![]() |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... Alıntı:
|
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... Sevgili Sudem merak etme canım ben sen kız hissettim dediğin için. Bende hedefimi kesinleştirdim. Yoksa bu anne olma yolumda çok uğraştığım için kesinlikle cinsiyet ayrımı yapmıyorum. Çok teşekkür ederim canım benim hedefim için çalışacağına çok sevindim.956kgulensmiley Işıkla kal canım İyi akşamlar.... |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... Guzel haberlerini bekliyorum.hayirli ve saglikla kucaginiza alirsiniz bebeginiziO0 |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... Sudemcim merhaba...uzun zamandır yoktun ,özledik seni... neyse seni görmüşken ,iki nokta deneyimimden bahsedeyim...bu aralar eşimin sağlık sorunları nedeniyle ,yoğun günler geçirmekteyiz...hastaneye gittik ...eşimin sağlık sorunuyla ilgili bir test yaptırması gerekti...doktorun dediğine göre altı aydan önce sıra gelmezmiş test için...ertesi gün arabada giderken bu konu ile ilgili iki nokta yaptımm...doktor o gün gittiğimizde test için yarına gün verdi ...çünkü o gün gelicek hasta iptal etmiş...dl78 şimdi test yapıldı,e sonucu almakta uzun sürüyomuşş...fakat bizim sonucu iki gün sonra aldıksevinclinasıl olduğunu tahmin edin artık...neyse birde tedavi aşamasına geçebilsek...sevgiyleee...y789 |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... Sudem abla merhaba bir türlü fırsat bulup sana tşk edemedim ama konuştuğumuzun ertesi sabahı uyandığımda gözüm çok daha iyiydi bunun için sana sonsuz tşkler :)))) Sen Allahın bir lütfusun ablacım :))) |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... Geçen hafta yeğenim bizdeydi elektrik kesildi.Ona da 2 nokta tekniğini öğrettim.Elektriklerin gelmesi için bu tekniği kullandı. Sonuç:Elektrikler geldi.idea3smil56 Gerçekten ufak isteklerden başlayın.Mutlaka sonuç alırsınız. |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... ben de bi insanla barıştığımızı imgeliycem olur di mi:D |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... Alıntı:
Yani bu defa iki nokta konunuz "siz" ve "büyük bir konuda iki nokta başarınız" olsun :):) |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... bu yontemi deniyecem gerçekten ilgi çekici:)) |
Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... iki nokta olayı nedir bir çok şeyi denedim ama benim hayatımda hiçbişey değişmedi nedense daha da kötüye gidiyo... ne düşünmediysem hayal bile edemediğim şeyler başıma geldi..ne yapacağımı şaşırmış durumdayım...ne güzel herşey bişeyler başarmış ama ben bi adım bile gidemedim..yaaa.... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:33 PM. |