23-06-2009, 07:23 PM
|
#87 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 2,142
323 Mesajinıza toplam 3,530 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: iki noktacınız geldiiiii.... Sudem inanki keyifle okudum bir solukta.çok güzel paylaşımlar.
Bende de şu var çok hevesli bir şekilde başlıyorum ve başarıyorum sonunda (iki nokta vs...) ilk başlarda çok kullanıyorum yöntemi .sonra başka birşeye sarıyorum bütün ilgim ona kayıyor..ama ihtiyaçta ilk imdada koşan yöntemlerden ilki çekiyor benim için iki nokta.mesela dün gece balkonda yatan ve son kuvvetiyle horlayan adamı susturdum.malum yaz hava sıcak pencere açık.aman dilimi ısırayım çok fenaydııııçok komikti gerçekten, yapıyorum susuyor,ben ayy gene başlamasa bari dememle tekrar,ben tekrar iki nokta....en sonunda tamamen ses kesildi.ohh be dedim.
Sudem bende tekrar iştah oluşturdun,herşeye iki nokta yapmaya başlıcam gene
__________________ Nasıl nefes alacağınızı düşünmezsiniz, sadece nefes alırsınız. Dış koşulları yaratan içimdeki parçamı iyileştirmesi için, sevginin ruhunu yardıma çağırdım.
Hayatındaki herhangi bir şeyi değiştirmek istediğinde bakacağın tek bir yer var: kendi için.
“İçine baktığında, bunu sevgiyle yap.”
Joe Vitale |
| |