![]() |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... yok, inanç kısmı ayrı. o kişi ile yaradan arasındaki bir bağ. ona karışamayız. --- zamanda yolculuktan kastım, kitapta bahsedilen zamanda yolculuk. --- unutmada yaş diye bir durum yok, o sadece egonun bir eseri :) zaman da, durum da, kızmak ta, öfkelenmek te, |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... Alıntı:
|
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... Oooo!... Sudem'ciğim hayırlı olsun sana da madalya takılmışsevincli (12389 Kuzum biliyor musun bu madalya işi neyle ilgili? Ben benimkini anlamadım, kimseye de soramadım. Sigara bırakanlara veriyorlar sanıyordumooo67) |
|
|
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... Aktiflikle ilgili gezenti madalyamız canlar y789 Kim daha çok aktif olur ve aynı oranda mesaj yazarsa ona geçiyor. Bana da gelmişti 3 5 kere, şimdi İsmira'dan sana geçmiş Sudem'cim. Hayırlı olsun diyecem ama yakında senden de gider, çok gezenti çoook. |
|
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... Aman rahatladım! Ağırlık yapıp duruyordu kaç gündür!sevincli Teşekkür ederim cennet kız.O0 |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... Aynen eli kulağında, her an kaçabilir başkasına y789 Sabah beri gözüm seni aradı, nerdeydin bakim sen hesap ver 789569 |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... İsmira'cım yapar o ağırlık, herşey beklenir ondan y789 Bende bir ara 5 vardı düşe düşe 2 ye düştü, onlar da sabit bir yere zıplayamıyorlar. yoksa giderlerdi tek tek y789 öptüm seni kiss3 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:44 PM. |