Merhaba,
Günlüğümün adı "Şahinin Gözleri". Çünkü hayatımdaki değişim ve gelişimleri kendi gözümden sizlere aktarıyorum.
Dün akşam değişim ve gelişime olan inancım 1 kat daha arttı.
Perşembe akşamı Keopsun tavsiye ettiği bir kişiye gittim, ondan peat tekniğini öğrendim. O sırada bana bir de nefes alma egzersizi verdi. Bunu 45 dakika aralıksız yapmamı söyledi. Genel bir temizlik sağlıyormuş.
Zor oldu ama hiç durmadan 50 55 dakika kadar yaptım. Sonunda hiç ummadığım bir enerji yoğunluğu vücuduma girdi ve sanki yeşil dev filmindeki gibi bir değişime uğradım. Bütün çakralarımdan tek tek enerji geçtiğini hissettim.
Kafamın üzerinde şimdiye kadar hiç hissetmediğim derecede bir karıncalanma oldu. Büyük bir duygu boşalmadıydı.
Teknik şu: Ağızdan diyafram nefesi alıyorsunuz, hem karnınızı hem akciğerinizi saniyede 1 kez doldurup boşaltıyorsunuz. Bunu en az 45 dakika yapmanızı öneriyorlar. Bana öyle geliyor ki bu nefes alma ile bebeklik anınızdaki kendinizi modelliyorsunuz. Yani bir nevi sistem geri yükleme noktası.
Yalnız bitirdikten sonra hemen yattım uyudum. Ayakta duracak halim kalmamıştı. Bunu düzenli aralıklarla yapmalıymışız.