21-07-2009, 03:20 PM
|
#7 (permalink)
|
Şifalı Bitki Uzmanı
Tesekkür: 172
104 Mesajinıza toplam 727 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: CANIM GÜNLÜĞÜM :) uykum geldi demiştim ya.
Yine uyuyamadım ancak 6 da uyudum yine. Bu konuya bir çözüm üretmem lazım.
Aslında neden uyamadığımı biliyorum:
Bu telkinlerden sonra arttı iyice uyumama isteği.
kabus göreceksin dinlediğin zamanlarda dediler. Sanırım o yüzden uyumuyorum uykum geldiği halde.
Ben rüyalarımı kapatmıştım. Çok kabus görüyordum. Rahatsız ediliyordum rüyalarımda son 6 denedir. Bende bir şekilde Rüyalarımı kapattım ya hiç görmüyorum ya da görsemde hatırlamıyorum. Çok yoruldım artık rüya görmekten, korkuyla sıçramaktan ya da ağlayarak uyanmaktan. Bu telkinler bana rüya gördürüyorsa bile hatırlamıyorum.
Onun için rüya bazında etkili oldu mu olmadı mı bilmiyorum.
15, gün bugün. Sadece bir gün az dinledim. Onun haricinde günlük 12 saate kadar çıktı dinlemem.
İlk hafta başım sürekli çatlayacak gibi ağrıyordu. Mehmet geceleri açık uyu dedi evde olduğum sürece sürekli açık. Doğa sesini dinliyorum.
Sadece geceleri dinledim ve baş ağrılarım geçti. Ve sonra gündüzleride dinlemeye başladım. Şu an açık mesela. Ama diğr telkinlere geçmeye hazır hissetmiyorum kendimi.
Faydası oldu mu? Evet. Şu an daha dinginim. Dendiği gibi yürüyüşümde bir farklılık olmadı zaten oldu bitti kendimi beğenmiş biriyimdir. :) O konuda bir farklılık yok.
Ama kafam rahat. O beynim çok dolu hissiyatı azaldı.
Şu an bir arayış içindeyim. Huzuru, düşünce sistemini daha çok kuvvetlendirecek bir şey.
Taşlara baktım bir haftadır onlarla ilgilniyorum. Zaten dükkanımda sattığım bulma konusunda sıkıntım olmadı. Eksik olanları netten aldım, kitaplarımda gelecek bu hafta.
Taşlar çok ilginç gerçekten. Takana kadar bu kadar kuvvetli olduklarını bilmiyordum.
Ametist taktım önce bir ay kadar pembe kuvarsla birlikte. Sonra bir sinir anımda ikiside çatladı. O zaman şaşırdım gerçekten.
Sonra sodalit taktım (avatarımda da sodalit resmi var) o taş çağırdı beni cidden. Ne olduğunu bilmeden takmaya başlamıştım.
Onu takarken bir şey oldu bir senedir söyleyemediğim içime attığım herşeyi bir gecede kustum resmen.
Tam benim taşımmış ve beni çağırdı.
Lenf dolaşımı üstünde de etkiliymiş ki bende lenf bozukluğu ve karaciğer sorunları var.
Sodalit taktığım 2 haftalık dönemde bacaklarımdaki şişi indirdi.
Ve sonra kayboldu taş.
Bu bana şunu da gösterdi: Taşların 2 haftada bir temizlenmesi gerekiyormuş ve ben bunu bilmeyince taş kendiliğinden kayboldu.
hani kuruntu diyecektim ama en son dün yaşadığım olay daha bir inanmama neden oldu.
Kaplan göz<ü taktım geceden dinlendirdim temizledim filan. Sabah taktım işe gitmeden 10 dakikalık yolda resmen ben boğdu taş, dükkana gelir gelmez çıkardım.
Nedenini taşları tanıdıkça anlıyorum.
kaplangözü bazı alamadığınız kararları hayata geçirmeye yarıyor, ama ben henüz bir karar vermediğim için taş beni istemedi.
Elif sen önce düşüncelerini tam manasıyla yoluna koy, kararlarını yapacakalrını belirle ondan sonra benim sıram gelecek demeye getirdi :)
Hala gözüm sodalitte. Bir tane daha alıp takmaya devam edeceğim onu. Şimdilik akik ve aquamarin kullanıyorum.
Ha birde yorgun uyananlara bir tavsiye. Yatığınızın altına ametist koyun farkı görünce çok şaşıracaksınız. :)
__________________ Bilmediğimiz sıkıntılar, bildiğimiz sıkıntılardan daha çok korkutur bizi. Ama bilmediklerimizin sonucunda bildiklerimizde iyi olacak gibi bir alternatifi asla düşünmeyiz. Ya da belki bilmediklerimiz bildiklerimizden daha iyi. Risk almak lazım. (Elif Kaya)
Değişim=zor=ama=imkansız değil=yapacak mıyım=evet=bu benim. |
| |