16-07-2009, 03:01 AM
|
#99 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 210
176 Mesajinıza toplam 870 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: asiyah'nın zihinsel mutasyonu Alıntı: asiyah Nickli Üyeden Alıntı
Dün gece 3-4 saattir telkinleri dinliyordum. Uzanmış vaziyette. Bi anda bir silahı kavrayıp şakağıma dayadığımı, tetiği çektiğimi ve kurşunun beynimi delip geçtiğini hayal ettim. Ve her ayrıntıyı neredeyse hissederek hayal ettim bunu. Yani silahın soğukluğunu dahi hissettim başımda. Bunu tamamen isteğim dışında hayal ettim. Telkinler yüzünden olabilir mi? Ya gerçekten böyle bir şey yaptırırsa bana? | Yok daha neler artık gerçi sen bu suçluluk duygularını dinlemeyi abartıp mutasyona uğradığından olabilir
Telkinlerden olduğunu zannetmiyorum kardeşlik benimde başıma gelmişti 5 sene evvel bıçakla ekmek doğrarken bi an bıçağın elimi kestiği hayali canlandı gözümde bir canım acıdı tarifsiz, kesilse o kadar acımazdı yani.O zamandan beri bişey doğramaya korkar oldum.Hem benzeri bikaç şey daha olmuştu gerçek gibi hayal etmek bence çok kafaya takma ama bunların olduğu zamanlar anti depresan kullandığım zamandı eğer sende kullanıyosan onlardan olabilir. |
| |