. ![]() neyse yine buradan kısmetmiş.. ![]() hayrlı uğurlu olsun.. ![]() yararlı bilgileriniz tüm ihtiyacı olanlara sevgiyle ulaşsın.. tüm güzel yoğunlukların için seni tebrik eder başarılarının devamını dilerim.. ![]() sevgiler.. ![]()
__________________ ben mevlana değilim, insan ol öyle gel.. ![]() |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri KEOPSUN SIRADIŞI GÜNLÜĞÜ Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız bu harika bir siir keops tesekkurler hayat tam da bu galiba dusun...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi