Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   iki noktacınız geldiiiii.... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/372170-iki-noktaciniz-geldiiiii.html)

sudem8 22-09-2009 10:04 PM

Cevap: iki noktacınız geldiiiii....

Alıntı:

cibelce Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 476743)
Hoşgeldin sudem ablacım sefalar getirdin. tüm site ahalisi dört gözle yollarını bekler olduk. Öksüz bıraktın, yokluğunla bizi buralarda. Senin güzel paylaşımlarından mahrum bıraktın bizleri. Fazla uzaklaşma buralardan ağlarız sonra sensiz.

hayatim Allah aglatmasin.artik yeter zamaninda cok agladik.mutlulugun sirrini bulduk.kontrol bizde...mutlu olmak hakkimiz.ben de sizleri cok ozledim.sizleri cok ama coook seviyoruuum956k

sudem8 22-09-2009 10:22 PM

y789sizlere ufacik bir iki nokta deneyimimi paylasmak istiyorum.bu sabah telefonun sesiyle uyandirildim.cok gec vakitte yattigim icin biraz keyifsizdim.gozumde agri hissettim.sanki tek gozum disari firlayacak sandim.dayanamadim agrisina.aklima iki nokta yapmak geldi.alnimda iki nokta belirledim.aninda agri kesildi.bazen unutuyorum caresiz kaldigim zamanlarda annem hatirlatiyor...yolculukta feribot kuyrugunda beklememek icin yaptim cok rahat hic beklemeden feribottaydik.tatilde cok basarili deneyimlerim oldu fakat hatirlamakta zorlaniyorum.paylasmak isterdim aslinda...956k

renkli61 22-09-2009 10:49 PM

nasıl yapılıyo bi türlü anlayamadım ben şu iki noktayı:(

sudem8 23-09-2009 11:07 AM

Alıntı:

renkli61 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 486056)
nasıl yapılıyo bi türlü anlayamadım ben şu iki noktayı:(

basindan itibaren okursan daha iyi anlarsin.takildigin olursa yarimci olurum.kisaca anlatayim.iki nokta belirliyorsun, niyetini soyluyorsun.serbest birakiyorsun cunku olur mu olmaz mi endise edince olmuyor.denemeye deger cok eglenceli,sonucu olumlu oluncay789

asiyah 23-09-2009 03:55 PM

Oleyyyyyy sudem abla gelmişsin!! Görmedim mesajlarını daha önce. hoşgeldin. iyisindir umarım. seni çok özledim!!

sudem8 23-09-2009 07:01 PM

Alıntı:

asiyah Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 490586)
Oleyyyyyy sudem abla gelmişsin!! Görmedim mesajlarını daha önce. hoşgeldin. iyisindir umarım. seni çok özledim!!

ben de seni ozledim guzelim 956kcok iyiyim sadece biraz yorgunum.y789

sudem8 23-09-2009 07:12 PM

oglumun disi kac aydir iltihapli sanciyordu.iltihap kurumadigi icin cekemedi doktor.kac kutu antibiyotik kullandi.nihayet bu gun cekildi.fakat izmirdeki dis hekimi gozumuzu cok korkuttu.ameliyat gibi olacak parca parca alinacak.bugun gergin bir vaziyette gittik dis hekimine...ben de moral olsun diye yaninda hazir ve de nazir.girlhahaama ona hissettirmeden iki noktami yaptim.kolay ve hissetmeden cekilsin diyey789cok sukur.kurtuldu,tam istedigim gibi cok cabuk cekildi.annem bile sasirdi ne cabuk geldiniz diye,Allahima sukurler olsun...actionsmile

ayses 24-09-2009 11:07 PM

sudem ablaaaaaaaammmmmmm hosgeldınnnnnn......
bende ne zamandır pek gıremıyordum sıteye ara ara bakabiliyordum şimdi iyice bir baktım gelmişsin:)) sefalar getirmişsin....
hazır gelmişken hemen sorumu sorim ben:)))
ya ben bu ki noktayı yapıyorumda aklıma bişey takıldı ilerde yaşanması muhtemel bir olay üzerindede yapabiliormuyuz..mesela bir arkadaşım mantık evliliği yapmak istemiyor ama şu anda şartlar onu böle bir evliliğe itiyor yinede öyle çok gönlü razı değil.yani böyle bir olayda nasıl bir iki nokta belirlicem ben onu tam çıkaramadım yani böyle evlilik benzeri şeylerde kullanabiliyomuyuz.kitapta her arzu için diyor ama bu soruda takıldım kaldım:SSS

renkli61 28-09-2009 12:21 AM

yaa sudem ablacım hani sordum ya nasıl yapılıyo diye tam anlamadan bi şey yaptım inanamıyorum oldu yaaa hemde olamayacak gibi bi şeydi gerçi şoktayımmmmm...

asi akrep 02-10-2009 04:21 PM

birisi bana bu tekniği anlatabilir mi lütfen ....

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:40 AM.