Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

Sycorox'un Günlüğü

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri Sycorox'un Günlüğü Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Ah canımın içi bu günleride gördüm ya ... Doğduğunda hayata öyle bi tırnaklarını geçirdiki tamam işte benim kızım annesi gibi savaşçı demiştim .Sen hayatın için bende senin için elimden gelen herşeyi yapmaya çalıştım.İkimizde busavaşı başarı ile kazandık.Seni böyle kararlı ne ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

Sycorox'un Günlüğü

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 08-03-2008, 09:35 PM   #161 (permalink)
Mustang
Guest

Standart Ynt: Sycorox'un Günlüğü

Ah canımın içi bu günleride gördüm ya ... Doğduğunda hayata öyle bi tırnaklarını geçirdiki tamam işte benim kızım annesi gibi savaşçı demiştim .Sen hayatın için bende senin için elimden gelen herşeyi yapmaya çalıştım.İkimizde busavaşı başarı ile kazandık.Seni böyle kararlı ne istediğini bilen aydınlık bir insan olman benim hayata hep istediğim şeydi.Sizler benim çocuklarımsınız ama artık dostlarımsınızda.Bilirsin benim dosluğum kıymetlidir herkesle dost olamam.Sizlere hep söylediğim gibi ilişkiler çiçeklere benzer nasıl bakarsanız öyle görünürler.Her iki taraftada karşılıklı anlayış ,hoşgörü ve sevgi olduktan sonra haledilemeyecek sorun kalmaz.Sizleri çok seviyorum iyiki varsınız.Seni labotilerin üstünde şöyle salınırken görmek çok hoş olur.Her girdiğin toplumda hemen fark edilmen çok hoş ,kendini şekilden şekle sokman kendinle barışık olman hayata kendi gözlerinle baka bilmen ,kendi rengin olması {bilirsin kendi regi olmayan yanına gitiği insanın regini alan insanları sevmem}.Biliyorum ki karşına senin kıymetini bilen senin gibi biri çıktığında hiç düşünmeyecesin.Bütün dualarım sizinle .Allah sizlerin karşısına siler gibi insanlar çıkarsın .

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 08-03-2008, 09:46 PM   #162 (permalink)

Tesekkür: 0
0 Mesajinıza toplam 0 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
toprak-ım is an unknown quantity at this point

selam bu siteye bugün üye oldum ve şimdiden çok hoşuma gitti.Ama malum daha mesaj atmayı bile öğrenemedim.Bu mesajım okunursa ancak başardığım anlaşılacak Şayet başarırsam merak ettiğm çok şey var bu sitede.Bunu da ancak sizlerin yardımları ile yapıcam inş. dusun dusun dusun dusun dusun
toprak-ım isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-03-2008, 10:06 PM   #163 (permalink)
Mustang
Guest

Aramıza hoş geldin .
Alt 10-03-2008, 07:28 PM   #164 (permalink)
Akulina
Guest

Geçenlerde yazdığım bir yazı:)geçen dediysem epeyde olmuş:)
toprak-ım başarmışsın yazı yazmayı,hoşgeldin bu arada...

Alt 11-03-2008, 12:54 PM   #165 (permalink)
Akulina
Guest

Selamlar...
Bugün uyuşuk bir günümdeyim...Saçlarım berbat,biraz sonra gidip üstümdeki bu uyuşukluk halini atacağım...
Geçenlerde netten "Yaratıcı İmgeleme" diye bir kitap indirdim...Çok beğendim,bu aralar düşündüğüm bazı şeylere cevap niteliğinde oldu...Mesela Hayal ablanın meditasyonlarına benzer meditasyonlar var,imgeleme konusunda baya yardımcı olacak alıştırmalar var...Secret gibi biraz,basit ama faydalı bilgiler mevcut...
5 yıllık,1 yıllık,6 aylık,1aylık,1 haftalık hedef ve hayal listeleri yaptım kendime...Eskiden hedef ve hayallerimi yazarken,önüme geleni,düşündüğüm herşeyi yazardım...Şimdi ise,bana yardımcı olabilecek,içimde o konuyla ilgili tereddüt ve olumsuzluk barındırmadığım hayallerimi ve hedeflerimi yazıyorum listeme...1yıllık hedef listemde 5 yıllıktaki listeme götüren basamaklar var...6 aylıktada hem 1yıllık hedeflerime,hemde 5 yıllık hedeflerime...Hepsi birbiriyle bağlantılı,bir şekilde...Zincir gibi...
Hergün meditasyonlarımı yapıyorum,kendi yazdığım ideal sahnemi okuyorum...Bir laf vardır çok severim,bir parfüm sloganıydı..."Hayat Senaryosunu Sen Yazdığında Daha Güzel!" diye...
Evet ideal sahnelerimizi ve senaryolarımızı kendimiz yazıyoruz bencede...
Alt 12-03-2008, 04:55 PM   #166 (permalink)
Mustang
Guest

