02-01-2008, 11:02 AM
|
#10 (permalink)
|
Administrators ♥Ozlem Şahin ♥
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Tekekkürler Shamanic en olmam gereken günlerde yoktum galiba...
2007 nin son günleri çok yoğun geçti ve bilgisayarımın yanına sadece tozunu almak için uğrayabildim...
ve 2008 in ilk mutluluk gözyaşlarını siyahın ve devamında ki sizlerin mesajlarını okurken döküyorum...
aldığım en güzel yeni yıl hediyesi sizlerin bu kelimelrine saklanmış tatlı sözleri oldu benim için..
gerçekten bir sözümle bir tavrımla sizlerin yaşamında doğru yere ulaşabildiysem ne mutlu bana...
çünki sizler daima doğru zamanda yanımda oldunuz.. tıpkı şu anda kelimelrinizle kalbimin en derinlerine akmayı başardığınız gibi...
yaşamımın 30 yılını geri de bıraktım...
çok bahsetmiyorum ama 3 30 luk yaşam doldurur yaşadıklarım..
ben hep tek başıma ayağa kalktım... kendi kendime düştüm bazen düşürüldüm...
ama her düşüş ve çıkışlarım da bir önce kinden daha sağlam yere basmayı öğrendim tıpkı sizler gibi...
yazdıkalrımızda bazen zayıf taraflarımızı... kırgınlıklarımızı ortaya döküyor gibi gözüksekte aslında
gücümüze güç kattığımızı resmileştirmiş oluyoruz tıpkı siyah gibi... hayal abla gibi...
her yazdığımız deneyimimiz bizden sonra aynı yoldan geçenlere ışık olacak arkamızda ... yollarını daha iyi görebilsinler diye..
sizlerin ışığı güneş gibi oldu hayatımda.. benim elimde tuttuğum hayat mumumun alevide yansıyabildiyse yolunuza ne mutlu bana...
hayal abla.. siyah.. pisi.. yakamoz.. yere sağlam basmayı bilen en güçlü kadınlar dan bir kaçı benim yüreğimde...
siyahcım... canımm... hep dedim hep diyeceğim.. sen çok özel ve değerlisin.. bunu bir kez daha gösterdin..
yanımda olsan yüreğime alırcasına kucaklardım seni.. sevgin şu anda beni öyle güçlü sardı işte...
bizler sana aşmak istediğin yolda destek olmaya çalışırken asıl güçlü olan sendin kendi içinde ki gücünü sayfana yansıtırken bizler sana ayna olduk sadece
göresin gücünü ve güzelliğini diye.. yüreğinde açılan yerler sevgi ve mutlulukla dolsun.. en değerli hazinelerin olan evlatlarınla ve bu mutluluğuna mutluluk katarak ortak olmayı dileyen herkezle birlikte sağlıklı huzurlu bereketli başarılı çok güzel bir yıl geçiresiniz inşallah...
hayal ablam bi tanem... varlığınla bizlere gerçek ablalık yaptığın için yüreğimde ki yerini anlatmaya kelimelerim yetmez...
hepimizin hayatında olduğun için...
suzzy cim... hülyaam kelebeğim... şu kısacık zamanda bin yıllık dostlarmış gibi olabildiğimiz için...
pisimbatım emelim.. dostluğunuzla beni kıskandırdığınız için ama gerçekte benimle de dost olduğunuzu bildiğim için..
neşenizle sevginizle hayatın güzel geçeceğini hatırlattığınız için..
sycoroxum silvaram alalev im.. sevginizle çemberimizi genişletecek yüce gönüllere sahip olduğunuz için....
sevgiler ve saygılar ....
bol bol mesaj yazarım ama hedef ben olunca çok utanırım...
yaşadığım en güzel utangaçlıklardan birisi bu şu anda...
hala yüzümde gözlerimden damlayan sevgi suları var..
buna vesile olduğunuz için başta siyahıma ve hepimize teşekkür ederim..
her biriniz benim için çok değerli ve özelsiniz..
sizleri tanıdığım için varlığınızı varlığımda sevgi ile hissettirdiğiniz için milyonlarca kez teşekkürler...
__________________ ben mevlana değilim, insan ol öyle gel.. |
| |