'SÖZ' den...'ÖZ'e...Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri 'SÖZ' den...'ÖZ'e... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Sen de arada kaynadın gittin, -yaş odun- arkadaşım...(atasözünü bildiğini düşünerek, yanlış anlamayacağını umuyorum..)... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi | |
|
27-06-2009, 05:21 PM
|
#81 (permalink)
| Üsteğmen
Tesekkür: 590
607 Mesajinıza toplam 3,768 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: 'SÖZ' den...'ÖZ'e... Sen de arada kaynadın gittin, -yaş odun- arkadaşım...(atasözünü bildiğini düşünerek, yanlış anlamayacağını umuyorum..) Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.
__________________ Evrenin sonsuz seçenek ve sınırsız bolluktan oluştuğunu biliyorum. Ben, yaratılışım itibarıyla, hayatta her şeyin en iyisini hak ediyorum… Sonsuz bolluk içinde, benim ve ailemin ihtiyaçları fazlasıyla ve kolaylıkla karşılanır ve ben sevgiyle hayatıma alırım. Ben, şimdi, kendim ve ailem için, zenginlik ve refah içinde olmanın özgürlük ve güven duygusunu hissetmeyi seçiyorum.(ismira insanından hediyedir!) | Offline
| |
27-06-2009, 05:30 PM
|
#82 (permalink)
| Yüzbaşı
Tesekkür: 3,001
542 Mesajinıza toplam 5,510 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: 'SÖZ' den...'ÖZ'e... Yok aslında birbirimizden farkımız... (Ama biz Osmanlı bankasıyız!..) deme... Evine yuvana dön yavrııımm...
__________________ Bildiğiniz ama bildiğinizi bilmediğiniz bir şey var... Milton H. Erickson & Seni seviyorum Özür dilerim Lütfen beni affet Teşekkür ederim | Offline
| |
27-06-2009, 09:44 PM
|
#83 (permalink)
| Yüzbaşı
542 Mesajinıza toplam 5,510 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: 'SÖZ' den...'ÖZ'e... Alıntı: ismira Nickli Üyeden Alıntı
Şimdi, bulunduğumuz noktaya bir bakalım: Yaş----------- 42, Kilo------------70 (İdeal kilo 61) İş------ -------İşyeri resmen faal; fiilen meslekten uzaklaşıldı. Para-----------Mevcutlar tükenme aşamasında Sağlık----------Sosyal fobi ve depresyon yarası iyileşme yolunda Aile------------İki çocuk, eş ve geniş akrabalar olumlu Hobi/Aktivite---Takı, ahşap boyama, goblen ve kitaplarla kendi dünyamda Sosyal çevre---Dar alanda kısa paslaşmalara indirgendi Kişisel gelişim---Eğitim ve donanım iyi, uygulamada blokaj Ruhsal gelişim---Leyladan geçme faslındayım, mevlayı bulma yollarında... Telkin mp3-----Günde ortalama 12 saat ego+suçluluk+kendine güven +erteleme 3,5 ay aralıksız dinlemeden sonra 1 aydır bırakıldı. Kilo verme güven eklendiğinde 2 kilo alınınca bırakıldı, 2 kilo geri verildi. | Alıntı: ismira Nickli Üyeden Alıntı
Pekala, şimdi de neler yapabileceğimize bir bakalım; (Bu sabah itibarıyla telkinlere başladım yeniden bu arada ) Evet, hedefleri belirleyelim... Yaş----------- Her yaşta gençlik Kilo------------İdeal kilo 61 İş------ -------Her açıdan kendimle uyumlu ve doyumlu yeni bir iş yapmak Para/Varlık-----Ailem ve kendim için refah ve zenginlik(Detaylar belli) Sağlık----------Her açıdan sağlıklı, zinde, ince ve düzgün bir fizik Aile------------İki çocuk, eş ve akrabalarla karşılıklı uyum ve doyumla sürekli gelişen ilişkiler Hobi/Aktivite---Bir sergi açmak, bir kitap yazmak, tiyatro topluluğuna katılmak(?) Sosyal çevre---Karşılıklı destekleyen, uyumlu ilişkilerle geniş sosyal çevre Kişisel gelişim---Bu alandaki bilgi birikimi ve donanımını en mükemmel şekilde hayatına geçirmek ve ideal versiyonu oluşturma, başkalarına da yararlı olmak Ruhsal gelişim---Leyladan geçip mevlayı bulmak | Alıntı: ismira Nickli Üyeden Alıntı
Bak şimdi!.. Daha önceden başlasaydın ya bu günlüğe... Neyse zararın neresinden dönülse kardır. İyi gidiyoruz şimdi. Daha derli toplu ve daha net... Sonraki fasıl, nasıl yapacağımız... | İlahi ismira! Bunları yazalı iki hafta olmuş...
