![]() |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... hosgeldin sudem |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... Alıntı:
|
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... Hosgeldin Sudem... Nickin ne kadar guzel ve ozel.. Sudem:))) |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... Alıntı:
|
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... ilk mesajımı yazıyorum siteye dilerim siteye geri dönüp yaşadığınız tüm deneyimleri en kısa zamanda yazarsınız |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... ya benim sorunum hayal kuramamak gözümü kapadığım zaman hiçbişey imgeleyemiyorum hiç bişey kapkaranlık bide balık burcu olcam ama yok yani bende yok olmuyo :( |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... bende balığım senin gibi imgelemekte zorluk çekiyorum. Nil Gün hanımın yaratıcı imgeleme çalışması var istersen bir göz at. Kendi başına geliştirmek istiyorsan netten araştır. İstediğini elde ediceksin. |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... ben de bu iki nokta işini denedim ama beceremedim. sonra uyku bastı 2 saat uyumak zorunda kaldım. oysa öğlen kalkmıştım. kendim yapamasam da deneyimlerinizi dinlemek isterim. lütfen paylaşın.. |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... Gözü kapalı imgelemekte zorlanan arkadaşlar açıp görsellerden faydalanabilir. Resim video vs. Bunlarla geliştirilebilir. Şimdi teknoloji çok ilerledi istediğiniz görseli bulmak ya da yapmak mümkün sevgiler... |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... sudem8 nerelerde ihtiyacımız var |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:52 PM. |