![]() |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... Sudem'ciğim, kısa bir aralıkta uğrayıp kahve içmeye geldim kahvesmiley Benim işler son sürat yoğunlukta gidiyor, iki gün sonra taşınıyorum. Eh biraz da yerleşme telaşı olacak. Sizleri özlüyorum. Bir avuç da su getirdim kalpten, tüm sıkıntıları damla damla götürsün diyerekten... http://img183.imageshack.us/img183/7169/0b028yf8.gif |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... Alıntı:
|
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... girlhahabugün iki defa iki nokta yaptım kendim için değil,biri ismira için işleri çabuk bitirsin, yeni evine yerleşsin diye,orda mutlu olsun diye..girlhaha.birde Suzzy' yaptım morali düzelsin iyi olsun mutlu olsun bizlerle paylaşımlar yapsın diye...y789 |
böyle denir herhalde...canım şaka bir yana gerçekten iyi hissediyorum kendimi... çok teşekkür ederim....bu gün bir ara bende iki nokta yapmaya çalıştım... çok şükür...y789daha iyiyim... |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... güsel insan varlığın güsellik katıyor sen başlı başına bi hayatsın bunu da biliyosun ne mutlu sana ne mutlu sana seni tanıyanlara |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... suzzyicim inan ki yaptım şaka maka değil güzelim üzüldüm durumuna,kendime yapmadım inan ki...girlhahadaha da iyi olacaksın... O0kiss3kiss3kiss3 sudemcim....canım yaptığın bütün iki noktalar için sonsuz teşekkürler.. actionsmile |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... Canım, iki noktaların ve tüm desteklerin için çok teşekkür ederim. İyi ki varsın... |
|
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... sudem günlüğünü takipteyim 2 nokta çalışmalarıma devam etmekteyim bende paylaşımlarını okumadan geçmiyorum bilesin cancazım hadi kolay gelsin hepimize SEVGİYLE KALDIK |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... bnde bi iki haftadır uyquluyorum bu tekniqi qenelde oluyor.. dün akşam FB-BJK maçına uyqulim dedim sonuç 2-0 sonnda kupayı hakeden kazandı (= tesadüf mü oldu bilmiorum ama çok iyi oldu =) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:46 AM. |