Canım link ben bu 61 sayfayı hemen hemen hergün yazarak neredeyse 10 aydır üyeyim öyle biriktirdim .Ben hala azimle günlüğüne bir şey yazanlardanım .Sen daha çok yenisin ve seninde bir yıl sonraki halin ne olur göreceğiz .Dün kızdıklarım gibi günlüğüne yazmaktan vazmı geçeçeksin yoksa benim gibi yılmadan devam mı edeceksin.
Size kendimi kısaca özetleyeyim .Ben 4 4 yaşında iki çocuk annesi bir ev hanımıyım .Benim hayatttaki en büyük sorunum annemle yaşadıklarım Benim günlüğümün baş sayfalarını okursanız açık bir şekilde yazdım.Annemle yaşadığımız sorunlar ve benim bunları sorun olarak görebilmem bir 30 yaşını buldu o güne kadar ne yaşadığımın farkında bile değildim ve 30 yaş kafama balyoz gibi düşüp benim kendim için hiç birşey yapmadığımı hatırlattı .Ben kendimle uğraşmaya hayata annemin dışında devam etmem gerktiğine karar verdim ve kendime yeni arkadaşlar yeni uğraşlar aramaya başladım .Aradan geçen 14 sene benim için çok özel yıllar oldu .Öncelikle istemediğim hiç bir şeyi bana kimsenin yaptıramayacağını herkes kabul etmek zorunda kaldı .Bu çok kolay olmadı bana gücenen darılanlar oldu en çokta annem ama şimdi herkes bana bir şey söylerken düşünmek zorunda kalıyor.
Hayat yoğunluğundan ara verdiğim kitap okumaya yeniden başladım ve çevremede aşıladım hatta arkadaşımın biri ay kitabı bitiremediğim zaman okumadığım yerden sorarsa diye korkuyorum ne güzel benide kitap okumaya zorladın demişti.
Hayatımda bir çok iyi bir çok kötü günler geçirdim ve hayat bana çok değerli tecrübeler kazandırdı .Her gümümden ders alamyı öğretti .Geçen sene kızımın büyük çabaları ile ben teknoloji özürlü biri olarak bilgisayarla tanıştım ve hayatım değişti ailesinin bir ferdi oldum .Bu benin kendimle barışmam ve içimdeki beni nekadar ihmalettiğimin ve onunla nasıl anlaşıp onuda büyütebilmem için ne yapmam gerktiğini öğrendiğim bir kaynak oldu.
İçimdeki çocuk o kadar yalnızmışki ben onu okadar ihmal etmişimki .Ben içimdeki benden vaz geçmişim meğer.Ben içimdeki kuytudan onu bulup çıkarmam epey uğraş gerektirdi iki günde çözümlenmedi .Bana bu konuda en büyük yardımı önce telkinler sonrada EFT yaptı .Buradan Atakan beye teşekür ederim.Ayrıca buradan bana desteklerini esirgemeyen dostlarıma canlarımada teşekür ederim .En büyük teşekürüde canım kızıma ediyorum onu çok yormama rağmen benden vazgeçmedi ve ikimiz çok şey kazandık.
EFT de dah henüz çocukluğumdan çıkamadım ama yaşadığım olaylar hayatımın bir çok yerinede kişiler değişmiş yerve mekan değişiliği ile yeniden karşıma çıkmış .Dejavu gibi ben üstünü bir bezle örtükçe o sanki yağ gibi tekrar tekrar üste çıkmış .Derindeki temizlenincede hepsi birden yok oldular veya hükümsüzleştiler.
İçimdeki ben şu anda benim hissettiğim 20 yaşında bir genç biz aynı yaşa gelince kimbilir neler yaparız diye düşünüyorum .
Hepimizin yolu açık ve aydınlık olsun .