19-07-2009, 04:30 PM
|
#157 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 1,494
433 Mesajinıza toplam 2,700 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: asiyah'nın zihinsel mutasyonu Merhaba sevgili asiyah ve onun arkadaşları,
Genel Durumum
Bugün kendimi daha iyi hissediyorum. İkili telkini dinlemeye devam ediyorum. Bugün 5. günüm. Bir beş gün daha dinleyeceğim. Ondan sonra diğer telkinleri de eklemeyi planlıyorum. Bugün kendimi daha enerjik hissettim. Çünkü erken uyandım. Resim yapmaya başladım. Yine bir dalgalanmaya yakalanana kadar bir şeyler yapsam iyi olur.
Değişim konusunda:
Henüz bir değişim hissetmiyorum. Yani böyle uçuyor gibi hissetmiyorum. Arada bir oluyor ama kalıcı olmadığı sürece değiştiğimi söyleyemem. Zaten sanırım erken onun için. Daha 5 gün oldu. Hem de sadece iki telkin müziğiyle. Artık kendim olmak istiyorum. Şimdi topluma aitmişim gibi hissediyorum. Asıl istediğim toplum bana aitmiş gibi hissetmek. Bu olana kadar bekleyeceğim. Bu arada bende acaba sosyal fobi mi var yaa? Bunda tereddüt ettim biraz. Sosyal fobi hakkında yazıları okudum biraz gerçi pek bana uymuyor, yani tam olarak değil. Ama var sanırım biraz. Ya da belki başka bir şey vardır. Bişey var ama ne bilmiyorum.
RÛYALAR
Yine bir sürü rûyalar gördüm. Hatırlamıyorum şimdi ama sabah hatırlıyordum. Rûyalar görmeyi çok seviyorum. Beni gerçek hayattan uzaklaştırdığı ve genelde güzel şeyler gördüğüm için kendimi rûyalarda rahat hissediyorum. Kötü rûya gördüğümde yine rûya olduğu için seviniyorum :) Geçen gün rûyamda bir arkadaşımla barıştım hatta. Güzeldi... Ama gerçek hayatta da konuşmak istiyorum onunla. Her neyse...
BİR SORUN
Benim bir sorunum var. Takıntı gibi bir şey. Mesela biri yemek yerken ya da sakız çiğnerken ağzından çıkardığı seslere dayanamıyorum. Aşırı sinir oluyorum. Yavaş insanlara sinir oluyorum. Bir bulaşığı iki saatte yıkadı diye arkadaşıma çok kızdım. Ve ben çıldırdım resmen. Böyle şeylere tahammül edemiyorum. Bu beni çok rahatsız ediyor. O andaki öfke halime dayanamıyorum. Bu tarz şeylerle nasıl başa çıkabilirim? Ya da bunlar neden oluyor onu nasıl öğrenebilirim? |
| |