27-06-2009, 09:44 PM
|
#83 (permalink)
|
Yüzbaşı
Tesekkür: 3,001
542 Mesajinıza toplam 5,510 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: 'SÖZ' den...'ÖZ'e... Alıntı: ismira Nickli Üyeden Alıntı
Şimdi, bulunduğumuz noktaya bir bakalım: Yaş----------- 42, Kilo------------70 (İdeal kilo 61) İş------ -------İşyeri resmen faal; fiilen meslekten uzaklaşıldı. Para-----------Mevcutlar tükenme aşamasında Sağlık----------Sosyal fobi ve depresyon yarası iyileşme yolunda Aile------------İki çocuk, eş ve geniş akrabalar olumlu Hobi/Aktivite---Takı, ahşap boyama, goblen ve kitaplarla kendi dünyamda Sosyal çevre---Dar alanda kısa paslaşmalara indirgendi Kişisel gelişim---Eğitim ve donanım iyi, uygulamada blokaj Ruhsal gelişim---Leyladan geçme faslındayım, mevlayı bulma yollarında... Telkin mp3-----Günde ortalama 12 saat ego+suçluluk+kendine güven +erteleme 3,5 ay aralıksız dinlemeden sonra 1 aydır bırakıldı. Kilo verme güven eklendiğinde 2 kilo alınınca bırakıldı, 2 kilo geri verildi. | Alıntı: ismira Nickli Üyeden Alıntı
Pekala, şimdi de neler yapabileceğimize bir bakalım; (Bu sabah itibarıyla telkinlere başladım yeniden bu arada ) Evet, hedefleri belirleyelim... Yaş----------- Her yaşta gençlik Kilo------------İdeal kilo 61 İş------ -------Her açıdan kendimle uyumlu ve doyumlu yeni bir iş yapmak Para/Varlık-----Ailem ve kendim için refah ve zenginlik(Detaylar belli) Sağlık----------Her açıdan sağlıklı, zinde, ince ve düzgün bir fizik Aile------------İki çocuk, eş ve akrabalarla karşılıklı uyum ve doyumla sürekli gelişen ilişkiler Hobi/Aktivite---Bir sergi açmak, bir kitap yazmak, tiyatro topluluğuna katılmak(?) Sosyal çevre---Karşılıklı destekleyen, uyumlu ilişkilerle geniş sosyal çevre Kişisel gelişim---Bu alandaki bilgi birikimi ve donanımını en mükemmel şekilde hayatına geçirmek ve ideal versiyonu oluşturma, başkalarına da yararlı olmak Ruhsal gelişim---Leyladan geçip mevlayı bulmak | Alıntı: ismira Nickli Üyeden Alıntı
Bak şimdi!.. Daha önceden başlasaydın ya bu günlüğe... Neyse zararın neresinden dönülse kardır. İyi gidiyoruz şimdi. Daha derli toplu ve daha net... Sonraki fasıl, nasıl yapacağımız... | İlahi ismira! Bunları yazalı iki hafta olmuş...
__________________ Bildiğiniz ama bildiğinizi bilmediğiniz bir şey var... Milton H. Erickson & Seni seviyorum Özür dilerim Lütfen beni affet Teşekkür ederim |
| |