__________________ Bildiğiniz ama bildiğinizi bilmediğiniz bir şey var... Milton H. Erickson & Seni seviyorum Özür dilerim Lütfen beni affet Teşekkür ederim | Offline
| |
27-06-2009, 10:51 PM
|
#84 (permalink)
| Yüzbaşı
| Cevap: 'SÖZ' den...'ÖZ'e... Nasıl yaparım? 1) Yaş.......Her yaşta gençlik Nasıl? Tibetin beş ayini bunun için uygun sanırım. Başlamıştım, yedi tekrarla giderken aksattım. Şimdi yeniden başlıyorum. Başka nasıl?... Sağlıklı beslenme. Başka?.. Ruhsal arınma. Başka nasıl?.. ?... 2) Kilo.....61 super.....Nasıl Yaparım? Beş ayinin uzun vadeli etkilerinde var kilo vermek. Yapalım o zaman... Başka nasıl?.. Bilinçaltını ikna et (Tartı ayarını değiştirdim, bak işte diye gösteriyorum) Başka nasıl?... Siyahçanın aktardığı, üç saatte bir yeme yöntemini fikren benimsiyorum. Uygulayalım Başka nasıl?... Bol su içelim...Günde iki fincan da beşli çay... Başka?... Aaa! Hayal panoma ideal formda bir resim koydum Başka?... Topraktan gelenleri topraktan gelenlerle, hayvandan gelenleri hayvandan gelenlerle eşleştirmeye dikkat... Başka?... ... 3) Sağlık.....Her açıdan sağlıklı, ince, düzgün ve zinde bir beden Nasıl?... Yukarıda iki maddedeki uygulamalara devam, telkinlere devam, reikiye devam, arınmaya devam... Başka nasıl?... ... . .
| |
27-06-2009, 10:54 PM
|
#85 (permalink)
| Binbaşı
Tesekkür: 9,872
1,280 Mesajinıza toplam 11,607 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: 'SÖZ' den...'ÖZ'e... ismira yoksun bugün gözlerimiz seni aradı..ho'op arın da | Offline
| |
27-06-2009, 11:53 PM
|
#86 (permalink)
| Üsteğmen
607 Mesajinıza toplam 3,768 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: 'SÖZ' den...'ÖZ'e... yediğin şeylerin bilinçaltını perişan etmeyi de dene, çok işe yarıyor, yeminlen! mesela cipse bakıp diyeceksin ki; bu cips şeysi acayip zayıflatan feci şifalı bir besindir! (enayi cips şeysi de buna inanıyor ve sana kilo yapamıyor!)
__________________ Evrenin sonsuz seçenek ve sınırsız bolluktan oluştuğunu biliyorum. Ben, yaratılışım itibarıyla, hayatta her şeyin en iyisini hak ediyorum… Sonsuz bolluk içinde, benim ve ailemin ihtiyaçları fazlasıyla ve kolaylıkla karşılanır ve ben sevgiyle hayatıma alırım. Ben, şimdi, kendim ve ailem için, zenginlik ve refah içinde olmanın özgürlük ve güven duygusunu hissetmeyi seçiyorum.(ismira insanından hediyedir!) | Offline
| |
28-06-2009, 12:41 AM
|
#87 (permalink)
| Yüzbaşı
| Cevap: 'SÖZ' den...'ÖZ'e...
| |
28-06-2009, 12:47 AM
|
#88 (permalink)
| Üsteğmen
Tesekkür: 1,494
433 Mesajinıza toplam 2,700 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: 'SÖZ' den...'ÖZ'e... Yavaş yavaş her şeye âşık oluyorum :) <3 | Offline
| |
28-06-2009, 12:51 AM
|
#89 (permalink)
| Üsteğmen
| Cevap: 'SÖZ' den...'ÖZ'e... aaaaaaaaaaaa!
| |
28-06-2009, 12:52 AM
|
#90 (permalink)
| Yüzbaşı
| Cevap: 'SÖZ' den...'ÖZ'e... Alıntı: asiyah Nickli Üyeden Alıntı
Yavaş yavaş her şeye âşık oluyorum :) <3 | Nasıl yaanii?..
| | | |