Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   iki noktacınız geldiiiii.... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/372170-iki-noktaciniz-geldiiiii.html)

the desert 25-04-2010 04:31 PM

Cevap: iki noktacınız geldiiiii....

ne guzle konuştun şimdi ama benım hayatıma uyarlamam cok zor oluo..--bılıorum zor demekle zoru yapıorum ama gercekten zor.---

sudem8 25-04-2010 04:51 PM

bad45senin yazılarını geçen sene de okuyordum ama hala umutsuzsun değişen birşey olmamış bak şimdi yine kendin zoru seçtin hatta katmerledin.dahada güçleştirdin.gerçekten zor dersen bunu seçmiş olursun her zorluğun bir çözümü var de.ben böyle herkesi eleştiriyorum hatırlarsan geçen sene bir arkadaşı uyarmıştım kötü oldum.yine yaparım başarı ,işte bu sözlerde saklı.burdan başlıyor ilk adım.iki noktayı ilk okuduğumda a bunu ben yaparım dedim ve yaptım senin gibi bu çok zor gerçekten zor yapamam deseydim yapamazdım biliyorsun neyi düşünürsek seçersek onu yaşarızy789bu cümleyi iptal et.bunu hayatıma geçirmeyi izin veriyorum başarırım kolay de...sevgilerkrzm67

the desert 25-04-2010 05:01 PM

denıycem......evet hala aynen devam..bende o yuzdne kendıme kızıyorum zaten bı ınsan bu kadar naısl olumsuz olabılrı die...

sudem8 25-04-2010 05:11 PM

cilgin897cilgin897hayatım izin ver bütün olumlu güzel şeylerin hayatına girmesini ilk önce.bu sözleri mutlaka söyle.mutlu olmayı seç.seni mutlu görmek istiyorum.bırak şu olumsuzlukları hayatından gitmesine izin ver bak nasıl tıpış tıpış gidecek.dertleri zevk edindim bende neşe ne arar deme sakınağla2sapkal89ilk önce 21 gün sabah aynada ben değerliği kendimi olduğum gibi kabul ediyorum.birkaç kez tekrarlarsan çok yararını göreceksin ben gördüm.herşey kendini sevmekle başlıyor.bunlarla başlayalım sonra iki noktaya sıra gelecek.hayal kurup imgelemede yapmıyosundur sen şimdi.yarıda bırakırsın gerçekten zor deyip şaka yapıyorum seni anlıyoorum diyemicem birsenedir burdasın.yeni girmiş bu konuları bilmiyor olsan hadi neyse düşüncelerini değiştireceğiz birliktey789idea3

the desert 25-04-2010 05:16 PM

hmmm..tamam şimdi sadece 21 gun boyunca aynaya bakıp kenımıs evıorum mu dıcem?:) ya bu iştee tuhaf gelıo bana..cnm sudemım ben zaten kendımı cok sevıorum...benım oyle bı derdım yok ki...tamma..sustum:)) evet sole bakalım ne yapmam gerekıo?

sudem8 25-04-2010 05:25 PM

bana da ilkten çok saçma geliyordu bu sözler ama faydasını gördükçe inan herkese silah zoruyla yaptırasım gelior.aslında zorlama yapmak elimde değil inan üzülüyorum çevremde insanların gücün ellerinde olduğunu bunu kullanmayıp kendilerini aciz hissetmeleri beni çok üzüyor.aslında o kadar güçlüyüz ki gücümüzü de kabul etmediğimiz için sıkıntılarla boğuşuyoruz.bu seçiyorum izin veriyorum kelimeleri çok önemli çekim gücü yüksek olumlamalarda tekrar edildikçe enerjisi yükseliyor.ilk başlarda saçma gelebilir ama fayda göreceğine kefilim seçimi sana kalmış.zorlama yok.

sudem8 25-04-2010 05:40 PM

Alıntı:

the desert Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 706478)
hmmm..tamam şimdi sadece 21 gun boyunca aynaya bakıp kenımıs evıorum mu dıcem?:) ya bu iştee tuhaf gelıo bana..cnm sudemım ben zaten kendımı cok sevıorum...benım oyle bı derdım yok ki...tamma..sustum:)) evet sole bakalım ne yapmam gerekıo?

21 gün sahip olduğum gücü kullanmayı seçiyorum.kendimi olduğum gibi kabul ediyorum.kendimi onaylıyorum.kendimi seviyorum.bunlar anahtar olumlama cümleleri en az20 defa tekrar edersen sonuç mikemmel olurrry789y789

the desert 25-04-2010 05:52 PM

ok başlıorum yarıns abah sudem...saol..şimdiden..

the desert 25-04-2010 05:53 PM

noktalar 21 gunden sonramı başlıor?sad456

sudem8 25-04-2010 06:52 PM

y789olumlu düşünmen ve rahat olman için zamana ihtiyaç vars456

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:29 PM.