![]() |
Cevap: CANIM GÜNLÜĞÜM :) :D tamam ben beklerim :D valla ben şu an dükkanı dağıtmakla meşgulüm küçük yeri daha ne kadar dağıtacaksam :D |
Cevap: CANIM GÜNLÜĞÜM :) İnsan neye odaklanıyorsa ayağına geliyor cidden. Günlerdir nette taşlara bakıyorum sipariş veriyorum filan ama bazı bulamadıklarım bugün yakınımda yeni açılan fuarda çıktı. Hemde yarı fiyatından da az :) Ama hesaplının şöyle bir dezavantajı oluyor. Bu da ucuz, bu da ucuz derken harcadığınız paraya bir bakıyorsunuz keşke pahalı olsalardı dedittiriyor :D Buldumcuk oldum :D Mercan kolye, amezurit bileklik, aventurin kolye derken bi coşmuşum :D Hadi hepsi neyse ne de, zaten dükkanında satttığın amatisti niye dışardan alırsın ki :D Üstelik bendekiler daha kaliteli :) Neymiş efendim onu bendeki diğer taşları yüklemede kullanacak mışım :) Sermayeye kıyamadım :) (mehmetin deyimiyle loading yaptırıyorum :) ) Günlüğün değişim kısmına gelince: Bugün sabah hiç beklemediğim bir olay yaşadım. Dün sadece suçluluk telkinini dinlemiştim gece. Beynim hiç beklemediğim iğrenç bir tepki verdi. :) Öğrendim normalmiş :) |
Cevap: CANIM GÜNLÜĞÜM :) Elifcim, günlüğün hayırlı olsun. http://img518.imageshack.us/img518/6778/61258467dk9.gif Her gün, bol neşeli, güzel değişim ve gelişmelerle dolu bir günlük diliyorum...super |
Cevap: CANIM GÜNLÜĞÜM :) Teşekkürler mehmet beyciğim :) |
Cevap: CANIM GÜNLÜĞÜM :) Satürn krizim tuttu :) Şimdi geriye dönüp bakacağım nerde hangi dersi eksik öğrendim ki tekrar dersler başlıyor :) |
Cevap: CANIM GÜNLÜĞÜM :) y789aman Elifcim satürne takılma artık.sen onu kova burcundayken yaşadın.epey sürünerek dersimizi aldık.şimdi güzel günlere aç kendini:)çağırma şu satürnü gerçi öğretici eğitici amaikinci bir defa ders almaya gerek yok.bundan sonra çok mutlu olacaksın.actionsmile |
Cevap: CANIM GÜNLÜĞÜM :) Yok ben onu kova değilde 76 doğumlu biri olarak çekiyorum :) Hem ben ne satürnler atlattım :D |
Cevap: CANIM GÜNLÜĞÜM :) Bu aralar daha dinginim hemen parlamalarım azaldı, iyi hissediyorum :) |
Cevap: CANIM GÜNLÜĞÜM :) Merhaba canım 6 aylığım (Günlük demeye dilim varmıyor :D ) Dağıtma olayına aklımda karıştı :) Bir toparlayayım uzuuuun bir yazı yazacağım :) |
Cevap: CANIM GÜNLÜĞÜM :) Merhaba günlüğünüz hayırlı olsun :))) hep güzel şeylerle dolar inşallah.Bu arada taşlarla ilgili bilgileri nerden edinebilriz? |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:41 PM. |