10-09-2009, 03:49 PM
|
#3 (permalink)
|
Teğmen
Tesekkür: 13
22 Mesajinıza toplam 82 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: ilkayın günlügü saol rüzgarın kızı cok saol gececek bugun dünden daha kolay dün okadar kötü olay olmasına ragmen bakıyorumda insan acıdan ölmüyor yada ayakta kalıyor inadına dün cok kötü idi yagmur yagdı evimiz su alıyor die oglum korkudan agladı bütün iş basvurularını aradım ama olmadı ailemin yanına gidemiyorum dul olmak bu kadar zor olmamalı diyorum oglumu bırakıp baska sehirde iş imkanıda bulamıyorum ama bugun güzel olacak dedim ve gülümsedim kendime ogluma bazne kırıyorum onuda daha 5 yasında ama yetişemiyorum olmuyor sanki ama bakıyorum bugun kendme baktım ben iyi olursam ogluma da iyi bir anne olurum dedim kendimi sevdim bugun hazır olmalıyım die işden belki haber gelir die elime yüzüme bakım yaptım dua ediyorum bol bol kuran okuyorum namaz kılıyorum kitap okuyorum senfoni telkinleri dinliyorum ama içimdeki acı gecmiyor sanki cıldırmak üzereyim gibi bedenim eriyor gibi geliyor yer kayarmı ayaklarının altından insanın kayıyor işde perdelerimi acıyorum gökyüzüne sadece daralan ruhumu huzur bumasını istiyorum cok sey istemiyorum hayattan oglumla dik sekilde kalmak zor olmamalı diyorum olmamalı |
| |