[/quote]
selam canım, bende çok şaşırdım. bu mektup yazma olayını hepimize detaylı olarak yazarsan çok sevinirim ki aydınlanalım. merak ettiğim mektubun içeriği değil elbette tatlım. yazarken ki hislerin, imgelemelerin, uyku durumun v.s. kısacası teknik detayları alabilir miyiz?sevgiler..
[/quote]
Yav denedimde öyle birşeyler hissetmeden örnek bir mektupta yazılmıyorki canımcım...
Ya o mektupta ben kendi adıma onun bana gösterdiği ve yaşattığı iyi şeyler,olumlu bana mutluluk veren yönlerini onda sevdiğim şeyleri,küçük detaylar mesela ilgisini çektiğim zamanki heyecanlı şaşkınlığı ve şirinliği gibi,onda sevdiğim ve beni mutlu eden şeyleri sanki o karşımdaymışta onlan konuşuyormuşumda ona anlatıyormuşum gibi yazdım...
Sizde hissettiklerinizi ona hitap ederek,sanki karşısındaymış gibi yazın...Eğer fotoğrafı varsa onuda alın karşınıza...Mutlulukla bakın...Onun size kattığı küçücük detayları,güzellikleri atlamayın...Mutlu olduğunuz anları,eğer öyle anlar yoksa bile onu gördüğünüz zamanki mutluluğunuzu katın mektubunuza...Hep olumlu şeyler düşünün...Zaten bunları düşününce havaya giriyorsunuz otomatik olaraktan...Mutlu oluyorsunuz,karşınızdaki kişi dahada güzel görünüyor,dahada seviyorsunuz...
Sevginizden parçaları katın...Ona söylemek istediklerinizi içinizden geçen herşeyi akıtın...Gerçek hislerinizi...
Sevgiler canlarım benim...
[/quote]
Selam Gamze
canim benim zaman zaman senin gunlugunu okuyorum, duygularini bi kere cok net ifade ediyorsun, ve yazini okurken hic sykilmiyorum, ve severek takip ediyorum.
gelelim bu mektup olayina.. senin yazini okudugum aksami bende bir mektup yazdim.. onun adini X diyelim.
simdi ben mektubuma soyle basladim. onunla ilk tanistigimdan bugune kadar yasadigim guzel gunleri imgeliyerek, o anda hissetiklerimi, mutlulugumu,saygimi,sevgimi, sevincimi, ozlemimi katarak boyle bir mektup yazdim, ve yazarkende adeta bir dizi izler gibi ikimizi izledim, aman Allahim nasilda duygulandim, o kadar duygu yogunlugu hic yasamamistim, basladim aglamaya, ama bu gozyaslarim mutluluk gozyaslariydi...
ertesi gun aksam yatmadan once tekrar ben mektubu okumaya basladim ve yine gozyaslari,, 3cu gun okudum ve tekrar duygulandim ve basladim aglamaya... ve aglarkende aklima hic negatif biseyde gelmiyorki ona baglasam sebebini
bu sefer dusunmeye basladim.. iyide ben neden herseferinde agliyorum...ve burda takildim, sebebini bilmiyorum.
ve bugun mektubu okumama karari aldim..
sen boyle bisiyler yasadinmi? benim bu deneyimimi sen nasil yorumlarsin cok merak ediyorum
ayrica gamze benim turkcemde cok yanlisimi bulacaksindir..ama idar et canim benim 44
Sevgiler