11-03-2008, 12:54 PM
|
#165 (permalink)
|
Guest | Ynt: Sycorox'un Günlüğü Selamlar...
Bugün uyuşuk bir günümdeyim...Saçlarım berbat,biraz sonra gidip üstümdeki bu uyuşukluk halini atacağım...
Geçenlerde netten "Yaratıcı İmgeleme" diye bir kitap indirdim...Çok beğendim,bu aralar düşündüğüm bazı şeylere cevap niteliğinde oldu...Mesela Hayal ablanın meditasyonlarına benzer meditasyonlar var,imgeleme konusunda baya yardımcı olacak alıştırmalar var...Secret gibi biraz,basit ama faydalı bilgiler mevcut...
5 yıllık,1 yıllık,6 aylık,1aylık,1 haftalık hedef ve hayal listeleri yaptım kendime...Eskiden hedef ve hayallerimi yazarken,önüme geleni,düşündüğüm herşeyi yazardım...Şimdi ise,bana yardımcı olabilecek,içimde o konuyla ilgili tereddüt ve olumsuzluk barındırmadığım hayallerimi ve hedeflerimi yazıyorum listeme...1yıllık hedef listemde 5 yıllıktaki listeme götüren basamaklar var...6 aylıktada hem 1yıllık hedeflerime,hemde 5 yıllık hedeflerime...Hepsi birbiriyle bağlantılı,bir şekilde...Zincir gibi...
Hergün meditasyonlarımı yapıyorum,kendi yazdığım ideal sahnemi okuyorum...Bir laf vardır çok severim,bir parfüm sloganıydı..."Hayat Senaryosunu Sen Yazdığında Daha Güzel!" diye...
Evet ideal sahnelerimizi ve senaryolarımızı kendimiz yazıyoruz bencede... |
| |