Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   iki noktacınız geldiiiii.... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/372170-iki-noktaciniz-geldiiiii.html)

sudem8 09-05-2010 09:45 PM

Cevap: iki noktacınız geldiiiii....

Alıntı:

hayathan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 746219)
Farkındayım, Sevgili sudem08 süper yaratımlardasın..
Bugün mutsuz günümdeyim ama sen yazdıklarınla yine içimi açmayı beni umutlandırmayı başardın..
Ne güzel yürekli insansın sen..
Sevdiklerinle mutlu olabilmen dileğiyle..

çok saol nerelerdesin yokluğun hissediliyor.iki nokta yapmakta şart değil bir sınır var sanırım bu çalışmalardan sonra olumlamalar,imgelemeler,düşüncelerin ve konuşmaların değişmesi biraz sabır gerekiyor ben de çok umutsuzluğa düştüğüm zamanlar oldu.boş işlerle uğraşıyorum.hep terslikler beni buluyor diyordum.fakat tam boş dediğim anda bir mucize çıkıyordu.kendimi negatif düşüncelerden konuşmalardan arındırdıkça pozitifler gelmeye başladı.şimdilerde yaptığım tek şey olumsuz düşüncelerimi endişelerimi hemen değiştiriyorum yerine mutlaka olumlu olanı koyuyorum.çok işe yarıyor.senin bilgilerin yanında benimkiler basit ama uygulanan sonucu alınan belki başkalarını da kurtarır ışık olur diye yazıyorum.sevgi ve ışıkla kal.

vitamin61 09-05-2010 09:48 PM

O zaman hayathan sen de paylaş bizimle, yoksa ben kaçırdım mı?:-)

sudem8 09-05-2010 09:48 PM

Alıntı:

hayathan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 746223)
Sanırım sen yapamayacağıma odaklanıyorsun. Bunun yerine iki nokta işlemine aşağıda yazacağım olumlama ile başlamanı tavsiye ediyorum. Yapabielceğine dair seni olumlu yönde güdümleyecektir.
"Ben iki nokta ile dileğime ulaşmaya niyet ediyorum/(dileğime ulaşmayı seçiyorum. Seni Seviyorum, Teşekkür ederim..

bir de hırsla ve inatlaşarak değilde severek sevgi ile sanki olmuş gibi huzurlu bir eda ile başla bu işleme..
Kolaylıklar diliyorum.

iyi ki varsın hayathan

sudem8 09-05-2010 09:54 PM

Alıntı:

vitamin61 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 746224)
Sudem abla, iki nokta yapmana bile gerek kalmamış...

evet canım bir süre sonra zihninden düşüncelerinle iki nokta yapıyorsun zaten :)

hayathan 09-05-2010 09:59 PM

Alıntı:

sudem8 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 746228)
iyi ki varsın hayathan

Canım çok teşekkür ederim. İnşallah öğrendiklerimi burad öğretenlerin bilgileri ile paylaşıp harmanlamak için daha çok zaman bulabilirim.
Ama ben bu siteden ve sizlerden çok faydalandım..

sudem8 09-05-2010 10:03 PM

Alıntı:

Ezeli_Nur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 746229)
Yarım saat önce yine bu uygulamayı yaptım.Yaptığım imgleme kabul oldu.Müthiş birşey .Yalnız sorum var imgeleme yaparken bir duruksama oluyor bu normal mi ?

normal yaptıkça ustalaşırsın devam et güzelim

sudem8 09-05-2010 10:14 PM

Alıntı:

hayathan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 746231)
Canım çok teşekkür ederim. İnşallah öğrendiklerimi burad öğretenlerin bilgileri ile paylaşıp harmanlamak için daha çok zaman bulabilirim.
Ama ben bu siteden ve sizlerden çok faydalandım..

bu bir tesadüf değil hepimizin birbirinden öğreneceği var.siteye ilk girdiğim zamanı hatırladım googleden nasıl karşıma çıktı nasıl üye oldum hepsi mucize.içim yanıyordu acımdan yazarken belki sıkıntımdan uzaklaşırım diyordum.özlem hanım hayat enerjisine güven diyordu o sözü hala aklımdadır.yaşam koçu merto affetmekle başal diyordu.kimine özelden kimine forumdan ulaşmaya çalıştım hepside sağolsun yanıtsız bırakmadılar sorularımı.şimdi tam bir sene olmak üzere aynı şevkle ve mutlu bir şekilde giriyorum siteye...ilk dinlediğimde telkin müziklerini fark etmeye başlamıştı.daha öncesinden de kuantum düşünce ile ilgilendiğim için hepsi pekişti.tekrar teşekkürler.hepinize.özellikle senden aldığım bilgileri iyi ki deftere yazmışım.istanbula gittiğimde o olumlamaları yaptım.hepsi harika bilgilerdi.iyi ki varsın

sudem8 09-05-2010 10:18 PM

Alıntı:

Ezeli_Nur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 746234)
Peki .Yanıtladığın için çok teşekkür ederimy789

tabi ki yanıtlayacağım,niçin burdayım96klçekinmeden sorabilirsin tatlımgirlhaha

DeLiTaY21 09-05-2010 10:34 PM

Alıntı:

hayathan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 746223)
Sanırım sen yapamayacağıma odaklanıyorsun. Bunun yerine iki nokta işlemine aşağıda yazacağım olumlama ile başlamanı tavsiye ediyorum. Yapabielceğine dair seni olumlu yönde güdümleyecektir.
"Ben iki nokta ile dileğime ulaşmaya niyet ediyorum/(dileğime ulaşmayı seçiyorum. Seni Seviyorum, Teşekkür ederim..

bir de hırsla ve inatlaşarak değilde severek sevgi ile sanki olmuş gibi huzurlu bir eda ile başla bu işleme..
Kolaylıklar diliyorum.

yeni gördümmm cevap için çok teşekkürler.aynen deneyeceğim:)ama işte bu aralar çok ihtiyacım var böyle bir şeye o yüzdennn dedim ablama yapabilir misin diye:)

DeLiTaY21 10-05-2010 09:01 AM

Bugün sankiyaptım gibi.Ama bakın tesadüfte olabilir.Sabah otobüse bindim oturduğum yer güneşti.Elimde defterim vardı onu koydum önüme hemen önce sol parmağımı,son sağ parmağımı koydum.Dedim ben iki nokta yapmayı seviyorum.ben istediğim herşeyi yapabilirim.şimdi birisi kalksın ve ben gölge yere oturayım.fazla değil 1 durak sonra kalksın ve kimse oturmasın benden başka dedim.aynen öyle oldu.1 durak sonra kalktı bir kişi ve ben hemen oraya oturdum:)yani bu tesadüf mü gerçekten yaptım mı orasını bilemeyeceğim:)

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:32 PM.