Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   iki noktacınız geldiiiii.... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/372170-iki-noktaciniz-geldiiiii.html)

donusturucu 23-06-2009 09:41 AM

Cevap: iki noktacınız geldiiiii....

Sevgili Gülpor; Kendi hayalini izliyorsun!!Sen yönetmen olmayı seçmişsin Oyuncu olmayı denesen!!Yürürken kendini dışardan izlemiyorsun.Ayaklarını bacaklarını kollarını falan görüyorsun..Önemli olan oynayan kişinin hissettiklerini içinde yaşatabilmen..Mutlu bir haber alınca nasıl seviniyorsun heyecanlanıyorsun onun gibi işte..Umarım yardımcı olabilmişimdir...

gülpor 23-06-2009 10:20 AM

Alıntı:

donusturucu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 467949)
Sevgili Gülpor; Kendi hayalini izliyorsun!!Sen yönetmen olmayı seçmişsin Oyuncu olmayı denesen!!Yürürken kendini dışardan izlemiyorsun.Ayaklarını bacaklarını kollarını falan görüyorsun..Önemli olan oynayan kişinin hissettiklerini içinde yaşatabilmen..Mutlu bir haber alınca nasıl seviniyorsun heyecanlanıyorsun onun gibi işte..Umarım yardımcı olabilmişimdir...

Dönüştürücü slm,Bende tam bunu diyorum işte ,hayali izlemek durumu...bunun tersini yapmam lazım biliyorumm ama...neyse hayal kurmaya başlayalı şunun şurasında ne kadar oldu ki öğrencezz kardeşşsmil56,sevgiyle teşekkürlerrsuper

sudem8 23-06-2009 02:01 PM

teşekkürler donusturucu ve gülpor...sonunda gülpor beni geçecek artık benim iki noktaları gülpor yapacak...

sarıgül 23-06-2009 03:31 PM

Öncelikle herkese merhabalar,
Benim bir sorum olucak bende elimden geldiği kadar iki noktayla ilgili çalışmalar yapıyorum fakat her yaptığımda daha çok yeniyim ama muthiş uykum geliyor
Yoksa yanlışlıklı mı yapıyorum
Ne dersiniz?
Şimdiden teşekkürler..............

suxvegas 23-06-2009 04:53 PM

Alıntı:

saman Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 467854)
...vucutta meridyen noktalar varmış söylerken o noktalara dokunuyorsun...

hangi noktalar ?? smil56

Hangi noktalar ben bulamadım kopyaladığınızı gönderebilirseniz çok sevinirimblissy

ismira 23-06-2009 06:42 PM

Sudem'ciğim, senin bu pratikliğine bayılıyorum inan!..

Ben de iki nokta'yı uyguladığımda sonuç aldığımı gördüm. Senin deneyimlerini okudukça da bir hevesleniyorum sorma... Fakaaatt, işte o kadar! Bir şey beni engelliyor, bir türlü yapmayı denemiyorum bile. Bak bunu aşarsam, hiç engelim kalmamış olacak...

Aha! Ne yapıp edip şu engelden kurtulmuş, keyifle, kolaylıkla ve sebatla iki nokta yapan bana bağlayayım önce kendimi...y789

ışıkk 23-06-2009 07:23 PM

Sudem inanki keyifle okudum bir solukta.çok güzel paylaşımlar.smileydance

Bende de şu var çok hevesli bir şekilde başlıyorum ve başarıyorum sonunda sevincli(iki nokta vs...) ilk başlarda çok kullanıyorum yöntemi .sonra başka birşeye sarıyorum bütün ilgim ona kayıyor.y789.ama ihtiyaçta ilk imdada koşan yöntemlerden ilki çekiyor benim için iki nokta.mesela dün gece balkonda yatan ve son kuvvetiyle horlayan adamı susturdum.malum yaz hava sıcak pencere açık.aman dilimi ısırayım çok fenaydııııy789y789çok komikti gerçekten, yapıyorum susuyor,ben ayy gene başlamasa bari dememle tekrar,ben tekrar iki nokta...y789.en sonunda tamamen ses kesildi.ohh be dedim.krzm67

Sudem bende tekrar iştah oluşturdun,herşeye iki nokta yapmaya başlıcam gene sevinclismileydance

MuminOKAN 23-06-2009 07:29 PM

Alıntı:

sarıgül Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 468011)
Benim bir sorum olucak bende elimden geldiği kadar iki noktayla ilgili çalışmalar yapıyorum fakat her yaptığımda daha çok yeniyim ama muthiş uykum geliyor
Ne dersiniz?

Yanlışlık yok o iyi birşey. odağınız kuvvetli. ki bu daha iyi birşey. hatırlarsanız dr richart ın bazı danışanları gülme krizine vs giriyor. bazıları ise ağlama. matrix enteresan bişey. sevincli

oveben 23-06-2009 07:33 PM

canım mrb! Nedir bu iki nokta? Sevgilimle evlendiğimi hayal edebilir miyim? Çok zor gözüküyor da.Yardım et bana.

sudem8 23-06-2009 08:24 PM

Alıntı:

sarıgül Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 468011)
Ne dersiniz?

sevgili sarıgül hafif bir bilinçkaybı oluyor o anda sakın sen onu uyku sanmayasın..ama hemen geçiyor..ben herkesin içinde pek yapmıyorumo anda halimden korkabilirler diye...y789

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:10 PM.