Canım ben seni hem gördüğüm kadar hemde burda okuduğumda değişimin inanılmaz.Eskiden senin yerine başkalarından beklediğin şeyleri artık kendin yapıyorsun.Seni böyle kendinden emin ne yaptığını bilen biri olarak görmek hep isterdim.Bu çok güzel bir duygu imiş hep böyle olacağına artık eminim.
Alt 13-03-2008, 03:18 AM   #167 (permalink)
Akulina
Guest

"saat üç ayaktasin
uyku tutmamis yine
ne yaziyorsun kara kara
beyazlar ustune
kalem biter hic guvenme tukenmez diye
hayat bile sona erer gunun birinde
sen hic yalniz kalmadin mi?
kalabaligin icinde.."
by-Gripin-
Ne zaman uyku tutmasa gene beni,ne zaman saat 3'e değse bu şarkı gelir aklıma...
Kimbilir kaç "3"e değen gece geçirdim...Kaç 3'e değen gecede,ömrümü düşündüm...Hayatım,hayalkırıklıklarım,yanlızlıklar ımı...
Ama bugün...
Bu 3'e değen gecede,hiçbirşey düşünmüyorum...
Bu iyimi,kötümü bilmiyorum...
Sadece yaşıyorum...
Alt 13-03-2008, 07:18 AM   #168 (permalink)
Mustang
Guest

Arada bir böyle şeyler olur,sen sadece kendine güven sen istersen neler yaparsın ben bilirim.Seni çok sevdiğimi biliyorsun .
Alt 16-03-2008, 02:41 AM   #169 (permalink)
Akulina
Guest

Merhaba günlüğüm,
Bugün anladımki,yaptığım meditasyonlar telepati yeteneğimi arttırmış...Daha demin birisini düşünüyordum,msnde konuştuğum...Hatta myspacede sayfası vardı ona baktım fln,o sırada birşey yazdı...garipti:)böyle birkaç olay daha oldu şaşırdığım...
Bugün gene anladımki,insanları artık gözümde büyütmüyorum...Eskiden herkesi gözümde büyütürdüm..onlardan çekinirdim,onlar gibi görünmeye çalışırdım...Şimdi ise kendimim tamamen...Eğer beni böyle görmek istemiyorlarsa eywallah!Görmesinler,umurumda değil...Ben böyleyim,sevenler beni ben olduğum için sevsinler...Ne tür müzik dinlediğim için fln. değil...Ve anladımki,sen doğru biri isen kimse bu tarz ayrıntılarada takılmıyor...Eskiden gözümde büyüttüğüm insanlara şimdi bakıyorumda,aslında çok küçüklermiş!Bunları görmek bazen acı veriyor insana...Kendine kzıyorsun...
Evet insanları gözünde büyütme devri kapandı benim için...Kimse dev değil ve kimse ulaşılmazda değil,Tanrıyla dostlukta "sevginin çözemeyeceği hiçbirşey yoktur"diyor...Kimseye taviz vermem,ama abartıp kibirli ve ters davranmamda...Sadece sevgimi sunarım,kabul eden eder,etmeyende kendi bilir,zorlamam...
Telepati olayına baya takıldım şimdi onu araştırıyorum...Birde sitede yeni gelenlerin günlüklerini okuyacağım...
Alt 17-03-2008, 06:12 PM   #170 (permalink)
Yüzbaşı

ikizruh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 7
281 Mesajinıza toplam 427 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ikizruh is an unknown quantity at this point

ilginçtir bende de buna yakın şeyler oluyor.Mesela bişey konuşurken bir bakıyorum kişinin söylediği cümleyi onla tekrar ediyorum aynı şekilde aynı anda bir kaç kere oldu bu.Dahada ilginç olanı gece rüyamda gördüğüm ayrıntılar çıkıyor karşıma.Mesela bir yerde bluz çalışıyorum rüya işte 44sonra aynı bluzu normal hayatta bir vitrinde görüyorum.Yada geçen çağla şikeli gördüm rüyamda dusunne alakaysa akşamı magazin programında çıktı
ikizruh isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks