![]() |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... su hayal kurma imgelemeyi anladım ama.. su iki nokta olayını anlyamadım bu noktaları nasıl belirliyoruz biri açıklayailir mi :( |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... arkadaşlar bu işi iyi yapıyorum diyenlerden bir ricam var... lütfen bu uygulamayı elinizdeki tüylere karşı denermisiniz? sonucu gerçekten çok merak ediyorum... |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... benim yaptığım sadece şu. şu an ki durumum ve olmasını istediğim durum :)) zamanla oluyor deneyin... |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... Alıntı:
5 dakika içerisinde gerçekleşen isteklerimde oldu siizn zaman diliminizi yazarmısınız denemelerinizde ne kadar bir zaman geçişi söz konusu sevgiyle kaldık |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... arkasaşlar laptopum arızalı olsuğu için siteye giremıyordum.emektar bılgısayar hiç aklıma gelmemişti.şimdi yapılana kadar hiç olmazsa bununla idare edicem.çok mutluyum sizlerden uzak kalmak benı çok üzüyordu.oğlum hatırlattı. |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... sudem'cim,yeniden yanımızda olduğunu hissetmek çok güzel..oğlun ne güzel akıl etmiş..Bir daha böyle ara verme olur mu?.. Tekrar hoşgeldin.ark5 paylaşımlarını bekliyoruz yine canım,iki noktayı öğrenmek isteyenler çoğaldı girlhaha |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... arkadasım güzel sözlerin için tesekkürler |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... bende bir günlüğüm olsun isterim ..ama nasıl olacak bilimiyorum.yardımcı olursanız sevinirim. |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... Hoşgeldin sudem08 seni burada görmek çok güzel.. |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... iki nokta tam olarak nedir ? * varolan durum ile olması gereken durumu imgeleme ile değiştirmek * veya varolan durumu düşünüp , bu durumu akışına bırakırsam nasıl olur ? olay bu mudur ? |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:46 PM. |