Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   iki noktacınız geldiiiii.... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/372170-iki-noktaciniz-geldiiiii.html)

sudem8 25-07-2009 08:45 PM

Cevap: iki noktacınız geldiiiii....

y789arkadaşlar haberler super biraz beni dürtükleyin duraklama devrinde gibiyim.sizin yazıları okunca biraz hareketlendim.hadi yeni haberler bekliyoruz.paralarınızı güle güle harcayın.girlhahadarısı beenim alacakların başına...sevincli

cent 25-07-2009 09:21 PM

sudem inşallah herkezin umduğu maddi manevi güzellikler kapısından bir kuş misali giri giri verir de şükürlere dalı dalı verir diyelim olduda şimdiden şükrettik diyelim cancazım

önceki bir 2 noktalama yı anlatim sbs de bu sene sorulan sorulara bakan arkadaşlar varsa çocuklarımıza soruların ne kadar zor oldunu farketmişlerdir neyse oğlumdan en az 490 gelmesini beklemedeydik bende birşeyler olsun yükseltsinler notları diye uygulama yapmıştım dersane hocasıyla görüştüğümüzde kat sayısının artırıldığı haberini aldık hesapladınızdan daha fazla puan bekleyiniz dedi
çok mutlu olduk beklemedeyiz çoğu gitti azı kaldı hayırlısını versin rabbim

sevgiyle kaldık

sudem8 25-07-2009 09:26 PM

Alıntı:

cent Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 472519)
sudem inşallah herkezin umduğu maddi manevi güzellikler kapısından bir kuş misali giri giri verir de şükürlere dalı dalı verir diyelim olduda şimdiden şükrettik diyelim cancazım

önceki bir 2 noktalama yı anlatim sbs de bu sene sorulan sorulara bakan arkadaşlar varsa çocuklarımıza soruların ne kadar zor oldunu farketmişlerdir neyse oğlumdan en az 490 gelmesini beklemedeydik bende birşeyler olsun yükseltsinler notları diye uygulama yapmıştım dersane hocasıyla görüştüğümüzde kat sayısının artırıldığı haberini aldık hesapladınızdan daha fazla puan bekleyiniz dedi
çok mutlu olduk beklemedeyiz çoğu gitti azı kaldı hayırlısını versin rabbim

sevgiyle kaldık

amin yarabbim isteyene verir.sende bu güzel yürek olduktan sonra Allah sana ne istesen verir.y789

sudem8 02-08-2009 12:29 AM

y789ay iki noktacınıza bir haller oldu.kaç gündür foruma ne girmek ne yazı yazmak geliyor.o kadar hevesliydim o kadar mutlu oluyordum ki...nedense içimden yazı yazmak gelmedi.blookbir suratsızlık bir can sıkıntısı dunk56hiç kendimden memnun değildim.oğlum küçükken bu kötü utkuyu hiç sevmiyorum kapıdan kovaladım gitti derdi yaramazlık yaptığı zaman,yada içinden muzurluk yapmak gelince.ben de onun gibi bu sudemi kapıdan kovalamak geldi .f678h dusun2geçenlerde girdim foruma mesajlar, eleştriler imalı sözler açıkcası canımı sıktı.sadece okumakla yetindim.bugün biraz daha iyiyim.biraz da seminere gidememenin üzüntüsü var8977 .çok istiyordum.neyse nasip değilmiş. salı günü oğlum gelecek belki o zaman enerjimi depolamış olarak,size güzel yazılar yazarım.krzm67 sevgiler t678

suzzy 02-08-2009 10:31 AM

sudemcim valla konuşmicaktım ama günlüğünü okuyunca dayanamadım...

inan bu aralar bende sıkkınım...o konuşmaları geçtimde ikiyüzlülüğe tahammülüm yok...

o konuşan arkadaşlardan biride bir zamanlar forumda bizlerle yazılarını şiirlerini paylaşan bir arkadaştı...

her halde yüzü tutmamışki eski nick'iyle girmedi...tekrar üye olup girmiş...ve bizi suçlayıcı konuşmuş...

bu aralar maalesef çok içim acıyor...insanlar buraya nasıl bir durumda geldiklerini toparlandıktan sonra unutuyorlar...

canım kusura bakma içim baya dolmuş meğer...ama biraz iyi geldi...

her ne kadar belli etmesemde forum içinde aslında bu aralar bir çok şey için çok üzgünüm....neutrali5

suzzy 02-08-2009 10:32 AM

haa canım unuttum bu arada ...bi iki noktada bana yapıversen de atsam şu sıkıntıları üzerimden canım...y789

sudem8 02-08-2009 01:59 PM

Alıntı:

suzzy Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 473113)
haa canım unuttum bu arada ...bi iki noktada bana yapıversen de atsam şu sıkıntıları üzerimden canım...y789

suzzycim,kişisel gelişim sitesinde herşeyimizi dostça paylaşıyoruz.özelimizi bile yazıyoruz.hepimiz birbirimizi seviyoruz.yazılan bilgilerden çok faydalandığımı söyleyebilirim.hele Serpil'in paylaşımları çok güzel.hepimizde oluyor bu güzel faydalı birşey okuduğumuzda bunu forumdaki arkdaşlarla paylaşmalıyım.iyi niyetle yapılan çalışmalar.ben yaptım ben yazdım demiyor ki.o arkadaşta haklı kendi emeğidir olabilir ama alıntı yazmayı unutmuşsa bu çok büyük bir hata değil bence...bizim övgüler sinirlendirmiş o arkadaşımızı.biz alıntılar içinde teşekkür ediyoruz.bilgiler paylaşıldıkça çoğalır güzelleşir.teşekkür edilir.emek var çünkü düşünmüş okumuş bizim için paylaşma ihtiyacı duymuş.ne güzel bir düşünce.o yazıları okuyunca çok üzüldüm.hiç yazı yazmak gelmedi içimden.daha önceki konular için fırsat yaratmak isteyenler de varmış bu arada...neyse kinlerini kustular rahatlamışlardır sanırım.Serpilcim devam et güzelim biz senin bilgilerini paylaşmanı bekliyoruz.bizim için araştırıyorsun.emeğin için teşekkürler..O0

sudem8 02-08-2009 02:05 PM

Alıntı:

suzzy Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 473113)

hpm2Suzzyicim, iki nokta yapma hevesim bile gitmişti inan ki sayende tekrar başladım.hemen yaptım merak etme canım benim.biri daha vardı rahatsız olmuş bizim canım balım kelimeleri havada uçuşuyormuş.acaba kavgalı mı yazışsak ? reiting mi yapsak?y789

alestason 02-08-2009 03:36 PM

sudem ablacım tekrar yazmana çok sevindim.
sayende bir çok güzel iki nokta deneyimim oldu tam kendimi iyi bir iki noktacı gibi hissetmeye başlamışkeny789 bir anda yazıların kesilince çok üzülmüştüm şimdi tekrar yazdığını görünce keyfim yerine geldi.

sudem8 02-08-2009 04:12 PM

alestasoncum aslında takip ettim, fakat yazmak içimden gelmedi. çok şükür yine yeni paylşımlarla döndüm.hiç kimse hevesimizi kırmamalı.senin başarılarını da kutlarım, çok sevindim.sevgiyle kalactionsmile

WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:32 PM.