Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   iki noktacınız geldiiiii.... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/372170-iki-noktaciniz-geldiiiii.html)

gülpor 22-06-2009 02:23 AM

Cevap: iki noktacınız geldiiiii....

Alıntı:

sudem8 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 467793)
çok zevkli birşey oğlum bunu küçüklüğünden beri yapar.bazen bana hayal kurmaya gidiyorum.aman senin hayallerinde pek pahalıya maloluyor dikkatli kur derim.ama ben alıştırdım onu en kötü zamanlarımızda baktım çocuk elden gidiyor.hayalde mi parayla kur kurabildiğin kadar..yaz senaryo oyna kendin..ama içten istediğin hatta çok istediğin..annem yaşlılık depresyonuna girdi artık ölümü beklemeler..hiçbirşeyden zevk almıyor...oğlum dediki anneanneme yeni giyecekler alalım hayata dönsün...aldık budefa ne yapcam nerde giycem yaş yetmiş iş bitmiş...birgün yatırdım yatağa hayal kurmasını sağladım..yeğenlerim var hepsi okulları bitti evlilik yaşları geldi...işte nişanında kiminin düğününde kız istemeye giderken aklıma ne gelirse atıyorum artık..baktım hoşunu gitti gülmeye başladı.torunlaını gelinlikle görmek veya kız istemeye gitmek hiç düşünmemiş.çok mutlu oldu..ben artık coştum senaryoyu abarttım...çok işe yaradı ne dediysem öyle oldu...hepsini giydi.6 sene oldu şimdi 76 yaşında maşallah daha yaşam sevinci var...ben yürüşe çıkıyorum hergün baktım ben yokken kondisyon bisiklete bniyor..hayattan zevk alıyor..çok şükür depresyon haplarından kurtulduk...

Sudem, yazdıklarını okuyunca bende anneni hayal ettim ,kondisyon aletinde,yerim ben onugirlhaha...allah ikinizede uzun sağlıklı mutlu ömürler versinny789

sudem8 22-06-2009 02:28 AM

[quote=ESOS;467796]tatlım paraya blokaj koyuyorsun bu blokajı kaldırmak için eft yi dene bu sitede bi arkadaş yazmıştı sağolsun para blokajları diye peşinden söylenecekleri yazmış ben yapıyorum hala işe yarıyor birde bunları yaparken vucutta meridyen noktalar varmış söylerken o noktalara dokunuyorsun bulamassan ben kopyaladım becere bilirsem sana yollayayım kolay gelsin[/quotesoscum çok teşekkür edrim.hep zengin parası çok olan insanların sıkıcı bir hayat yaşadıklarını düşünürüm.ne sıkıcı her istediğini alıyorsun ne zevki kaldı...bunu hep söylerim geçen oğlum hatırlattı..hep sıkıntıyla alınınca zevkli mi oluyor acaba...herşeyim var ne zevksiz bir hayat...düşünmüştüm öyle değilmiş...param çok olursa her istediğimi alırsam mutsuz olurum...çocukluğumdan beri düşünce kalıbım bu..sanki mücadeleden zevk alıyorum bilinçaltı güvende hissediyor...paralar gelmeye başlayınca korku oluşuyor...herşeyim var=mutsuzluk....esoscum bulduk sayende...skan67

sudem8 22-06-2009 02:31 AM

Alıntı:

gülpor Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 467803)
Sudem, yazdıklarını okuyunca bende anneni hayal ettim ,kondisyon aletinde,yerim ben onugirlhaha...allah ikinizede uzun sağlıklı mutlu ömürler versinny789

çok teşekürler...amiiinnn... sarışın mavigözlü tonton bir hanımO0sürekli namaz kılar ve dua eder...kimsenin dedikodusuna karışmaz kendi halinde sakin bir insan...

gülpor 22-06-2009 02:43 AM

Alıntı:

sudem8 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 467806)
çok teşekürler...amiiinnn... sarışın mavigözlü tonton bir hanımO0sürekli namaz kılar ve dua eder...kimsenin dedikodusuna karışmaz kendi halinde sakin bir insan...

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...1&d=1245627522 Sudem ,sana ve annene iyi gecelerr:zpzp::zpzp::zpzp:

sudem8 22-06-2009 11:33 AM

Alıntı:

gülpor Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 467809)
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...1&d=1245627522 Sudem ,sana ve annene iyi gecelerr:zpzp::zpzp::zpzp:

çok teşekkürler gülporcum...dün gece iyi geceler dahi diyemeden uyudum..sabah okudum senin yazdıklarını o da sana selam söylüyor ve öpüyor..O0

saman 22-06-2009 03:17 PM

Alıntı:

ESOS Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 467796)
tatlım paraya blokaj koyuyorsun bu blokajı kaldırmak için eft yi dene bu sitede bi arkadaş yazmıştı sağolsun para blokajları diye peşinden söylenecekleri yazmış ben yapıyorum hala işe yarıyor birde bunları yaparken vucutta meridyen noktalar varmış söylerken o noktalara dokunuyorsun bulamassan ben kopyaladım becere bilirsem sana yollayayım kolay gelsin

...vucutta meridyen noktalar varmış söylerken o noktalara dokunuyorsun...

hangi noktalar ?? smil56

ismira 22-06-2009 03:30 PM

Eft - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri

saman'cığım, bu linkten detaylara ulaşabilirsin...

suxvegas 22-06-2009 05:36 PM

Çok çok teşekkür ediyorum bunları eve gidince deneyeceğim, sonuçları yazarım..

sudem8 23-06-2009 02:15 AM

bu gün uyguladığım bir iki nokta olayım var...olay bankada geçiyor..arkadaşımla bankaya girdik, çok kalabalık...seçimde görevl olduğu için parasını alacaktı..onu beklerken ona çaktırmadan iki nokta yaptım...birisi getirdi numarasını ona verdi galiba iki numara almış yanlışlıkla,birini getirdi verdi..işimiz çabucak bitti...teşekkürler iki nokta fazla beklemedik...y789

gülpor 23-06-2009 02:23 AM

Alıntı:

sudem8 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 467940)
bu gün uyguladığım bir iki nokta olayım var...olay bankada geçiyor..arkadaşımla bankaya girdik, çok kalabalık...seçimde görevl olduğu için parasını alacaktı..onu beklerken ona çaktırmadan iki nokta yaptım...birisi getirdi numarasını ona verdi galiba iki numara almış yanlışlıkla,birini getirdi verdi..işimiz çabucak bitti...teşekkürler iki nokta fazla beklemedik...y789

Sudemm varya ,senin bu iki nokta deneyimlerin beni çok güzel motive ediyo biliyomusun?Bende sorunumun farkındayım bu konuda, imgeleme yapmada zorluk çekiyorum ...çünkü yaptığım ,kendi hayalimi izlemek...smil56azmettim yapıcammutananadam

WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:22 AM.