![]() |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... Alıntı:
|
|
yook yok o sizinle ilgili degil y789 sanirim arkdaslarn arasnda bi espiri k8908 |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... aaaa yaaa çok ilerleme var burda:)) |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... Bu iki noktanın ne olduğunu ben anlamadım desem... y789 |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... bende yukaridaki arkadasa eslik etsemmm.... |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... 25889Günlerdir okuyorum,önce matrix'e hükmedin sayfası,sonra,alıntıların oldğu bölüm, şimdi de bu sayfalar oku oku bitmeyecek gibiydi...Teşekkürler herkeze, yapmak bana da nasip olsun.Denemelerimde sıkılıp bıraktım hep...Bu gün sadece deneme amaçlı yapiyim dedim başıma müthiş bir ağırlık çöktü tam 3 saat uyudum..uyku falan kalmadı şimdi...Yararlı bilgilerinize çok teşekkürler...SevgilerO0 |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... selam arkadaslar sizden bi ricam olacakti.ya bu iki nokta olayini tam olarak anliyamadim.metrixe hukmet de okudum tam olarak anliyamadim.bana kisaca anlatacak bir gonullu varmi.tsk |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... Foruma yeni giren arkadaşlar bu konuyu anlamadığınız için sorular sormuşsunuz...Matrixe Hükmedin 111 den itibaren okumaya başlarsanız daha iyi anlarsınız...kitaptan alıntılar ve bu günlüğün başından itibaren deneyimler açıklayıcı olacaktırkrzm67 |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... sizi gördüğüme çok sevindim uzun zamandır siteye girmediğiniz için üzülüyodum gerçi ben siteye katıldığımda siz yoktunuz ama ben sizin iki nokttacınız geldi başlıklı yazılarınızı ve matrixe hükmedin başlıklı konu ile matixe hükmedin alıntılar başlşıklı konuları baştan sona ezberlercesine okudum çok ilgimi çekti ve sizi çok sevdim siz beni tanımasanızda, sizden öğrendiğim bu iki nokta yöntemiyle çok güzel dileklerim gerçekleşti bunun için size teşekkür etmek istemiştim ama şimdi siz girebiliyosunuz foruma bu seferde ben giremiyorum işten çıktığım için , neyse iki nokta yapıyorum yakında yeni işime başladığımda görüşmek dileğiyle |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:33 PM. |