08-09-2009, 04:07 PM
|
#240 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 1,494
433 Mesajinıza toplam 2,700 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: asiyah'nın zihinsel mutasyonu Bakalım neler değişmiş şimdiye kadar...
1- 9 kilo fazlam var. Kilolardan kurtuluyorum. Kilo verme telkinini dinlememe rağmen. Artık sadece 4 kiloluk bir fazlalığım kaldı. Onu da telkinle vericem galiba :)
2- Ders çalışmıyorum. Şu aralar ders çalışmıyorum. Çünkü çalışmaya gerek yok şimdilik. Dersler başlayınca ben de çalışmaya başlayacağım inşallah.
3- Kimseyle görüşmüyorum. Sevdiğim/sevmediğim herkesle görüşüyorum :)
4- Anne-babama saygısız davranıyorum
----
5- Aksi, aşağılayıcı bir tarzım var. Yok yaa o kadar da kötü değilim şimdi.
6- Arkadaşlarıma birer böceklermiş gibi davranıyorum ve onları tersliyorum. Gayet saygılı davranıyorum. Eğer onlar kaba bir şey derse susup ortamı terk ediyorum.
7- Düzensiz besleniyorum. Beslenme konusunda gayet iyi ve hafif hissediyorum kendimi. Dün yediğim cipsi saymazsak tabii.
8- Dağınık ve savrukum. Bu zaten çözüldü.
9- Sevgilimi yerden yere vurup aşağılıyorum. Onu kırıyorum ve ona çok kötü davranıyorum. Ona önem vermiyorum. Bu çok uzun bir konu. Bu konuda kendimi çok farklı hissediyorum. Benim hayatımı değiştiren insan olduğu için ona artık kendi rızam ile önem vermiyorum. Çünkü benim bütün problemli hallerim ondan kaynaklanıyormuş da haberim yokmuş. |
| |