13-03-2010, 01:54 AM
|
#472 (permalink)
|
Teğmen
Tesekkür: 3
2 Mesajinıza toplam 8 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... Ben kitabı okumuştum 2 sene kadar önce o dönem bir gazla iki nokta denedim bir kaç gün sonra işe yaramadığını düşünüp bıraktım. O zman sadece 1 defa anneme denerken tanıtım videolarında olduğu gibi anlık bir gevşeme kas boşalması gibi bir şey oldu ama bir daha yapamadım, onu da annemin yorgun olmasına bağlamıştım.
Geçen tekrar siteye girdiğimde aklıma geldi, ama kitap yanımda değildi. Dün kız arkadaşımla denedik, her seferinde o dediğim kas boşalması olayını yaşadı, Hatta tek elimle 2 nokta buldum onda bile gevşedi :) Buraya kadar güzel ama ötesine geçemiyorum yani niyetle beraber yapamıyorum, yada basit niyetlerle yapıyorum (gülüsmsesin, kötü hislerini bıraksın gibi) zaten o kadar denedim ki sarhoş gibi oldu :)
Galiba beni engelleyen başarısız olma korkusu, yada işe yaramayan bir teknikle uğraşma korkusu, bunları serbest bırakırsam işe yarayacak gibi. Ama bana önereceğiniz başka birşey var mı o anki niyet durumuyla ilgili. Çünkü o anlık bayılma olayı kısa sürede oluyor. |
| |