Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   iki noktacınız geldiiiii.... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/372170-iki-noktaciniz-geldiiiii.html)

vitamin61 11-05-2010 10:49 PM

Cevap: iki noktacınız geldiiiii....

Çok tatlısınız, teşekkür ederim...

hayathan 11-05-2010 10:50 PM

Alıntı:

DeLiTaY21 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 746474)
valla benimde bilinçaltı kabul etmiyor güzel düşünceleri.onu anladım.bugün kaç defa denediysem olmadı yine işim.ne diyelim hayrlısı...

İş bulma ile ilgili ise;
Evrendeki tüm iş kapıları önümde sevgiyle açılıyor. Ben Sevdiğim şeyi yaparak bol para kazanıyorum..
Ben işime severek gidiyorum...Ben kendim için çalışıyorum olumlamalarını tekrarlamanı tavsiye ediyorum
ama senin iş dediğin başka bir konu galiba..

DeLiTaY21 11-05-2010 11:04 PM

Alıntı:

hayathan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 746502)
İş bulma ile ilgili ise;
Evrendeki tüm iş kapıları önümde sevgiyle açılıyor. Ben Sevdiğim şeyi yaparak bol para kazanıyorum..
Ben işime severek gidiyorum...Ben kendim için çalışıyorum olumlamalarını tekrarlamanı tavsiye ediyorum

yo aynen dediğin gibi normal bildiğimiz iş:)aslında benim mesleğim var.mali müşavir stajeriyim ama istediğim gibi olmuyor hiç bir şey.2,5 yıldan beri beklediğim bir iş var:)hala olacak hala olacak o yüzden çok sıkıldım artık.sabretmekten bıktım.kpss ye girmeye karar verdim ve mevcut işimden de bugün itibariyle istifa ettim.ay sonunda ayrılıyorum.Ama hala küçük bir umut diğer işten haber beklemekteyim:D ağustosta askerim.kısa dönem olacak büyük ihtimal ama insanın yine de kafası karışıyor.anlayacağınız hayatımda işler hiç ama hiç yolunda değil.hayrlısı...

hayathan 11-05-2010 11:08 PM

Alıntı:

hayathan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 746502)
İş bulma ile ilgili ise;

Bence bu olumlamalar güme gitmesin.. Devamını da yazıyorum..

Ben kendi yolumu kendim buluyorum. Ben her yerde kendi istediğimi yapıyorum.
Ben kendi yolumu kendim açıyorum.
Ben kendi işime sahibim.
Ben yaptığım ii severek yapıyorum.
...vb sen de çoğaltabilirsin..
Kolay gelsin..

DeLiTaY21 11-05-2010 11:23 PM

Alıntı:

hayathan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 746508)
Bence bu olumlamalar güme gitmesin.. Devamını da yazıyorum..

Ben kendi yolumu kendim buluyorum. Ben her yerde kendi istediğimi yapıyorum.
Ben kendi yolumu kendim açıyorum.
Ben kendi işime sahibim.
Ben yaptığım ii severek yapıyorum.
...vb sen de çoğaltabilirsin..
Kolay gelsin..

çok teşekkür ederim.yarın bütün gün bunlarıda deneyeceğim:)

hayathan 11-05-2010 11:28 PM

Alıntı:

DeLiTaY21 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 746509)
çok teşekkür ederim.yarın bütün gün bunlarıda deneyeceğim:)

ama sürekli ve içine oturana dek okumanı tavsiye ediyorum. İşin ne otur oku.. :D
Her şey gönlünce olsun...

-merve- 26-05-2010 11:34 AM

Merhaba sudem ablaa , telkinlerimi dinliodum ama ne zamandır foruma girmiodum . Dün bişey bakmak için girdim ve tesadüfen senin günlüünü gördüm.. Resmen bağımlılık yaptın ilk 30 sayfayı bi çırpıda okudum girlhaha biriniz bulutlarla ilgili bi deneyimini anlatmıştı bende hemen gidip deniyim dedim , birbirinden uzak iki minik buluta iki nokta uyguladım ve enerji yükledim birbirlerini mıknatıs gibi çektiklerini düşündüm .. hani güneşe çok bakınca baktıımız şeyleri net göremeyiz ya , bulutlar kayboldu bi an , kafamı çevirip tekrar baktıımda bi tanesi dağılmış ve dierine doğru koşuo gibiydi sanki ooo67 ve bi süre sora tamamen birleştiler f678h

şaşırdım ve hemen paylaşmak istedim sıcağı sıcağınaa .. burdaki enerjiye bayıldım , yazdıklarınızı okudukça sevgim ve enerjim müthiş çoğaldı ve hepsini sizlerle tekrar paylaşmak istiorummm sizi seviorummmmmmmmm happy6

Müşfik 26-05-2010 11:47 AM

bende öğrenmek istiyorum iki noktayıı:D

-merve- 27-05-2010 11:02 AM

pckopat şu rütbenin altındaki hareketli resme çok güldüm yaa girlhaha canım sıkkındı birascık , görünce bol bol sırıttım sayende smil56 iyi ki varsın ttli3

zahiri 02-07-2010 06:56 PM

ayyy okudum baya bi sayfa destim yoruldum ama degdi cok sey ogrendim tskler sudem abla :):)

amaaaa anlayamadgm yda yapamadgm (henuz) tek sey iki nokta .. bulamyorm nereye koycaimi ama dnemeye devamm

WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:10 PM.