![]() |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... Alıntı:
|
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... y789çok teşekkürler, özümüzü bulmak için çıktığımız yolda,birbirimizin acılarını aynı anda hissedebiliyoruz, bilgiler paylaşıyoruz.sancılı dönemler iniş, çıkışlar yaşıyoruz..sevinçlerimizi ve üzüntülerimizi içimizde hissedebiliyoruz.forumun enerjisi super...krzm67 |
|
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... İnşallah dediğin gibi olur sudem ablacım blissy Alıntı:
|
|
|
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... Canlarım ciğer parelerim ne özrü yaf? Akın'ım yıldız'ım iyi olmana çok çok çok sevindim. Ufak bir tatil meselem vardı ya benim o yüzden yazamadım bir süre. Gelir gelmez günlüğüne baktım dönmüşsün kendine, hadi yazarım dedim. Çamaşıra, evi toplamaya daldım. Şimdi de bu mesajı gördüm. Canım sen iyi ol, gerisi inan teferruat bana. Ben senin gönlündeyim hep biliyorum onu y789 Sudem'cim, balım benim severim ben senin ince gönlünü kiss3 |
|
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... ben okudum o formu cnm ama inan sadece şifacılık gibi bir durumdan bahsedildiği dışında birşey anlamadım arkadaşsa sanırım iki nokta nedir nasıl işler bu konuda yardım istemiş bende aynı konuda bilgilerini bizlerle paylaşmanı rica edicem kitabı almadım ve bu konuda hiç bi fikrim yok formda okuduklarım dışımda beni iki nokta cahili:) ilan edip yardımcı olurmusun teşekkürler mutlu günler:))) |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... cnm ya ben nasıl olmuşsa 17 ci sayfaya anlamadım yazmışım henüz 2.sayfadayken bişeyler karıştı ama kusura bakma artık şimdi başalttığın formu sonuna kadar inceliyim sanırım aradığım cvplar zaten verilmiş bu arada acayip iyi niyetli ve süper bi enerjiye sahipsin nedense öyle hissediyorum ALLAH artırsın inşallah :) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:33 PM. |