![]() |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... Alıntı:
|
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-hukmedin.html formu inceler ve yazılanları okursanız daha iyi anlarsınız. |
Dr. Richard Bartlett matrixe hükmedin kitabı www.matrixenergetics.com. |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... O0 Bir bağ, Bu dünya ile sonraki arasında; Susayanlar için, bir tatlı su havuzu; Bir dikili ağaç Güzellik ırmağının kıyısında dileyen aç kalplere olgun meyveler sunan Umutla şakıyan bir kuş Konuşmanın dallarında Bedenleri duyarlılıkla dolduran ezgiler söyleyerek Yükselip Cennetleri dolduran Bir beyaz bulut gökyüzünde Ve sonra cömertlik saçan Hayat'ın kırlarındaki çiçeklere bir melek Tanrılar'ın gönderdiği insanlara tanrıların yollarını öğretsin diye ... O0 Halil CİBRAN |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... İsmiracım çok teşekkür ederim şiirin ve güzel sözlerin için,arkadaşlar mübarek Regaip Kandilimiz hepimize sağlık huzur mutluluk barış getirsin..mübarek olsun...O0 |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... Canım, Regaib Kandili herkes için hayırlara vesile olsun... |
|
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... çoktandır iki nokta yapmıyorum kendim için.dün oğlum için yaptım..gerçekleşince açıklayacağım.evde çok olduğum zamanlar bağlantı yapamadığımı anladım.açık havada dolaşıp, geldiğim zamanlar... birde gece veya sabaha karşı kimsecikler yokken çok iyi bağlantı kuruyorum.sanki uyku hali kafam önüme düşüyor.bazen uzun sürüyor bazen de çıkamıyorum o bağlantıdan, etkisinde kalıyorum... |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... az önce iki nokta yaptığım arkadaşımdan haber geldi çok sevindim..dükkanlarını devretmişler..kendi dükkanlm için hala olmadı..başkasının kini olur diye yaptığım için benimkinden önce oldu..kendimle ilgili olunca bir blokajım oluyor.bunu anladım..s45apk |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... bu gece yatarken tekrar lucid rüya görebilmem için yapmak istiyorum.ilk deneyimim başarılı geçti fakat,diğerlerini hatırlamıyorum..gerçi blokaj çalışmalarını hatırlamasak bile mutlaka temizleme oluyormuş...12389lucid rüya görmek çok zevkli fakat bir defada kaldım...içimdeki negatif hatıralar engel oluyor sanırım.lütfen beni affet.seni seviyorum.teşekkür ederim..s45apk |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:19 AM. |