![]() |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... Çok tatlısınız, teşekkür ederim... |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... Alıntı:
İş bulma ile ilgili ise; Evrendeki tüm iş kapıları önümde sevgiyle açılıyor. Ben Sevdiğim şeyi yaparak bol para kazanıyorum.. Ben işime severek gidiyorum...Ben kendim için çalışıyorum olumlamalarını tekrarlamanı tavsiye ediyorum ama senin iş dediğin başka bir konu galiba.. |
|
Bence bu olumlamalar güme gitmesin.. Devamını da yazıyorum.. Ben kendi yolumu kendim buluyorum. Ben her yerde kendi istediğimi yapıyorum. Ben kendi yolumu kendim açıyorum. Ben kendi işime sahibim. Ben yaptığım ii severek yapıyorum. ...vb sen de çoğaltabilirsin.. Kolay gelsin.. |
|
ama sürekli ve içine oturana dek okumanı tavsiye ediyorum. İşin ne otur oku.. :D Her şey gönlünce olsun... |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... Merhaba sudem ablaa , telkinlerimi dinliodum ama ne zamandır foruma girmiodum . Dün bişey bakmak için girdim ve tesadüfen senin günlüünü gördüm.. Resmen bağımlılık yaptın ilk 30 sayfayı bi çırpıda okudum girlhaha biriniz bulutlarla ilgili bi deneyimini anlatmıştı bende hemen gidip deniyim dedim , birbirinden uzak iki minik buluta iki nokta uyguladım ve enerji yükledim birbirlerini mıknatıs gibi çektiklerini düşündüm .. hani güneşe çok bakınca baktıımız şeyleri net göremeyiz ya , bulutlar kayboldu bi an , kafamı çevirip tekrar baktıımda bi tanesi dağılmış ve dierine doğru koşuo gibiydi sanki ooo67 ve bi süre sora tamamen birleştiler f678h şaşırdım ve hemen paylaşmak istedim sıcağı sıcağınaa .. burdaki enerjiye bayıldım , yazdıklarınızı okudukça sevgim ve enerjim müthiş çoğaldı ve hepsini sizlerle tekrar paylaşmak istiorummm sizi seviorummmmmmmmm happy6 |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... bende öğrenmek istiyorum iki noktayıı:D |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... pckopat şu rütbenin altındaki hareketli resme çok güldüm yaa girlhaha canım sıkkındı birascık , görünce bol bol sırıttım sayende smil56 iyi ki varsın ttli3 |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... ayyy okudum baya bi sayfa destim yoruldum ama degdi cok sey ogrendim tskler sudem abla :):) amaaaa anlayamadgm yda yapamadgm (henuz) tek sey iki nokta .. bulamyorm nereye koycaimi ama dnemeye devamm |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:10 PM. |