08-03-2010, 10:37 AM
|
#57 (permalink)
|
Yüzbaşı
Tesekkür: 1,234
998 Mesajinıza toplam 5,275 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: YESHAPPY'nin güncesi bengusu çoooook teşekkür ederim. O güzel dileklerinin hepsi seni de bulsun hayırlarla ;) Çekimlerini okuyorum siteden, maşallah diyorum hep. Bu 4 yapraklı yoncayı dün bulduğumdan beri kendimi şanslı olarak görüyorum. Niyeyse artık tereddüt etmiyorum. Bu yoncayı buldum ya tamam artık hep şanslıyım :)Telefonuma da koydum bakıp bakıp resme içim açılıyor. Bu aralar içimden böyle geliyor. Demekki cümleden çok görsele ihtiyacım varmış benim :)
Bu "ya herşey iyiye giderse" cümlesini kuantum başarı isimli kitaptan aldım. Bazı şeyleri kendime kabullendirebilmem için buna ihtiyacım var şu an. Ya şu, bu olursa, iyi olmazsa diye içimden geçirdiğim cümleleri tersine çeviriyor. Tamamen olumlu olduğumda kullanmayı bırakabilirim :)
Bugün şu yonca ve bengusunun duası vesilesiyle ;) şanslıydım. Mesela rüyamda yurt dışına giden arkadaşımla konuşuyordum telefonda. Bugün beni arasa eminim ki bana rüyada söylediklerini söyleyecek :) Kalktım kan aldırmak için doktora gittim. Benden önce gelen birkaç kişi yanlış sıraya girmiş. Yarım saattir bekliyorlarmış yalnış sırada. Hastaneler genelde gergin olur ya çok ilgisizlerdir, aradan sıraya kaynak yapanlar olur falan :) (gerçi ben rastlamıyorum artık, bilinçlendik galiba, neyse...)bir ara eksik bilgi verilmiş bekleyenlere diye bende ortamın gerginliğinden sinir yapacaktım. Saniyesinde aklıma şükretmek geldi,şükürler olsun. Öyle ya ben hemen sıraya girmiştim ve benim önümde olması gerekenler arkamda sıra oluşturmaya başlamışlardı şimdi. Ben böyle bir durumla karşılaşmadım diye şükrettim.Şanslıydım. Yüzüm gülüyordu :) Eve gelene kadar kiminle konuştuysam hep sevgi içinde, karşılıklı güzel duygularla geçti konuşmalarım. Şükürler olsun. Bundan sonra hergün ben mutluyum, şanslıyım diye güne uyanacağım :) Şükürler olsun. |
| |