25-05-2009, 10:13 PM
|
#9 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 6,265
218 Mesajinıza toplam 1,269 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: naz78 zin günlügü Alıntı: dejaa Nickli Üyeden Alıntı
herşey çok daha güzel olacak bundan emin ol .. bu bir arzu değil gerçeğin ta kendisi bu bir bilim .. bu bizi yaratanın bize verdiği en büyük güç..... hastalığıda yaratan beynimiz onu iyileştirebilecek olanda... bu siteyi gezdikçe insanlara ve bizleri yaratana hayranlığım kat ve kat artıyor... telkinle boy uzadıktan sonra herşeyi yapabilecek güç bizde var ... oğullarının gözlerinden öpüyorum.... | evet gerçekten öyle yaradana kat kat artıyor hayranlığım onun verdiği güçle nefes alabildiğimiz sürece yapamayacağımız bişey yok sanırım boy uzatmak konusu gelçekten ilginç doğruysa süper bişey ki doğrudur bunları yaşadıktan sonra inanmamak mükün değil bak yine düştü çenem ii ki varsın dejaa bir sen dinliyorsun yada takip ediyorsun beni allah gönlüne göre versin arkadaşım boy uzatma konuunu tam anlamış değilim sanırım ücretliymiş telkinler hayırlısı onada ulaşırız inş
__________________ . Ben; bu bedenimle, bu dünyada, mutlulukla, sağlıkla, zenginlik, bolluk ve neşe ile cenneti yaşarım. Ve Evren bunun böyle olması için gereken her şeyi yapar. Seni Seviyorum
Lütfen Beni Affet
Özür Dilerim
Teşekkür Ederim |
| |